Kavčič uničije ugled reprezentance

gr69

Guru
15. dec 2009
11.276
2.378
113
še v SLO - ampak komaj
Zakaj že? Sicer zna tale poraz precej negativno vplivati na motivacijo - a to tudi spada zraven.

Sicer se sedaj mora nedeljska tekma zmagati - a to bi morali tudi brez poraza proti Makedoniji.

So se pa pokazale "vse" slabosti te ekipe:
  • Jojo "sam" in ko ga dobro zaprejo je "konec", ker ni pravih žog naprej,
  • Krhin še ni "pravi" (hebi ga - v klubu ne igra),
  • zadaj tudi ne špila vse. Prvi gol je bil lepo izigran, drugi pa je padel, ker po eni strani "ne znamo" takoj ustaviti protinapada, po drugi strani pa niso dovolj uigrani, da Elmasa ujamejo v "ofsajd zamko" (bemu sunce - a res ni boljšega "domačega" izraza za to??)
  • Kek še ni uspel čisto odgnati straha pred neuspehom - včerajšnja igra je bila čista slika igre pod Katancem in Kavčičem - nihče ni čisto verjel da lahko, vsi so vedeli, da morajo, a vsi so se lepo "vsrali". Pa da ne bo kdo skočil - nič slabega ne mislim in daleč da kogarkoli obsojam - vse to je del igre in vse to se da popraviti. A ne takoj in ne na lahek način.

Matjaža čaka še veliko dela in samo upamo lahko, da ne bo kdo iz "Ljubljane" toliko nor in krivil Matjaža za "neuspeh" na teh kvalifikacijah. Ne smemo pozabiti, da smo se pol leta nazaj večinoma sramovali naše nogometne reprezentance, sedaj smo pa v igri za nastop na evropskem prvenstvu.

Torej glavo gor in v nedeljo nabiti jodlarje.
 
I

Izbrisan uporabnik 474

Mislim, da je gr69 kar lepo opisal stanje. Obramba nam plava, to je evidentno. Pa po moje tudi naša miselnost. Proti Poljski in Izraelu smo tako ali takomorali iti na glavo in krvavo potrebovali zmago. Proti Makedoniji pa se bi bila že točka OK in to s(m)o imeli v glavah, kar se je odražalo v igri. Proti jodlarom bo treba spet na polno, kalkulacij več ni, včeraj je bolj boleč poraz psihično, točkovno ni take tragedije...
 

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
22.781
1.460
113
42
Če bi Jojo včeraj podal samemu Sporarju bi bilo drugače. In tudi sicer je upocasneval igro.
 

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.352
297
83
Bl burek tole dans, tko nas pokrivajo, da tud 5 podaj ne spravjo skup. Sicer nas celo tekmo ne bojo mogl tko, ampak majo gol.
 

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.352
297
83
Nabijanje žoge naprej...đizs...kje je sredina, organizacija napada? Nevem zakaj z isto ekipo rine, zakaj zajca ni dal not?
 
I

Izbrisan uporabnik 474

No, turčin nam je dolžen vsaj eno 11-metrovko, če ne dve, pa Ulmer je čisti čisti rdeči, ne vem kam je gledal...
 

gr69

Guru
15. dec 2009
11.276
2.378
113
še v SLO - ampak komaj
Pyzda i Turku - penala ne dosodi, pa čistega rdečega ne da.

Ne gre, potem pa še (sodniške) sreče zmanjka. Pa da ne bo nesporazuma -ob dobri igri ne rabiš te “sreče”.
 
I

Izbrisan uporabnik 474

Pa ne moreš resno jemati komentarjev človeka, ki je včasih govoril, kak je Bratuškova OK :D

Drugače pa danes slabo to, sicer bolje kot proti Makedoniji, ampak nekih resnih šans nismo imeli. Popovič pa bolj očitnega prekrška za RK ni mogel naredit... bumbar. Kek naj v miru pripelje ciklus do konca, nato pa malo prevetrit ekipo.
 

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
22.781
1.460
113
42
Pa dej stran žogo ali pa malo več teč. Tudi ko je bilo treba podati je lažje naredil budalo iz sebe. Že na prejšnji tekmi. Sej za pol njegovih napak je itak Kek kriv, ker neve kaj nej si z njem pomaga.
Če ma tri pobe na seb nej hitro odda žogo. Zaradi njega in unihdveh cepcov v sredini je stanje kakor je. Krhin lihk 5 min na tekmo kej pokaže, Kurič pa zase neve.