Kolosej prodan Boscarolu

Fly

Guru
21. jul 2007
2.721
571
113
Ja bolj primeren bi bil september, ampak verjetno pa, ker se je že tako zavleklo vse skupaj, so hoteli čim prej zaštartati

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.851
8.302
113
Vprasanje ali katerakoli poteza v tem “centru” temelji na raziskavi in premisleku al pa gre za projekt trenutnega navdiha cloveka ki pac ima denar

BLABLABLA

Guru
28. sep 2007
2.879
1.162
113
Vprasanje ali katerakoli poteza v tem “centru” temelji na raziskavi in premisleku al pa gre za projekt trenutnega navdiha cloveka ki pac ima denar
Po mojem skromnem mnenju ga je Ivo tle precej mimo pihnil...
Ampak, dokler svoj denar troši... Naj mu Bog požegna.

BTW... Z rušitvijo silosov se pa ne Strinjam in se nikoli ne bom...

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.851
8.302
113
Sem imel priložnost sodelovati (pa potem nisem)...lahko rečem, da je Ivo vizionar ali pa sanjač po domače....ekipa okrog njega pa se mi je zdela dokaj random nabrana :cheer:
Jaz sem govoril z dvema prijateljema ki sta vsak po svoji poti prisla v stik s to zadevo in zal ni bilo nic pozitivnega slisat. Tudi o Boscarolovem poslovnem obnasanju ne. Je pa res da trosi svoj denar in vsaj skode ne more narest

• Všeč mi je
Reactions: tony in erikson

tony

Guru
23. jul 2007
10.257
1.792
113
off-topic: v Odiseji je ostalo 12 kino dvoran... Ima kdo podatek, katere imajo nova fancy LCD "platna"?

tony

Guru
23. jul 2007
10.257
1.792
113
Po mojem skromnem mnenju ga je Ivo tle precej mimo pihnil...
Ampak, dokler svoj denar troši... Naj mu Bog požegna.

BTW... Z rušitvijo silosov se pa ne Strinjam in se nikoli ne bom...
Moj vtis je, da je prišel do denarja, ki ga je toliko, da mu lahko rečemo "fuck you money". In po eni strani ni človek, ki bi ležal na plaži in nič delal, po drugi strani si pa malo tudi zida spomenike.

Ni nujno, da bo iz vseh nj. projektov res kaj koristnega / pametnega, ampak a niso boljši cegli v domači državi kot pa vlagati v ETFje (včasih bi rekli: švicarske banke)? Kakorkoli, najbolj pozitivno je, da to počne z lastnim denarjem.

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.566
3.268
113
Lublana
Obišči stran
Trenutni čas res ni posrečen za otvoritev tovrstnega prostora. Ampak očitno so odprli zgolj zato, ker so pač končali z deli in je zadeva pripravljena. Kot, da sploh ne gre zares. Tudi neke posebne reklame za otovoritev ni bilo... praktično nič, le nekaj dni prej obvestilo, da se Odiseja odpira. Predvidevam, da imajo namen zares štartati šele jeseni, saj je šele za takrat napovedanih tudi že nekaj dodatnih dogodkov, ki se ne tičejo filma... Bomo videli kaj bo... Jaz dejansko želim, da uspe in Ivo nadaljuje z vlaganjem v mesto...

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.239
3.726
113
41
Lj
Danes sem šel tja pogledati mal. Še kar všečno, sploh zgornji štuk z zunanjimi terasami je kar kul. Srednji prostor je res velik, komot za kakšne dogodke in zabave. Kina nisem sprobal, sem pa videl da se vrtijo filmi že. Spodaj pa so še trgovine in saloni, trenutno samo nekaj od teh odprtih. In pa kar je najpomembnejše, notri je hladno, ker zunaj je vroče kot pekel.

• Všeč mi je
Reactions: erikson in tony

erikson

Guru
25. avg 2007
23.455
7.208
113
Jeseni imajo napovedano:
  • 3. septembra: Miss Universe Slovenije
  • 10. septembra: veliki koncert Jana Plestenjaka
  • 14. septembra: Iliza!Live, nastop svetovno znane komičarke Ilize Schlesinger
  • 25. septembra: Sokijev Masters of Rock: Masterclass & Allstars Band z gosti (Tomi Meglič, MI2, Elvis Jakson, Alo Stari, Šank rock)
  • 17. oktobra: koncert Klemna Slakonje
  • 24. oktobra: koncert kontraverznega glasbenika Tommyja Casha
  • 22. novembra: veliki koncert skupine Flirrt
  • v novembru: Fuksi festival

• Všeč mi je
Reactions: tony

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.566
3.268
113
Lublana
Obišči stran
Ja, škoda, da ni šel na Alter spraševati in zbirati ideje. Tu bi res dobil prave informacije in bi se res pravilno lotil zadeve. Koneckoncev so tu ljudje, ki so eksperti za popolnoma vse in hkrati nobene stvari ne pustijo naključju, brez detajlne študije in temeljite analize- Alteraš si še sesalec za stanovanje ne upa kupit brez vsaj dvajsetih strani debate v katere se obvezno vplete Janšo, partizane ter tisti hip aktualno politiko doma in po svetu...

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.851
8.302
113
Ja, škoda, da ni šel na Alter spraševati in zbirati ideje. Tu bi res dobil prave informacije in bi se res pravilno lotil zadeve. Koneckoncev so tu ljudje, ki so eksperti za popolnoma vse in hkrati nobene stvari ne pustijo naključju, brez detajlne študije in temeljite analize- Alteraš si še sesalec za stanovanje ne upa kupit brez vsaj dvajsetih strani debate v katere se obvezno vplete Janšo, partizane ter tisti hip aktualno politiko doma in po svetu...
To je en od pristopov, morda tebi blizu.
Moj komentar se je nanasal na to da je nekdo napisal da se mu je zdelo prazno itd… in morda bo tudi ostalo prazno, bomo videli. Da pa ne bos ponujal alterja kot “raziskavo in premislek” pa te seznanjam da sem sam ob pisanju komentarja imel v mislih ljudi, ki posel prikazovanja filmov in organizacije dogodkov poznajo. Morda so tudi med nami na alterju, ampak sam tu ne bi iskal informacij pred nekaj milijonsko investicijo.