Saj z vprasanji vecinoma ni nic narobe, odgovori so dostikrat problematicni.Menim, da se določeni net junaki bojijo zobozdravnika, zato taka vprašanja.
Saj z vprasanji vecinoma ni nic narobe, odgovori so dostikrat problematicni.Menim, da se določeni net junaki bojijo zobozdravnika, zato taka vprašanja.
Sem mislil, da sem s tistim, da ne jamčim za preživetje osebka in zob, dovolj jasno nakazal sarkazem. Smo res prišli tako daleč, da verjamemo Trumpu in si v žilo nabijemo razkužilo? Aja, sem si že odgovoril na vprašanje.Ne s takimi, jutri bomo pa v črni kroniki brali o osebku, ki je ...."...na Alterju dobil navodila...".
Žal je bralna nepismenost na višku...Hit edit and sleep like a baby (that sucked on a rakija immersed thumb)...Sem mislil, da sem s tistim, da ne jamčim za preživetje osebka in zob, dovolj jasno nakazal sarkazem. Smo res prišli tako daleč, da verjamemo Trumpu in si v žilo nabijemo razkužilo? Aja, sem si že odgovoril na vprašanje.
zobozdravnica mi je ob neki priliki, ne vem že več za kaj je šlo, z injekcijo nekaj spirala ali izpirala z vodikovim peroksidomS tem si lahko fino ožgeš dlesni. Za poskus lahko vtakneš prst v vodikov peroksid in poročaj o rezultatu.
Ampak za razliko od povprecnezev ona ve kaj dela. Ce je to sploh res, seveda.zobozdravnica mi je ob neki priliki, ne vem že več za kaj je šlo, z injekcijo nekaj spirala ali izpirala z vodikovim peroksidom
Včasih se ga uporabi za razkuževanje, ker je dober oksidant. Samo to mora delati nekdo, ki se na to spozna.zobozdravnica mi je ob neki priliki, ne vem že več za kaj je šlo, z injekcijo nekaj spirala ali izpirala z vodikovim peroksidom

5 let nazaj?Kljub rednemu čiščenju zob, se mi spodaj z notranje strani spet nabira zobni kamen. Nazadnje mi ga je zobozdravnik očistil kakšnih 5 let nazaj.
Sedaj pa malo gledam to čiščenje in me zanima ali je UZ čiščenje to, kar mi je že zobozdravnik delal (z mašinco ''stružil'' dol) ali je to sedaj nekaj novega?
Poleg tega čiščenja z UZ ponujajo še ročno strganje, peskanje, poliranje zob in fluoridiranje zob. A je to sploh še potrebno? Ne potrebujem nobenega beljenja zob ali karkoli drugega, le rad bi si odstranil zobni kamen, da preprečim morebitne težave v prihodnosti.
Kakšen predlog, kje ste imeli pozitivne izkušnje in okvirna cena.
Sej če si brez zob, pol tudi zobnega kamna ni.V 60 letih 0x