Klima z montažo?

godfather

Fizikalc
8. nov 2007
579
108
43
širne planjave Dolenjske
jaz sem recimo zelo zadovoljen z LG klimami imam 4 in nobenih težav, v primerjavi z mitusbishi, ki jih imam 3 bi lahko rekel, da sem celo malo bolj zadovoljen z LG ker ima mnogo bolj prijazen vmesnik na telefonu, ima pa recimo mitsubishijeva katastrofa od aplikacije eno odlično funkcijo, ki se je reče omejitev daljinskega upravljalca, s katerim lahko recimo rečeš, da ne more spremeniti temperature, kar je odlično, ker mi gre na živce, da mi jo v apartmaju na morju terajo na 16 stopinj
Moj 5'c izven teme ;)

Ti gre na živce al te tošl boli, da terajo klimo na 16 stopinj? Če/ker jim oddajaš apartma, ti ga plačajo po zahtevani ceni in kaj jim imaš ti zdaj za omejevati?:sprasujemse: Lej, če misliš da plačajo premalo, jim več zaračunaj.:rolleyes:

• Všeč mi je
Reactions: luciano

netko

Guru
25. jul 2007
7.422
2.842
113
Moj 5'c izven teme ;)

Ti gre na živce al te tošl boli, da terajo klimo na 16 stopinj? Če/ker jim oddajaš apartma, ti ga plačajo po zahtevani ceni in kaj jim imaš ti zdaj za omejevati?:sprasujemse: Lej, če misliš da plačajo premalo, jim več zaračunaj.:rolleyes:
v resnici me ne boli, ker so zneski elektrike minorni za celo leto je račun pod 400 eur kar dobim notri v 2,5 dneva v sezoni bolj me nervira, ker delati 16 stopinj je nonsense, bolj kot to me nervira, ko domači gredo v jesensko zimsko pomladnih časih in hočejo imeti notri 26 stopinj...

no kot rečeno kljub vsemu so zneski ne omembe vredni, meni gre bolj za princip

• Všeč mi je
Reactions: Hanzi

jezek

Guru
24. jul 2008
6.036
2.743
113
Klasika, tako je meni en Mujo se hvalil ko je prisel po keš v app na smucisce, da smo mi pa eni redkih, ki ne grejemo app preko 22⁰.....in da redno znizuje gostom na daljavo... No, po tem sem iz inata grel na 24! Yebowammamu.....200e/noč...potem bos pa ti mene temperiral....

netko

Guru
25. jul 2007
7.422
2.842
113
jaz bi lahko zniževal na daljavo pa tega ne počnem, bi pa omejil na 20 poleti in 24 pozimi, s tem nihče nebi bil prikrajšan, mogoče bi bil celo bolj zdrav, saj poleti iz 35 na 16 nikakor ne prispreva k zdravju, tudi nočem, da ugašajo naj jo imajo na avtomatsko na 22 stopinj ko so notri in ko jih ni notri, če imajo radi malo bolj hladno pa bodo najbolj zadovoljni
in še enkrat nima veze s stroškom, gre za zdravo pamet

jezek

Guru
24. jul 2008
6.036
2.743
113
...čemur se odpoveš v trenutku ko izdas app. Vecina bab, ki jih poznam, drkajo klimo gor dol nonstop. Mokre kopalke...mokra glava...vroce....zebe....piha....kuha se hrana....

• Haha
Reactions: Hondi in godfather

igi

Guru
13. okt 2007
5.865
1.414
113
Celje
jaz bi lahko zniževal na daljavo pa tega ne počnem, bi pa omejil na 20 poleti in 24 pozimi, s tem nihče nebi bil prikrajšan, mogoče bi bil celo bolj zdrav, saj poleti iz 35 na 16 nikakor ne prispreva k zdravju, tudi nočem, da ugašajo naj jo imajo na avtomatsko na 22 stopinj ko so notri in ko jih ni notri, če imajo radi malo bolj hladno pa bodo najbolj zadovoljni
in še enkrat nima veze s stroškom, gre za zdravo pamet

Ampak mene to tudi zmoti za popi.... Pridem pozimi v apartma, kjer cel teden ni nihče kuril in pol termostat omejen na 23 stopinj. Posledično toplotna/klima laufa lepo na izi, jst pa čakam kdaj se bodo stene segrele. Za takšne primere je v avtu vedno kalorifer. Po 3 dneh ko grem, je glih super temperirano :).
Isto poleti v nasprotni smeri.

Prva stvar je servisni meni in sprememba limitov :evil: . Najraje bi jim še geslo menjal ;)

Hondi

Guru
18. avg 2007
3.812
615
113
...čemur se odpoveš v trenutku ko izdas app. Vecina bab, ki jih poznam, drkajo klimo gor dol nonstop. Mokre kopalke...mokra glava...vroce....zebe....piha....kuha se hrana....
to ne razumejo, isto je v avtu: če dajo klimo na 18 mislijo, da se bo hitreje shladilo v avtu
naštimaš na 22, 21, pa na AUTO in pozabiš na klimo...

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

Jabe

Guru
1. okt 2007
17.041
9.244
113
Jaz imam (spet) vse drugače kot vsi ostali, ocitno...

- Klima ni Micka
- Prizgem jo enkrat julija in ugasnem na koncu avgusta, nastimano razvlazevanj, sploh ne T in je dovolj (ajde ce gremo za 3 redne nekam na dopust, jo ugasnem, za 1 tesen niti to ne)
- Upravljam samo preko wifi, daljinec niti ne vem kje je. Vsako leto me 2x letno preseneti prenovljen app...

In tako ze 6 let. Kolikor casa jo pac imamo... Precej uneventful vse skupaj...

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.645
2.267
113
42
Isto v sluzbi :)

Pusti na 23 al tam neki, pa mir. Ena v menopavzi bi 18, druga 26..pride iz sonca in ji je vroce, tera na 16, cez 10 min isto osebo zazebe, hoce vzgat gretje...

corsol

Guru
11. mar 2010
4.052
1.510
113
Ampak mene to tudi zmoti za popi.... Pridem pozimi v apartma, kjer cel teden ni nihče kuril in pol termostat omejen na 23 stopinj. Posledično toplotna/klima laufa lepo na izi, jst pa čakam kdaj se bodo stene segrele. Za takšne primere je v avtu vedno kalorifer. Po 3 dneh ko grem, je glih super temperirano :).
Isto poleti v nasprotni smeri.

Prva stvar je servisni meni in sprememba limitov :evil: . Najraje bi jim še geslo menjal ;)
No, jaz pa ko pridem v apartma, filter pogledam, ker velikokrat(oz. običajno) je kosmat kot opica, sploh če ni na začeteku sezone.

• Haha
Reactions: Rekreacija

luciano

Guru
3. okt 2011
1.938
974
113
MB
Na takšno klimo sem jaz naletel v zdravilišču

IMG_2214.JPG

• Všeč mi je
  • Wow
Reactions: Rekreacija in Hanzi

luciano

Guru
3. okt 2011
1.938
974
113
MB
Poslal sem upravi zdravilišča. Ob naslednjem obisku bi naj imel kavo + tortico v dobrem. Do sedaj še nisem uspel izkoristit " nagrade ".