Stari cajti. So tastari kupli TV pa je stacuna javila na RTV lastnistvo in so placevali.če imaš čisto off grid bajto te tudi najdejo s prispevkom?![]()
Stari cajti. So tastari kupli TV pa je stacuna javila na RTV lastnistvo in so placevali.če imaš čisto off grid bajto te tudi najdejo s prispevkom?![]()
Kot študent sem kupoval radio kasetofon v trgovini v Mb.Stari cajti. So tastari kupli TV pa je stacuna javila na RTV lastnistvo in so placevali.
Z radiogoniometrom.a če kupiš na nemškem amazonu ga stasi tuda zavoha?
vse to sprašujem za prjatla![]()
Mislim, za namene RTV. Ker vse ostalo plačaš 1x, RTV bi pa moral 2x. Ker so si pač spisali takšen zakon.
Čakam, da koga prešine ideja, da bi v takih primerih rabili še 2 števca za vodo in 2 električna priključka. Vsakega seveda z mesečnimi prispevki.
Toretično ja, v praksi pa niti ne.Z radiogoniometrom.
Ne rabimo, nismo rabili, ker so to delali sosedje .....Ali so kaj takega imeli pri nas?
Sam tole razumem tako, da če živi otrok na istem naslovu kot starši, skupaj z ženo, potem RTV pričakuje, da boš plačal prispevek 2x. Mindfuck.
Takole imam jaz - uradno enogospodinjska hiša, števec je za vsako stvar samo eden potem pa mi preračunavamo in delimo stroške po svoje. Rtv prispevek se plačuje dvojni kljub več poizkusom, da se enega znebim. Vem pa za enak primer kar se hiše, števcev in stanovalcev tiče kot je pri nas in plačujejo Rtvju samo enega ampak jih nisem izpostavil saj menim, da bi Rtv pijavke sigurno njim nabili še en prispevek namesto ukinitve enega našega. Aja vse skupaj se je pa začelo s tem, da sem zamenjal naslov stalnega prebivališča na tega, kjer se je že plačeval en prispevek.Isto stanovanje, isti števec za vodo, isti števec za elektriko...ločeno gospodinjstvo?
Baje so imeli ker je bila celo na TV reklama s podobnim vozilom kako lovijo neprijavljene TV je. Se res nihče ne spomni tega spota?Ali so kaj takega imeli pri nas?
Pri nas so menda počakali, da je bila kakšna Trefaltova oddaja (na primer Igre brez meja) in so gledali v okna ali se sprehodili po bloku ter poslušali, kje se sliši televizija.Ali so kaj takega imeli pri nas?
Takrat so se ankete gledanosti drugače beležile.Pri nas so menda počakali, da je bila kakšna Trefaltova oddaja (na primer Igre brez meja) in so gledali v okna ali se sprehodili po bloku ter poslušali, kje se sliši televizija.
To so pač bili analogni časi-drugi so pa v nedeljo ( ne menda, kar so) sedeli pred cerkvami in zapisovali, kdo jih obiskuje..Takrat so se ankete gledanosti drugače beležile.
vse do leta 2022To so pač bili analogni časi-drugi so pa v nedeljo ( ne menda, kar so) sedeli pred cerkvami in zapisovali, kdo jih obiskuje..
Ni primerjave, čeprav je v ozadju skupna premisa ali bolje rečeno vezni člen- to se strinjam.vse do leta 2022