Števce sušenja ima moj sušilc.Za pralnega še nisem nagruntal...oz še nisem raziskoval...Vrjetno ima...ker mam drugi model od najboljšega...Malo morgen. Če je kdo naštudiral zadnje serije miele, so kje števci pranj in sušenj?
Jernej
Števce sušenja ima moj sušilc.Za pralnega še nisem nagruntal...oz še nisem raziskoval...Vrjetno ima...ker mam drugi model od najboljšega...Malo morgen. Če je kdo naštudiral zadnje serije miele, so kje števci pranj in sušenj?
Jernej
Kako se ti je pa to posrečilo...ker mam drugi model od najboljšega...
Misliš rečt ponesrečiloKako se ti je pa to posrečilo![]()
Greš izbereš in plačaš in odpelješ domov...Kako se ti je pa to posrečilo![]()
To je pa mal basic......sem te imel za večjega fan-a!Greš izbereš in plačaš in odpelješ domov...
No ti imaš takega Boscha, jaz pa Gorenje. Ni vse črno-belo.Novejših Boschevih pralnih strojev ne morem komentirat, imamo pa doma 12 let starega 7-kg Boscha, ki ves ta čas dela popolnoma BP. Pa si z ženo včasih zaželiva kakšnega novejšega z inverterjem (predvsem zaradi glasnosti), ampak tale kar dela in dela. Itak bo pa zdaj v naslednjih dneh spustil dušo...![]()
In kje imaš ta števc? Jaz imam en srednji sušilc (miele) in nikjer ne najdem. Pri prejšnjem softronicu (star cca 15 let morda kakšno leto več) je serviser kao prebral ta števec s svojo škatlico in se nekaj čudil. Sedaj na novem sem pa mislil, da bo to dostopno vsaj preko aplikacije. Sem naložil in zbrisal. Brez veze.Števce sušenja ima moj sušilc.Za pralnega še nisem nagruntal...oz še nisem raziskoval...Vrjetno ima...ker mam drugi model od najboljšega...
Važno, da stroj ve, kdaj mora odnehat.In kje imaš ta števc?
ne bo te olupal... nas lokalni miele serviser...je šel zelo na roko, sem pričakoval isto kot ti da bomo jokali...pa potem nismo. Javi.Za vikend mi je 2 meseca po izteku garancije Mile javil napako. Noče izčrpati vode.
Danes pride serviser, da me olupi za popravilo...![]()
Pa to sam popravis…ne bo te olupal... nas lokalni miele serviser...je šel zelo na roko, sem pričakoval isto kot ti da bomo jokali...pa potem nismo. Javi.