Smisel menjave starega avtomobila (upokojenec)

CLIO15

Guru
1. nov 2007
16.168
5.727
113
Ce dela polnilnica. Placilo pri prodajalcu ni zagotovilo da bo polnilnica delala.
Tudi na (dolocenih) petrolu lahko plačaš na blagajni .
Sem leta 23 hotel filat v Podgorici (ČG) na Petrolu. Klicem pred odhodom nas helpdesk za morebitna navodila, jih dobim. Ko pridem dol, pa na polnilnici rumen (od sonca ozgan) list papirja z napisom "ne radi ". Pa meni tajeat edina znana DC polnilnilnica v Podgorici...
Kaj sem hotel. Iskat in Iti na AC :rolleyes:
Kje si ti Podgorico našel, v Albaniji je ziher boljše :)

MrDaco

Guru
11. sep 2007
15.330
9.460
113
Mojih 5c.

Nadomeščanje avtomatike z fizičnimi dejvnostmi vodi še v hitrejšo izgubo psihomotoričnih sposobnosti.

Verjetno sem edini butelj na svetu, ki se rad nazaj vsede v ženino kvačkalico in se malo "izživi". Še sama me graja zakja njenim avtom divjam.

Se pan trinjam, da pri starejših lahko prav pridejo asistenčni sistemi, ko so zaviranje v sili in zaznavanje pešcev.

frodoo

Fizikalc
16. maj 2026
618
175
43
Nočem da zveni nesramno, ampak ves čas se mi poraja vprašanje zakaj sploh izbiramo vozilo za komaj 74 let starega bivšega poklicnega šoferja? Kaj pa če v resnici ne potrebuje, mogoče pa niti noče novega avta. In če je na kratko z denarjem, mu lahko za darilo date tistih 10 jurjev v kuverto, pa jih porabi po svojih željah in potrebah. Magari si sam kupi avto, ki je njemu všeč.

sad

Guru
24. avg 2007
23.627
12.469
113
A pomen besede brainstorming razumeš?
Je bila druga beseda v tej temi. :fredi:

Končno ena tema, kjer se ni že po parih odgovorih začelo s preseravanjam med ICE/EV, levi/desni, modri/zeleni in evo ti enega, ki že mora pametovati.
No, razen MrDaco, ki je seveda takoj skočil na EV. :evil:

frodoo

Fizikalc
16. maj 2026
618
175
43
A pomen besede brainstorming razumeš?
Je bila druga beseda v tej temi. :fredi:

Končno ena tema, kjer se ni že po parih odgovorih začelo s preseravanjam med ICE/EV, levi/desni, modri/zeleni in evo ti enega, ki že mora pametovati.
No, razen MrDaco, ki je seveda takoj skočil na EV. :evil:
A to name leti? Jbg, starejši občani pač drugače gledamo na te zadeve. Se opravičujem vsem mladincem.

• Všeč mi je
Reactions: sad