Ma nehi že s temi pajkičarji. Mene osebno, kadar sem v avtu ali pa peš, bolj motijo Ljubljanske mestne kamikaze, ker nikol ne veš od kje ti bo prletu. S pajkičarji nimam skor nikol težav, pa sem ogromno na cesti po celi naši lepi, se najde kak pacient, sam so v manjšini. Celo zadnjič čez Vršič jih je blo vsaj 50 gor dol, pa ni blo posebnih težav. S pajkičarji imate težave samo zafrustriranci posebne sorte. Eni ljudje dobijo kr ošpice, sam da zagledajo kolesarja v dresu, pa se lohk čist lepo pele in se mu lepo umakne. Sam se umaknem skrajno desno izključno na ozki cesti in po tem, ko človek za mano zmanjša hitrost, ker če si stalno skrajno desno se dogajajo zelo zanimive stvari. Če si jemlješ svoj meter, ponavad ni takih težav. Je pa teh cestnih bojevnikov kar precej, ker na vsakih 100-200 km srečam kakšnega, če pa ne ni izbiral poti, bi blo pa to še pogosteje.
Zadnjič sva tud mela pogovor, sicer miren z enim, k mu ni blo všeč, da se po krožnem peljem po sredini. No pol sva ugotovila, da me na krožnem itak ni imel namena prehitet in da je taka vožnja nujna zarad samoohranitve, ker edino tko preprečiš, da te kako tele ne gre prehitevat v ozkem krožnem prometu.