Klan Janković

  • Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #9334
  • Začetni datum

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Hja, strele sekajo v vrhove.
Je treba kaj več povedat?

- Da sem dolenjsko teslo ( o_O), si lahko še bolj žaljiv? Vsaj geografije se nauči, preden pišeš kozlarije. Sem kranjc, torej kvečjemu "kranjsko teslo", ti teslo neumno !

strele zgrešijo tudi vrhove, v ene pa večkrat usekajo.

a sem bil žaljiv? ne, realen. sprejmi kritiko. geografija mi je šla dobr, ta lokalna ne tako. poduči me kaj in kje so kranjci, ker dolenci ste desno do save, pa dol od morosta.
a teslo je lahko pametno? če ja, a si pol užaljen na dolenjsko in en na teslo?
 
I

Izbrisan uporabnik #9334

Seveda. Ti je treba narisat z voščenkami?

A sem kdaj trdil, da sem najbolj pameten na svetu? Nisem! Buh mi je dal točno toliko pameti, kot jo nucam. Če bi bil dolenjc, bi je dobil pol ščepca manj, a razumeš? :nigladek:
 
I

Izbrisan uporabnik #9334

Mah, ne razumeš ti nič. :rolleyes:
Zgledaš tako kot oni ... kwa je že bil ( ? ) .. Nikoletina Bursač.
 

B81

22. jul 2007
34.262
8.813
113
in kaj pol če je? če to to ovira, potem o življenju preko kuća poso veš nič in si tipičen komentator dogajanja..kavč komentator.
Ne bluzi. Noben ki je pri pameti, noce 0 z jankom, razen ce je ze v bandi.

In od toliko nepremicninskih dilerjev in ljudi, ki imajo nekaj pod palcem, nihce ni hotel v kompanijo z jankotom, ti to zares ne pove nic? 25k za vsaj baje 50k vredno nepremicnino? Niti en? Prestejes samo neprem. agencije? + neprem. dilerji?

Daj ne seri ga. In ja, to je ovira. (Mislim da) Janko je tu ovira, ker je solastnik. Zakaj ni on kupil? Ker je tocno vedel, da nihce nima zivcev za to. Toliko vas ima janko v sahu, ljubljancane. In ti meni tu nekaj o ovirah...
 
I

Izbrisan uporabnik #9334

Lej, softi , moja pamet je moj problem. Če se ti zdijo moji prispevki nepovezani in butasti - poglej malce za svojimi. Ker tam pa imam jaz občutek, kot da bi bral hieroglife. Ali avtizem.

Ok, (vsaj zame) ni problema . :cheer: Napišem pač tisto kar me zmoti. Pa kdaj kak star vic za boljšo voljo.

Nikoletina Bursač - pa še ti malo pobrskaj, zakaj bi vedno mi morali, kadar beremo tebe.
 
  • Všeč mi je
Reactions: cappy

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
pa poglejva dejstvo, ki ti očitno ni jasno.

solastnik gor al dol, na dražbi se je prodajal za 25k. on ima predkupno. ponudiš 25k in kupiš ali njega prisiliš da kupi on in vsaj malo zniža dolg.
ko si kupil daš na parcelo pano, sds smo carji. pržgeš radio ognjišče, skratka imaš zakonske pravice do parcele iste kot on. in en mora na koncu enga izplačat, ali pa požirat. če je za vse sovražnike zokija 25k veliko, bi vsaj najbolj zagrzeni lahko dali po 100e in bi bilo. pa postavite dixija in serjete ob njegovi bajti.

recimo.
 

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Lej, softi , moja pamet je moj problem. Če se ti zdijo moji prispevki nepovezani in butasti - poglej malce za svojimi. Ker tam pa imam jaz občutek, kot da bi bral hieroglife. Ali avtizem.

Ok, (vsaj zame) ni problema . :cheer: Napišem pač tisto kar me zmoti. Pa kdaj kak star vic za boljšo voljo.

Nikoletina Bursač - pa še ti malo pobrskaj, zakaj bi vedno mi morali, kadar beremo tebe.

tvoja pamet naj ti ne bo problem, naj bo ponios. vedno bi lahko bilo slabše.
hieroglifi so pisava, ne pamet. včasih so v tej pisavi pisali najpametnejši. hvala.

avtizem v postih ne boš zaznal. tudi pri avtistu ne.
 

piagolo

Guru
22. nov 2009
6.089
3.033
113
V glavnem Car bi lahko zeznio vse tiste, ki imajo prste skupaj z njim v mareladi in jih začel naštevat. Pa naj se še oni malo branijo.
 

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Seveda za tebe je edina resnica v tem, da je Zoki nedolžen, da čuden srbski kapital kupuje v Sloveniji, da je Hrvat broz zakon, ker je okol prenesel Srbe in dal več pravice šiptarjem in balijam iz BiH. Za tebe LDS in njene izpeljanke delajo samo dobro za državo, da sd krade kot sraka in da so v levici tupi ampak tega nočeš videti
zoki je nedolžen..pravno gledano. mislim, da pa je že kako podrl
čuden srbski kapital kupuje v slo. ne vem kater imaš v mislih, ampak na trgu se prodaja in kupuje. eni z odpustki, eni s prostitucijo, eni z lažmi, drugi s krvjo, nekaj jih pa z rokam
hrvat broz..ne vem a je hrvat..a ni rus. zakon..ja, je bil zakon, ker je držal to skupaj.
okol prnesel srbe..pa to je njihov problem, ne brozov, ali moj
več šiptarje..pa sej ti pravim, da je bil demokrat. pa spet ni moj in ne tvoj problem
balije velja isto
LDS nisem nikoli komentiral
sd tudi ne
 

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
32.528
14.134
113
Furs od Zorana Jankovića terja osem letnih plač
Ljubljanski župan Zoran Janković ima po novem prepoved razpolaganja s svojim premoženjem. Razlog je izdana davčna odločba

Po štirih letih trajajočega davčno-inšpekcijskega postopka je finančna uprava RS (Furs) Zoranu Jankoviću izdala odločbo, po kateri mora ljubljanski župan plačati skoraj 340.000 evrov dodatne dohodnine.
Gre za znesek, ki je enak seštevku najmanj osmih letnih neto osnovnih plač župana Mestne občine Ljubljana (MOL). Na Fursu so za zavarovanje odmerjenega davka tudi že vpisali hipoteko na nepremičninah Zorana Jankovića

"Po mojem mnenju je odločba nezakonita in obremenjena ne le z absolutnimi bistvenimi kršitvami pravil postopka, temveč tudi z očitno napačno uporabo materialnega prava," se je odzval za necenzurirano.si.

Ah, seveda, napake v postopku, kakopak :cheer: Zanimivo, da te prilike ni izkoristil za izjavo, da svoje davke plačuje tako kot jih mora.

Po možnosti bo tip na koncu tako kot Al Capone pokasiral kakšno kazen ne zaradi korupcije, spretno vodenih mafijskih poslov in še česa ampak zaradi utaje davka, lol.
 

ferdo

Guru
3. sep 2007
9.919
3.739
113
Ljubljana
hmpg.net
Ampak, tudi Al Capone je dokaz, da je treba zločinca obsoditi za tisto kar 100% drži, ne pa da se pravosodje ubija z 1.000 tožbami, ki niso diht. Ker, ko gre en tak enkrat v zapor se njegovo cesarstvo začne sesuvati, ker glave ni več.

Seveda pa je res, da vedno pride nekdo drug (tako v primeru AlCaponeja, kot đbo prišel kdo namesto ZJ, nekdo, ki ima lepljive prste, saj ga ni težko najti, tudi bodoči predsednik vlade ima v Avstriji pravnomočno sodbo v kateri je imenovan kot prejemnik podkupnine)
 
  • Všeč mi je
Reactions: bizi

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
32.528
14.134
113
Stečajna upraviteljica Damijana Jankovića preverja zanimanje za Electo Holding

Jankovićeva stečajna upraviteljica Sara Pušenjak Petek pričakuje nezavezujoče ponudbe za polovični delež Electe Holdinga najpozneje do 30. aprila, je razvidno iz današnje objave na Ajpesu. Na podlagi ponudb se bo nato odločila o pogojih prodaje družbe, katere druga polovica je v lasti mlajšega sina ljubljanskega župana, Jureta Jankovića.
Okrožno sodišče je konec avgusta lani potrdilo tudi poenostavljeno prisilno poravnavo nad družbo Electa Holding, vendar je skupni odpis dolgov vseh treh družb v višini okoli 29 milijonov evrov sprožil buren odziv javnosti in politike. Damijan Janković je nato predlog za začetek postopka poenostavljene prisilne poravnave nad družbo Electa Holding umaknil.
To je storil konec novembra lani, potem ko je Višje sodišče v Ljubljani na predlog države razveljavilo potrditev poenostavljene prisilne poravnave in odločilo, da mora prvostopenjsko sodišče o tem odločati znova. Ob tem je zagotovil, da bo solventnost družbe zagotovil z drugimi ukrepi.


Sodišče je postopek odpusta njegovih obveznosti začelo februarja lani, končal pa se bo 13. februarja 2023. Medtem pa Damijan Janković po navedbah portala Necenzurirano še vedno živi na veliki nogi. Stanuje v 215 kvadratnih metrov velikem stanovanju v elitnem bloku v Trnovem v Ljubljani, vozi pa se v avtomobilu visokega cenovnega razreda, je pred kratkim poročal portal, ki napoveduje, da bodo upniki v vsakem primeru ostali bolj ali manj praznih rok.