KAteri pralni prašek uproabljate in zakaj?

jezek

Guru
24. jul 2008
4.945
2.136
113
Dash s kisikom. Ampak je drag. V kao akciji ona mala skatla kao 30 ali 40 pranj 10e s kao 20e. Sicer pa porabim kar mi pride pod roke. Itak belo vecinoma na 90, tako da gre vse ven s cimerkoli. Za fleke je neko prsilo v eurospinu, pa spricnes minuto pred pranjem. Pa v Cro so navadno praski znamk boljsi (morda so fejk, pa zato?).

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
8.436
3.800
113
Kateri prašek uporabljate?

Jaz trenutno uporabljam Ariel Professional 100 pranj za 12,99 eur
Na žalost ne opere dobro Flekov iz npr belih nogavic ali krp.

Iščem predloge.
A to imaš iz "pragerske" pakirnice? Ker ta cena je pol prenizka za Ariel Profesional 100 pranj v akciji!

Po nekih 20 letih pranja izključno z Arielom (opere vse madeže, posebej Profesional, ampak je treba temperaturo uporabljat) smo trenutno za test na Faks-u, ker pravi žena da tako lepo diši po starih časih. Opere tudi OK.

• Všeč mi je
Reactions: sajkek

erikson

Guru
25. avg 2007
24.118
7.762
113
Če kdo uporablja Persil naj gre hitro nabavit, dokler se ga še dobi.

"Lahko potrdimo, da smo določene izdelke blagovnih znamk dobavitelja Henkel zaustavili za naročanje zaradi neutemeljenega dviga nabavnih cen. Izdelki bodo na policah do prodaje starih zalog," so nam odgovorili v Sparu in pojasnili, da gre za izdelke Persil, Perwoll, Pril in Silan.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
8.436
3.800
113
Ce imas fleke, ti tudi kuhanje ne pomaga, ce jih prej malo dol ne spravis. Ce pa neko stvar operes in madez ostane, se pa prav zapece notri in veliko srece to pol ven dobiti.
Škarje vas rešijo vseh madežev. :valjamse:

Nekaj popularnih nasvetov:

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.320
229
63
Pri flekih in usranih belih nogavicah (ki se jih uporablja recimo namesto copat, sklepam, da imaš v mislih tako umazane) premetavanje cunj v bobnu ne naredi prav veliko, prašek tak ali drugačen. Bo treba še kaj dodatno poleg tega naredit (ročno pranje, namenski odstranjevalci madežev, seveda odvisno od vrste madežev).

22. jul 2007
14.422
2.242
113
125
Če kdo uporablja Persil naj gre hitro nabavit, dokler se ga še dobi.

"Lahko potrdimo, da smo določene izdelke blagovnih znamk dobavitelja Henkel zaustavili za naročanje zaradi neutemeljenega dviga nabavnih cen. Izdelki bodo na policah do prodaje starih zalog," so nam odgovorili v Sparu in pojasnili, da gre za izdelke Persil, Perwoll, Pril in Silan.
Če bodo tako nadaljevali v Sparu bodo kmalu imeli vse police prazne.
Malo manjše marže pa bo, o to pa ne. ;)

MieleFan

Majstr
7. sep 2014
1.080
108
63
Kateri prašek uporabljate?

Jaz trenutno uporabljam Ariel Professional 100 pranj za 12,99 eur
Na žalost ne opere dobro Flekov iz npr belih nogavic ali krp.

Iščem predloge.
Probaj tega iz DM,k ti bom dal link.
Sem ga enkrat uzel za spremembo za belo perilo.Mi je opralo v nulo.In tud sestra ga ne more prehvalit.Pravi da v nulo opere bele nogavice,od tamalih dveh.In samo njega kupuje zdej za belo.

Dodaj še malo sode bikarbone,in alkoholni kis.

Za madeže na belem perilu.Uporabljam iz mercatorja tole.

Našpricam,mal pustim in vse gre dol...

• Všeč mi je
Reactions: Vprasaj