Kavčič uničije ugled reprezentance

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Katanca ni več že dolgo, prav je da odpremo novo temo.

A imamo res tako smolo s selektorji, ali pa so dejansko naši nogometaši zanič?
 

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.006
826
113
Mcgiver: glasujem zate, pojdi in pokazi kako se dela, k noben pojma noma. Papak cinicen kavcarski...
 
I

Izbrisan uporabnik #488

Katanca ni več že dolgo, prav je da odpremo novo temo.

A imamo res tako smolo s selektorji, ali pa so dejansko naši nogometaši zanič?

Bi lahko kar ostala prejšnja tema, ker to je še vedno Katanec, njegov pomočnik in njegova bedna ekipa.

Ko vidim Krhina v postroju, je zadeva obsojena na zanič igro.

Škoda je golmana Belca, na njegovem mestu bi tudi javil, da me boli rama, ker zdaj je že par lepih komadov pobral iz mreže.
 
I

Izbrisan uporabnik #488

da se še poškoduje za nzs in katančevega pomočnika?
in da mora gledat krhina?

prav je naredil oblak, pa kampl...
 

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.334
759
113
Če bi bil dec, bi jasno povedal, kaj ga moti in zaradi česa ne bo igral. Ne pa ko ena baba, ne morem, glava me boli, ne dvigne telefona... Res cenite vrednote. Spet ista kot pri MotoGP... povej da NE BOŠ IGRAL zaradi tega in tega, ne pa nekaj glumit... potem pa naši loleki ne vedo, ali naj računajo nanj ali ne...
 

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Zapis neznane osebe, neuradno Primoža Cirmana:

"Le ena beseda - sramota. Vi ste sramota za vse generacije igralcev, ki so ustvarjale to reprezentanco. Za vse, ki so v devetdesetih letih v njivah slovenske lige, pozabljeni od medijev in športnega establišmenta, ki je vihal nos nad "čefurskim" športom, sanjali o svetovnih prvenstvih. Za vse tiste, zaradi katerih ste lahko v svoji mladosti trenirali na umetni travi, ne pa v razritih mlakužah, in hodili v nogometni razred. Ste sramota za "zlato" generacijo, ki je - če je bilo treba - peš, poškodovana ali brez klubov hodila na zbore nekoč svete reprezentance, v tej strasti pa žal počila v Koreji. Ste sramota za Sandija Knavsa, ki je na igrišču nekoč "pustil pol glave". Za Pavlina, Čeha, Galića in druge borce, ki so nasprotnikom - ko je bilo treba - na nogah puščali "spominke", jih po potrebi držali za vrat ali jim žugali s kazalci. Za Šiljaka, ki so mu v Grčiji zlomili nogo. Za Novakovića, ki se je tudi v svoj Koeln vračal kar v dresu, nato pa se v reprezentanco vozil čez pol Zemlje. Ste sramota za vse tiste, ki so v tem dresu (pre)živeli "kotle" Beograda, Zagreba, Bukarešte, Kijeva, Bratislave ... Ki so Zdravljico poslušali v Južni Koreji in Afriki. Ste sramota za vse nogometne delavce te države, ki svojih vikendov - v vseh letnih časih - ne preživljajo s svojimi družinami, ampak ob igriščih od druge območne lige mlajših dečkov do pete članske lige. Ker imajo pač radi ta je***i nogomet, četudi jim nikoli ne bo prinesel milijonov. Ste sramota za vse navijače, ki za vas porabljajo svoj čas in denar. Dovolj! Dovolj imam zgodb o tem, komu se da igrati in komu ne. Dovolj imam vaših čistih dresov in umikanja nog iz duelov. Dovolj imam vaših rdečih ferrarijev, instagrama in "šminke", ki nima nobenega pokritja v rezultatih. Dovolj imam pravljic iz NZS o gradnji neke "nove zgodbe", v kateri bi moral biti prostor še za marsikoga od "starih". Resnica je, da koncepta prvič v zgodovini - ni (Verdenik ga je še kako imel, enako tudi Oblak). Dovolj imam selektorja, ki v brezjajčnih porazih vidi dobre stvari. Dovolj. Imejte sami svoje prazne Stožice s svojimi zdrahami in "dobrim vzdušjem". Mene do nadaljnjega tam več ne bo. Lahko noč in srečno, slovenska nogometna reprezentanca!"
 
  • Všeč mi je
Reactions: ferdo

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Naj Cirman pošlje še svoj zapis Mijatoviču in Kavčiču... Morda se bo pa le zgodil čudež in oba odstopita, svoje položaje pa prepustita sposobnejšim.
 

tomi

Guru
1. sep 2007
17.915
9.059
113
39
MB
velika točka proti velesili cipru, kavčiču pa mijatoviču podaljšat pogodbe
 

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
So pred tekmo komentirali, da je Ciper pravi tekmec za stanje naše reprezentance, ker je bil do sedaj na gostovanjih samo enkrat neporažen in še to proti "četrtorazrednemu" Gibraltarju. V kateri razred smo zdaj "mi" padli? Peti, šesti?
 

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Kavčič je celo sestavil tri štiri povezane stavke.

Mogoče pa je vseeno čas za "drugo mnenje"!
 

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.006
826
113
Yes, zdej pa McGiver-ja za selektorja, snecerja za pomocnika in sky is the limit! Se ne bojim vec, prvaki bomo :p