Huawei Ascend G630-U2

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.277
23
38
Murska republika
V mojih rokah je Gsm aparat sicer bi naj spadal v srednje cenovnega in pri ceni 199,00 evra koliko je stal je res sprejemljiv . Kaj me je pritegnilo da sem šel v ta nakup?Vse po malem bi rekli najprej obllika in kvaliteta izdelave ohišje je res tanko displej pa lepe velikosti ki sega v bok dražjim telefonom, prvi vtisi so odlični, telefon je odziven in razumljiv meni je hitro dostopen, baterija še ni v polni funkciji verjetno bo tam za dva dni uporabe, vse ostalo je na bazi Androida 4.3, fotoaparat v telefonu je dober , fotografije so primerljive z Nokio 920.--ostalo :

Datum izdaje: Marec 2014
Mere: 71,7 x 143 x 7,8 mm
Masa: 165 g (z baterijo)
Programska oprema za okolje
Embedded Operacijski sistem: Google Android 4.3
Brskanje naprav teče ta OS
Mikroprocesor, Chipset
CPU Clock: 1200 MHz
CPU: Qualcomm Snapdragon 200 MSM8212
Brskanje naprave, ki temeljijo na tej mikroprocesor
Pomnilnika, za shranjevanje zmogljivosti
RAM kapaciteta: 1 GiB (dostop: 500 MiB)
ROM kapaciteta: 3.7 GiB (dostop: 1.9 GiB)
Zaslon
Tehnologija zaslona: barvni IPS TFT, 16777216 lestvice
Diagonala zaslona: 5 "
Ločljivost zaslona: 720 x 1280
Zvok
Mikrofon (s): mono
Zvočnik (i): mono
Avdio izhod: 3,5 mm
Cellular Phone
Cellular Networks: GSM850, GSM900, GSM1800, GSM1900, UMTS850 (B5), UMTS2100 (B1)
Cellular Data povezave: GPRS, EDGE, UMTS, HSDPA, HSUPA, HSPA +
Opozorilo na klic: 64-chord melody
Opozarjanje z vibriranjem: Podprta
Zvočnik: Podprta
Sekundarni mobitel
Dual Operation mobilnim omrežjem: Dual pripravljenosti
Sekundarni Cellular Networks: GSM850, GSM900, GSM1800, GSM1900
Sekundarni Cellular Data povezave: GPRS, EDGE
Kontrolne Periferija
Positioning Device: Zaslon Multi-touch
Primarna Tipkovnica: Ne podpira
Directional Pad: Ne podpira
Pomaknite kolo: Ne podpira
Vmesniki
Razširitvena mesta: microSD, microSDHC, TransFlash
USB: USB 2.0 gostitelj / stranko, 480Mbit / s
micro-USB
Bluetooth: Bluetooth 4.0
Wireless LAN: 802.11b, 802.11g, 802.11n
Infrardeča Gate: Ne podpira
Multimedia Broadcast
Analogni radijski sprejemnik: FM radio (87,5-108MHz)
Digital Media oddajanje Tuner: Ne podpira
Satelitska navigacija
Vgrajen GPS modul: Podprta
Dopolnilne GPS storitve: Assisted GPS, QuickGPS, geotagging, simultano GPS
Vgrajen digitalni fotoaparat
Primarna Fotoaparat: 8 MP
Samodejnega ostrenja (AF): Podprta
Optični zoom: 1 x
Makro način: Podprta
Vgrajena Flash: mobile luč (LED)
Dodatna kamera: 0,9 MP
Dodatne podrobnosti
Vgrajeno v pospeška: Podprta
Baterija: vgrajeno
Zmogljivost baterije: 2000 mAh

Vsi podatki in slike so kopija strani:
http://www.google.si/url?sa=t&...bvm=bv.72185853,d.ZGU
2058629-6901443004911.jpg
 

Priponke

  • 2058629-6901443004911.jpg
    2058629-6901443004911.jpg
    41,5 KB · Ogledi: 243
Nazadnje urejeno:

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Lahko narediš kratek povzetek, ne razumem Špansko
redface-1.gif


PS: Zakaj se nisi odločil za G2 ?
 

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.838
595
113
Ti bom kar jaz odgovoril: Ker je poleg Prestigio-v začel prodajati/uvažati še Huawei telefone in uporablja forum za free reklamo.
 

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.277
23
38
Murska republika
Si pa res plitek, nimam z nikomer veze in nič ne prodajam oz, se z kaj takim ne ukvarjam.--@ futoristic
To smo že razčistili priprestigio temah, sicer pa sem telefon kupil ženi da ne bo pomote, zakaj zopet to firmo ? enostavno se mi je zdel zanimiv in dovolj dobrih lastnosti s katerim žena ve upravljati, sicer pa je to tako da bo en čas v njeni ladti in se potem ko bo dovolj proda , prodal ga bom tako kot sem do zdaj prodal že več kot xxx telefonov in kupil zopet nekaj kar mi bo zanimivo.

Tako vas nekatere teško razumem da ste obsedeni z znamkami telefonov ki imajo samo ime pa seveda tudi kvaliteto kar pa je danes relevantno saj je nebroj telefonov z istimi karakteristikami samo da spremenijo ohišje in če ste taki strokovnjaki boste kmalu ugotovili da je ta telefon Huawei Ascend G 630 -u2 kopija Lg -ja in ??? to pa prepuščam vam.

Telefon dela odlično in brez zatikanja, ostalo sledi.

Zakaj nisem kupil G 2?

Zato ker ga še bom v kratkem . Upam pa da bom prej kupil še najnovejšega Huaweia--
http://www.getgoods.de/detail/index/sArticle/1349053
 
Nazadnje urejeno:

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.277
23
38
Murska republika
SRV@-- prevod ki je generiran, če boš razumel vsaj polovico si na dobri poti.

Iz strani;
http://www.google.si/url?sa=t&...bvm=bv.72676100,d.ZGU


Prevod --

Huawei Ascend G630 Analiza z poglobljen pregled video HD
Ivan L. | 21. julij 2014 | 0 Komentarji

Flip it!

Se bomo vrnili na bojišče v FAQsAndroid pregledov analize na pametni telefon, ki ne bo zmagal v bitki pri najmočnejši. Nobena od katere ponujajo več koristi za svoje uporabnike. Niti izteče na najcenejši oddelku. Ampak veš kaj? Huawei Ascend G630 ima veliko za povedati , ko je eden išče visoko kakovostno oblikovanje, več kot sprejemljivo oblasti in gospodarstvo ni dvoma, da so bili prijetno presenečeni nad dobrimi občutki, da nas je zapustila. Mi vam lahko povem, da bi bil trd nasprotnik za Motorola Moto G , imajo zagotovilo, da ne bo razočaral nikogar. Da, na kocki je tako visoka.

Análisis del Huawei Ascend G630 con review a fondo en vídeo HD

Enostavno oblikovanje, ki nikoli ne daje vtis nizke kakovosti, bi bilo pričakovati, so vsi senzorji za pravilno delovanje touchscreen telefona, je moč quad core za katero koli aplikacijo ali igro izpustili, uporovnem zaslon z ločljivostjo HD ... Lahko bi okrasite test z dobro količino pozitivne pridevnike, okrašena z 129 € stane nas predplačniške Telstra . Čeprav bo tudi podrobnosti narobe, nekaj, kar ne more uiti brez telefona pregled. Se začnemo?
Video Review v HD

Pojdimo maščobe, ki je nič drugega kot obraz video kamero Huawei Ascend G630 v roki. Kaj počne ta proračun pametni? Kako se počuti, ko držiš? Kakšne izkušnje vrže z uporabo? Boste imeli odgovore na ta in druga vprašanja s klikom na gumb za predvajanje na poglobljen pregled.

Ampak, če hočeš nekaj krajšega vam svetujemo, da si ogledate pregled izraziti 1 minuto.

Tako je Huawei Ascend G630 out

Bomo delili svoje prve vtise o tem telefonu z vami. ni bil prvi Huawei smo testirali , in vemo, da bo kitajski proizvajalec ponavadi ponujajo najboljše glede na končni strošek, če se osredotočimo na oblikovanje in materialov. No, smo kupili telefon (neverjetni deal o trgovini Telstra), se nam odpre polje (pakiranje dobre kakovosti) in najdemo zaslon Huawei Ascend G630. Black, čist, s kapacitivnimi gumbi spodaj, zaobljeni vogali ... Mi pobral telefon in najdemo prvo nasprotje: je precej težka, za kaj bi obravnavali poceni mobilni ima zelo dobro konstrukcijo, visoko kakovostne plastike, ki ne bo oblak splošne občutke na splošno pozitivni, predvsem pa, kar daje vtis, da je Huawei Ascend G630 zelo trdna. Dejstvo je, da nas je spomnil zelo Nokia Lumia. Vsaj kar zadeva gradnjo in materialne moči je zaskrbljen.

Análisis del Huawei Ascend G630 con review a fondo en vídeo HD

Velika in nekoliko težka. Enostavne linije z zaobljenim dnom poravna obris roke. Preprostost pri oblikovanju in lege različnih delov strojne opreme, ki so se sestali s kapacitivnimi gumbi, ki obravnavanih zgoraj, skupaj z vsemi senzorji in sprednjo kamero nad zaslonom. Gumbi za glasnost in jih najdete na desni strani telefona (zelo majhen in zlepljen, zaradi česar je težko Izklop telefona in groping), priključek za slušalke na zgornjem robu in mikro priključek USB na dnu. Z radovednostjo: slušalke je zamaknjena v levo, ki so se sestali z mikro USB-vtičnico na desni strani. Torej, ali bomo zašiti luknjo za držanje Huawei Ascend G630 z eno roko, nekaj, kar se zgodi pri mnogih drugih telefonov.

Análisis del Huawei Ascend G630 con review a fondo en vídeo HD

Če se ozremo nazaj, vidimo, da je gladka stran pokrova samo objektiv kamero z LED bliskavico gor, vodenje izhod zvočnika na dnu. Pravimo, top, ker, čeprav ne dovolj (ponovno poudarjamo moč telefona), Huawei Ascend G630 se odstrani in pusti svojo zadnjo dostop obraz do micro SD kartico in mikro SIM, tudi videnje baterijo. To ni mogoče odstraniti, medtem ko ohranja dobre rezultate, za katere bomo razpravljali kasneje.

Análisis del Huawei Ascend G630 con review a fondo en vídeo HD

V nekaj telefonov bo okoli 150 evrov najti kakovost materialov in konstrukcije, ki se pojavljajo v tem Huawei Ascend G630. Ne morete reči, da je njegova oblika presenetljivo, saj je precej podobna generično videz mnogih drugih telefonov podobne reza. Ampak to je nekaj, kar smo razpravljali danes dobili sprejme dotik in vid, ki daje občutek, da smo porabili veliko manj denarja za to, kot je dejansko vreden. In to je nekaj, kar je tudi v oddelku strojne opreme.
Huawei Ascend G630 znotraj: strojne opreme in specifikacije

Análisis del Huawei Ascend G630 con review a fondo en vídeo HD

Očitno je, da lahko pričakujemo, da bo najboljši v strojni opremi za nakup tega telefona, tako da sva šla vrednost z upanjem previsoka. In zgodi se, kaj bi se moralo zgoditi: Prijetno smo bili presenečeni z uporabo pridobljenih ugotovitev, da je ta veljaven mast za pametni telefon. Celo stisniti v celoti 3D iger: agile prikazane v večini situacij, ki se lahko upočasnila, ko zahtevajo več, kot je potrebno. Nekaj, kar se dogaja na vsakem telefonu in postane močnejša Huawei Ascend G630 zaradi svojih lastnih omejitev.

Análisis del Huawei Ascend G630 con review a fondo en vídeo HD

Začnimo z analizo zaslon. Kot se to dogaja na vseh elementov pametni telefon, ta del strojne opreme ponuja velikodušne ugodnosti glede na njeno končno stroškovne pritiske, medtem ko trpijo za pridobivanje dol svojo oceno. Tako smo našli impresivno zaslon za pet palčni ločljivosti IPS LCD visoke ločljivosti 720 × 1.280 slikovnih točk, ki je videti zelo dobro v zaprtih prostorih in trpljenje glavno oviro, ko smo na ulice: ni skoraj nič na prostem, pri čemer je neuporaben pod sončna svetloba. Narediti fotografije v dnevni svetlobi? Impossible primer: ne boste videli, kaj se osredotočajo na. Z drugo pomanjkljivost: ambient svetlobni senzor je muhasta, nastavljanje svetlosti zaslona zelo naključno. Toda njegova senzor svetlosti, tako da ne bomo, da se pritožijo. Poleg tega smo kaljeno steklo na površino plošče (mora biti Corning Gorilla Glass 3, vendar ne moremo potrditi) odziva zelo dobro, da pip.

Análisis del Huawei Ascend G630 con review a fondo en vídeo HD

Po analizi zaslon in se je sestala z apnom in peskom, jama v opravljanju treskav letalo z istim občutkom yin yang proti. Quad-core procesor 1,3 GHz s kakovostjo Qualcomm (Snapdragon 200) in poteka kot običajno od MediaTek v kitajskem gospodarskem območju, adreno- 302 GPU z dobro grafično zmogljivost v igrah in 3D aplikacije, ki zahtevajo ... Do sedaj tako dobro, ne moremo krivde srce Huawei Ascend G630. Vendar imamo samo 4 GB notranjega pomnilnika z 2 GB brezplačno za uporabnika, nujno potegnite SD kartice (podpira do 32 GB). GB RAM-a je tudi nekoliko premalo, čeprav nismo imeli preveč težav s to omejitvijo (upravljanje lastne Android in Huawei so optimalni). Daj no, uporaba zadovoljiva, v bistvu pritožujejo da je premalo prostora za uporabnika. Da bo poskrbel za vse, kar smo namestili nekaj aplikacij in iger.

Análisis del Huawei Ascend G630 con review a fondo en vídeo HD

V odstavku komunikacij ni pritožbe, razen, da smo želeli, da bi bil Huawei Ascend G630 združljiv s 4G LTE (po izbiri), ki povezuje nevidno mobilnega omrežja 3G, vse WiFis kjer smo registrirani, smo uporabili naše naprav brez težav in tako je GPS položaja ne nastanejo težave Bluetooth. Mi lahko poslušate FM radio slušalke za vključevanje dotično Huawei Ascend G630, ki ima visoko kakovost zvoka za glasbo in igre, začinjenih z izboljšanjem sistema DTS. V nasprotju s tem, telefon zadnji zvočnik nima preveč moči, ki trpi za tipično pametni dušenja, ko so dani na ravno površino.

Análisis del Huawei Ascend G630 con review a fondo en vídeo HD

V celoti vnesti v analizo komoro. Če pogledamo številke, smo ugotovili, 8 milijona slikovnih pik senzor na zadnji strani telefona z 2,96 mm goriščna razdalja, samodejnim ostrenjem in LED bliskavico. Ima tudi sprednjo kamero, pri čemer je megapixel videokonferenc in selfies. Poleg vključevanja napredne programske opreme z Huawei ujeti v HDR, panorama, inteligentni samodejni način se povečuje, odvisno od pogojev in glasovno aktivira sprožilec. Druge značilnosti, ki vzbujajo fotoaparat dobil nekaj točk. Ampak ... kaj prinaša rezultate?

Análisis del Huawei Ascend G630 con review a fondo en vídeo HD

Mi ne bo zanikala: smo bili presenečeni nad kvaliteto fotografij, pridobljenih s Huawei Ascend G630, lahko zagotovite, da boste ostali brez kratko z njim o nečem, kar trpijo najbolj dostopen mobilni telefon: fotoaparat. Ne bomo rekli, da je kakovost na Xperia, vendar pa daje dobre rezultate v večini situacij; vključno šibki svetlobi. Na prostem, sredi belega dne, dobili jasne fotografije in dokaj dobro barvno ravnotežje, akumuliranje hrup navzdol razsvetljavo saj gredo brez uničuje sliko. Je Camera Huawei Ascend G630 opravlja tudi v makro, featuring zelo hiter in natančen pristop pogosto greši določeno počasnost obdelati posnete slike. Kot lahko vidite v primerih, rezultati pa so več kot optimalna. Ob upoštevanju teh vrstic kakovost video snemanje, ki vam omogoča snemanje do 720p.

Tukaj je nekaj vzorcev, posnete s kamero Huawei Ascend G630 (samo kliknite na njih, da jih videti večji). Če želite, da bi jih videli v polni velikosti, lahko greš na nit ustvarili v ForoMóviles .

Muestras del Huawei Ascend G630 Muestras del Huawei Ascend G630 Muestras del Huawei Ascend G630 Muestras del Huawei Ascend G630

In smo prišli do ene od točk strojne opreme, ki nas je presenetilo v Huawei Ascend G630: baterije. 2000 mAh na papirju in obdržati štiri jedra, skupaj z 5-palčni zaslon. In resnica je, da ta baterija zmaga bitko s plazu, pridobivanje dan in pol dni v povprečju po normalni uporabi. Dejstvo je, da je za prenos potem ko je kupilo in prejetih 70% baterije, presenetili svojo vzdržljivost po tem, da po prvih urah nastavitve, prenosi in testiranja, še vedno imela 50%.

Análisis del Huawei Ascend G630 con review a fondo en vídeo HD

Pravimo, da je začetna nastavitev telefona naredi malo past, ki je označena s prihranki Huawei, da smo omejeni nekatere funkcije poleg obvestil. Toda v običajnem načinu pade tudi preveč avtonomijo, upadel za približno 8% več kot v osnovnem načinu varčevanja. In zagotavljajo tipično end vodja avtonomija dobili več pozitivnih številk brez baterije obnaša slabo, v nobenem trenutku. Od tega, kar mi je všeč več, brez dvoma.
Huawei Ascend G630 znotraj: programske opreme in programov

Análisis del Huawei Ascend G630 con review a fondo en vídeo HD

Ker je večina Huawei določene kategorije, ki jih imamo v tej tabeli ima vmesnik custom pregled Emotion UI, ki obrezano različico 2.0. Tako je videz Huawei Ascend G630 je značilna za znamke, pri čemer nekaj težkega prilagajanje in obremenjena s lansirne ko vidim, kako se v nekaj trenutkih. Rekli smo že, da je to pametni telefon ponuja dovolj moči, kljub njenemu gospodarstvu, vendar so časi, ko je vaša strojna oprema težave, ki se gibljejo Emotion UI. Zato Huawei Ascend nameščen na G630 je različica Lite.

Análisis del Huawei Ascend G630 con review a fondo en vídeo HD

Beyond neprijetnosti težkostjo lansirne, videz sploh ni slabo, še posebej, ko gremo v meniju z nastavitvami in glej napor Huawei za nadzor upravljanja telefona. Avtonomija Huawei Ascend G630 je zelo koristi, ki jih nadzorni izdatki baterije za, ki ponujajo tri pakete opreme s celovito kontrolo mojih zlorabljajo mAh. Dejstvo je, mobilni oglasi nam kažejo tiste aplikacije, skupaj s svojo porabo, nam sporočite, kaj zaužijejo. Poleg nas oskrbuje z osebno obvestil bar svetlih barv in prilagodljivih bližnjic, sposobnost za nalaganje teme, tudi prilagodljiv zaslon za odklepanje in zaklepanje zanke (nekoliko neprijetno, vsaj za naš okus), nadzor nad aplikacijami, ki bodo potekali na Home ... Deli prilagajanje Huawei smo našli zelo pozitivna, ugotavlja prizadevanja blagovne znamke z izboljšanjem kakovosti svojih naprav.

Análisis del Huawei Ascend G630 con review a fondo en vídeo HD

Poleg Emotion UI, Huawei združuje aplikacije, ki bodo obogatile lastno programsko opremo telefona. Vodja tema, na primer, da spremenite vidik nalaganjem nove teme združljiva. Prav tako ima svoje datoteke upravljavca, FM radio, snemalnik zvoka, svetilka, vreme aplikacij ... in popoln profil nadzornika zagotoviti obnašanje telefona po naših osebnih situacij.
Mnenja in končne ocene Huawei Ascend G630

Análisis del Huawei Ascend G630 con review a fondo en vídeo HD

To je prvi Huawei preseneča nas, še naprej lepe spomine mnogih svojih telefonih pojavil tudi pri pregledih FAQsAndroid. In ne moremo zanikati očitno: Huawei telefonov vedo, kako to storiti tako v višjem območju ( tam je Huawei Ascend P7, na primer ) in bolj dostopen območju z Huawei Ascend G630, da smo analizirali. Vedno zavedati, da je ta telefon ga lahko jo imenujemo "nizko end", ker nismo našli v nobenem trenutku.

Trden, vzdržljiv, eleganten, z dovolj možnosti, da se ne prestraši nič, z več kot odlično avtonomijo s tem, kar si mislimo telefonske funkcije, za zajemanje multimedia, ne da bi bil pri nobenem, obnaša precej več dostojanstva, brez senzorjev, kot se pogosto pojavlja v spodnje sponke pade ... Ni dvoma: Huawei Ascend G630 je nakup, ki je ne obžaluje. Niti cena niti zaključni nastop. Ja, to je iz plastike. Ja, to postane pretežka za roko in prav gotovo nekaj velikega. Vaš zaslon komaj videl dnevne svetlobe. Vendar so negativne informacije, ki lahko "razumejo" zaradi ravnanja v drugih poudarkov in predvsem zahvaljujoč končno ceno naprave.

Análisis del Huawei Ascend G630 con review a fondo en vídeo HD

Mi ne zanika: mi je všeč veliko. In zato ga priporočamo odkrito. Veste, da lahko kupite na Telstra predplačniško po ceni 129 EUR, tudi ko ga je brezplačno na Amazonu za 189 € . Ne bom razočaral. In če ste se ujeli Telstra in želim, da jo sprostite na, da ne sme biti Triomia hitro samo 7,95 € .
O avtorju ( Avtor profila )
Amaterski in profesionalni «picateclas" pisatelj, sem ljubitelj mobilne odkar sem prišel čez Alcatel One Touch Easy Airtel pred več kot dvanajst let. Ljubim Android in sem imel štiri telefonov s tem sistemom. Sodelujejo na več straneh v omrežju in lahko najdete Bemoob na Twitterju (ivsu), mi je pustil ničesar, prečka svoje misli. In to je grožnja ...
Sorodni elementi
 

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.277
23
38
Murska republika
In da končam ...ne zanimajo me telefoni ki so na splošno razširjeni in znani temveč iščem nekaj kar prihaja in je manj znano smo si pač različni.
 

Car

POSTman
4. avg 2007
8.282
1.156
113
55
Planet zemlja
www.posta.si
Ja, res je! Jaz že kar nekaj časa kupujem Huawei-je, trenutno imam P6. Res odličen telefon, deluje hitro in brezhibno, kakor tudi ostali Huawei-ji, ki jih imamo v družini.
zmaga.gif
 

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.277
23
38
Murska republika
In to je tisto, nekateri ne znajo cenit druge telefone in globoko verjamejo v samo znane firme čeravno je vse isti šrot --made in Kina.
Ta dan ko sva kupovala telefon sva pregledala skoraj vse Huawei-e ki so bili v trg, seveda različnih modelov, meni se osebno model katerega nameravam kupiti --P7-- zdi odlična priložnost da se dobi za zmerno ceno kvaliteten telefon, žena se je odločila po svoje in tudi moj namen je bil da kupimo omenjeni model G 630 in verjamem da je za denar to trenutno dobra izbira sicer pa ga v Merkator tehniki dobite v akciji za 179,00 eur.
 
Nazadnje urejeno:

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Če rezimiram, omenjeni Huawei ponuja dovolj oziroma veliko za svoj denar, resen konkurent Moto G ....

Se pa ne strinjam z izjavo "vse je isti šrot, made in Kina". Če si to napisal v efektu te razumem, če pa resno tako misliš pa žal nimaš pojma od pojma ....
 

darkstar66

Guru
1. apr 2013
1.171
673
113
Citat:
Uporabnik retro pravi:
SRV@-- prevod ki je generiran, če boš razumel vsaj polovico si na dobri poti.

Iz strani;
http://www.google.si/url?sa=t&...bvm=bv.72676100,d.ZGU


Prevod --

Huawei Ascend G630 Analiza z poglobljen pregled video HD
Ivan L. | 21. julij 2014 | 0 Komentarji

Flip it!

Se bomo vrnili na bojišče v FAQsAndroid pregledov analize na pametni telefon, ki ne bo zmagal v bitki pri najmočnejši. Nobena od katere ponujajo več koristi za svoje uporabnike. Niti izteče na najcenejši oddelku. Ampak veš kaj? Huawei Ascend G630 ima veliko za povedati , ko je eden išče visoko kakovostno oblikovanje, več kot sprejemljivo oblasti in gospodarstvo ni dvoma, da so bili prijetno presenečeni nad dobrimi občutki, da nas je zapustila. Mi vam lahko povem, da bi bil trd nasprotnik za Motorola Moto G , imajo zagotovilo, da ne bo razočaral nikogar. Da, na kocki je tako visoka.

Análisis del Huawei Ascend G630 con review a fondo en vídeo HD

Enostavno oblikovanje, ki nikoli ne daje vtis nizke kakovosti, bi bilo pričakovati, so vsi senzorji za pravilno delovanje touchscreen telefona, je moč quad core za katero koli aplikacijo ali igro izpustili, uporovnem zaslon z ločljivostjo HD ... Lahko bi okrasite test z dobro količino pozitivne pridevnike, okrašena z 129 € stane nas predplačniške Telstra . Čeprav bo tudi podrobnosti narobe, nekaj, kar ne more uiti brez telefona pregled. Se začnemo?
Video Review v HD

Pojdimo maščobe, ki je nič drugega kot obraz video kamero Huawei Ascend G630 v roki. Kaj počne ta proračun pametni? Kako se počuti, ko držiš? Kakšne izkušnje vrže z uporabo? Boste imeli odgovore na ta in druga vprašanja s klikom na gumb za predvajanje na poglobljen pregled.

Ampak, če hočeš nekaj krajšega vam svetujemo, da si ogledate pregled izraziti 1 minuto.

Tako je Huawei Ascend G630 out

Bomo delili svoje prve vtise o tem telefonu z vami. ni bil prvi Huawei smo testirali , in vemo, da bo kitajski proizvajalec ponavadi ponujajo najboljše glede na končni strošek, če se osredotočimo na oblikovanje in materialov. No, smo kupili telefon (neverjetni deal o trgovini Telstra), se nam odpre polje (pakiranje dobre kakovosti) in najdemo zaslon Huawei Ascend G630. Black, čist, s kapacitivnimi gumbi spodaj, zaobljeni vogali ... Mi pobral telefon in najdemo prvo nasprotje: je precej težka, za kaj bi obravnavali poceni mobilni ima zelo dobro konstrukcijo, visoko kakovostne plastike, ki ne bo oblak splošne občutke na splošno pozitivni, predvsem pa, kar daje vtis, da je Huawei Ascend G630 zelo trdna. Dejstvo je, da nas je spomnil zelo Nokia Lumia. Vsaj kar zadeva gradnjo in materialne moči je zaskrbljen.

Análisis del Huawei Ascend G630 con review a fondo en vídeo HD

Velika in nekoliko težka. Enostavne linije z zaobljenim dnom poravna obris roke. Preprostost pri oblikovanju in lege različnih delov strojne opreme, ki so se sestali s kapacitivnimi gumbi, ki obravnavanih zgoraj, skupaj z vsemi senzorji in sprednjo kamero nad zaslonom. Gumbi za glasnost in jih najdete na desni strani telefona (zelo majhen in zlepljen, zaradi česar je težko Izklop telefona in groping), priključek za slušalke na zgornjem robu in mikro priključek USB na dnu. Z radovednostjo: slušalke je zamaknjena v levo, ki so se sestali z mikro USB-vtičnico na desni strani. Torej, ali bomo zašiti luknjo za držanje Huawei Ascend G630 z eno roko, nekaj, kar se zgodi pri mnogih drugih telefonov.

Análisis del Huawei Ascend G630 con review a fondo en vídeo HD

Če se ozremo nazaj, vidimo, da je gladka stran pokrova samo objektiv kamero z LED bliskavico gor, vodenje izhod zvočnika na dnu. Pravimo, top, ker, čeprav ne dovolj (ponovno poudarjamo moč telefona), Huawei Ascend G630 se odstrani in pusti svojo zadnjo dostop obraz do micro SD kartico in mikro SIM, tudi videnje baterijo. To ni mogoče odstraniti, medtem ko ohranja dobre rezultate, za katere bomo razpravljali kasneje.

Análisis del Huawei Ascend G630 con review a fondo en vídeo HD

V nekaj telefonov bo okoli 150 evrov najti kakovost materialov in konstrukcije, ki se pojavljajo v tem Huawei Ascend G630. Ne morete reči, da je njegova oblika presenetljivo, saj je precej podobna generično videz mnogih drugih telefonov podobne reza. Ampak to je nekaj, kar smo razpravljali danes dobili sprejme dotik in vid, ki daje občutek, da smo porabili veliko manj denarja za to, kot je dejansko vreden. In to je nekaj, kar je tudi v oddelku strojne opreme.
Huawei Ascend G630 znotraj: strojne opreme in specifikacije

Análisis del Huawei Ascend G630 con review a fondo en vídeo HD

Očitno je, da lahko pričakujemo, da bo najboljši v strojni opremi za nakup tega telefona, tako da sva šla vrednost z upanjem previsoka. In zgodi se, kaj bi se moralo zgoditi: Prijetno smo bili presenečeni z uporabo pridobljenih ugotovitev, da je ta veljaven mast za pametni telefon. Celo stisniti v celoti 3D iger: agile prikazane v večini situacij, ki se lahko upočasnila, ko zahtevajo več, kot je potrebno. Nekaj, kar se dogaja na vsakem telefonu in postane močnejša Huawei Ascend G630 zaradi svojih lastnih omejitev.

Análisis del Huawei Ascend G630 con review a fondo en vídeo HD

Začnimo z analizo zaslon. Kot se to dogaja na vseh elementov pametni telefon, ta del strojne opreme ponuja velikodušne ugodnosti glede na njeno končno stroškovne pritiske, medtem ko trpijo za pridobivanje dol svojo oceno. Tako smo našli impresivno zaslon za pet palčni ločljivosti IPS LCD visoke ločljivosti 720 × 1.280 slikovnih točk, ki je videti zelo dobro v zaprtih prostorih in trpljenje glavno oviro, ko smo na ulice: ni skoraj nič na prostem, pri čemer je neuporaben pod sončna svetloba. Narediti fotografije v dnevni svetlobi? Impossible primer: ne boste videli, kaj se osredotočajo na. Z drugo pomanjkljivost: ambient svetlobni senzor je muhasta, nastavljanje svetlosti zaslona zelo naključno. Toda njegova senzor svetlosti, tako da ne bomo, da se pritožijo. Poleg tega smo kaljeno steklo na površino plošče (mora biti Corning Gorilla Glass 3, vendar ne moremo potrditi) odziva zelo dobro, da pip.

Análisis del Huawei Ascend G630 con review a fondo en vídeo HD

Po analizi zaslon in se je sestala z apnom in peskom, jama v opravljanju treskav letalo z istim občutkom yin yang proti. Quad-core procesor 1,3 GHz s kakovostjo Qualcomm (Snapdragon 200) in poteka kot običajno od MediaTek v kitajskem gospodarskem območju, adreno- 302 GPU z dobro grafično zmogljivost v igrah in 3D aplikacije, ki zahtevajo ... Do sedaj tako dobro, ne moremo krivde srce Huawei Ascend G630. Vendar imamo samo 4 GB notranjega pomnilnika z 2 GB brezplačno za uporabnika, nujno potegnite SD kartice (podpira do 32 GB). GB RAM-a je tudi nekoliko premalo, čeprav nismo imeli preveč težav s to omejitvijo (upravljanje lastne Android in Huawei so optimalni). Daj no, uporaba zadovoljiva, v bistvu pritožujejo da je premalo prostora za uporabnika. Da bo poskrbel za vse, kar smo namestili nekaj aplikacij in iger.

Análisis del Huawei Ascend G630 con review a fondo en vídeo HD

V odstavku komunikacij ni pritožbe, razen, da smo želeli, da bi bil Huawei Ascend G630 združljiv s 4G LTE (po izbiri), ki povezuje nevidno mobilnega omrežja 3G, vse WiFis kjer smo registrirani, smo uporabili naše naprav brez težav in tako je GPS položaja ne nastanejo težave Bluetooth. Mi lahko poslušate FM radio slušalke za vključevanje dotično Huawei Ascend G630, ki ima visoko kakovost zvoka za glasbo in igre, začinjenih z izboljšanjem sistema DTS. V nasprotju s tem, telefon zadnji zvočnik nima preveč moči, ki trpi za tipično pametni dušenja, ko so dani na ravno površino.

Análisis del Huawei Ascend G630 con review a fondo en vídeo HD

V celoti vnesti v analizo komoro. Če pogledamo številke, smo ugotovili, 8 milijona slikovnih pik senzor na zadnji strani telefona z 2,96 mm goriščna razdalja, samodejnim ostrenjem in LED bliskavico. Ima tudi sprednjo kamero, pri čemer je megapixel videokonferenc in selfies. Poleg vključevanja napredne programske opreme z Huawei ujeti v HDR, panorama, inteligentni samodejni način se povečuje, odvisno od pogojev in glasovno aktivira sprožilec. Druge značilnosti, ki vzbujajo fotoaparat dobil nekaj točk. Ampak ... kaj prinaša rezultate?

Análisis del Huawei Ascend G630 con review a fondo en vídeo HD

Mi ne bo zanikala: smo bili presenečeni nad kvaliteto fotografij, pridobljenih s Huawei Ascend G630, lahko zagotovite, da boste ostali brez kratko z njim o nečem, kar trpijo najbolj dostopen mobilni telefon: fotoaparat. Ne bomo rekli, da je kakovost na Xperia, vendar pa daje dobre rezultate v večini situacij; vključno šibki svetlobi. Na prostem, sredi belega dne, dobili jasne fotografije in dokaj dobro barvno ravnotežje, akumuliranje hrup navzdol razsvetljavo saj gredo brez uničuje sliko. Je Camera Huawei Ascend G630 opravlja tudi v makro, featuring zelo hiter in natančen pristop pogosto greši določeno počasnost obdelati posnete slike. Kot lahko vidite v primerih, rezultati pa so več kot optimalna. Ob upoštevanju teh vrstic kakovost video snemanje, ki vam omogoča snemanje do 720p.

Tukaj je nekaj vzorcev, posnete s kamero Huawei Ascend G630 (samo kliknite na njih, da jih videti večji). Če želite, da bi jih videli v polni velikosti, lahko greš na nit ustvarili v ForoMóviles .

Muestras del Huawei Ascend G630 Muestras del Huawei Ascend G630 Muestras del Huawei Ascend G630 Muestras del Huawei Ascend G630

In smo prišli do ene od točk strojne opreme, ki nas je presenetilo v Huawei Ascend G630: baterije. 2000 mAh na papirju in obdržati štiri jedra, skupaj z 5-palčni zaslon. In resnica je, da ta baterija zmaga bitko s plazu, pridobivanje dan in pol dni v povprečju po normalni uporabi. Dejstvo je, da je za prenos potem ko je kupilo in prejetih 70% baterije, presenetili svojo vzdržljivost po tem, da po prvih urah nastavitve, prenosi in testiranja, še vedno imela 50%.

Análisis del Huawei Ascend G630 con review a fondo en vídeo HD

Pravimo, da je začetna nastavitev telefona naredi malo past, ki je označena s prihranki Huawei, da smo omejeni nekatere funkcije poleg obvestil. Toda v običajnem načinu pade tudi preveč avtonomijo, upadel za približno 8% več kot v osnovnem načinu varčevanja. In zagotavljajo tipično end vodja avtonomija dobili več pozitivnih številk brez baterije obnaša slabo, v nobenem trenutku. Od tega, kar mi je všeč več, brez dvoma.
Huawei Ascend G630 znotraj: programske opreme in programov

Análisis del Huawei Ascend G630 con review a fondo en vídeo HD

Ker je večina Huawei določene kategorije, ki jih imamo v tej tabeli ima vmesnik custom pregled Emotion UI, ki obrezano različico 2.0. Tako je videz Huawei Ascend G630 je značilna za znamke, pri čemer nekaj težkega prilagajanje in obremenjena s lansirne ko vidim, kako se v nekaj trenutkih. Rekli smo že, da je to pametni telefon ponuja dovolj moči, kljub njenemu gospodarstvu, vendar so časi, ko je vaša strojna oprema težave, ki se gibljejo Emotion UI. Zato Huawei Ascend nameščen na G630 je različica Lite.

Análisis del Huawei Ascend G630 con review a fondo en vídeo HD

Beyond neprijetnosti težkostjo lansirne, videz sploh ni slabo, še posebej, ko gremo v meniju z nastavitvami in glej napor Huawei za nadzor upravljanja telefona. Avtonomija Huawei Ascend G630 je zelo koristi, ki jih nadzorni izdatki baterije za, ki ponujajo tri pakete opreme s celovito kontrolo mojih zlorabljajo mAh. Dejstvo je, mobilni oglasi nam kažejo tiste aplikacije, skupaj s svojo porabo, nam sporočite, kaj zaužijejo. Poleg nas oskrbuje z osebno obvestil bar svetlih barv in prilagodljivih bližnjic, sposobnost za nalaganje teme, tudi prilagodljiv zaslon za odklepanje in zaklepanje zanke (nekoliko neprijetno, vsaj za naš okus), nadzor nad aplikacijami, ki bodo potekali na Home ... Deli prilagajanje Huawei smo našli zelo pozitivna, ugotavlja prizadevanja blagovne znamke z izboljšanjem kakovosti svojih naprav.

Análisis del Huawei Ascend G630 con review a fondo en vídeo HD

Poleg Emotion UI, Huawei združuje aplikacije, ki bodo obogatile lastno programsko opremo telefona. Vodja tema, na primer, da spremenite vidik nalaganjem nove teme združljiva. Prav tako ima svoje datoteke upravljavca, FM radio, snemalnik zvoka, svetilka, vreme aplikacij ... in popoln profil nadzornika zagotoviti obnašanje telefona po naših osebnih situacij.
Mnenja in končne ocene Huawei Ascend G630

Análisis del Huawei Ascend G630 con review a fondo en vídeo HD

To je prvi Huawei preseneča nas, še naprej lepe spomine mnogih svojih telefonih pojavil tudi pri pregledih FAQsAndroid. In ne moremo zanikati očitno: Huawei telefonov vedo, kako to storiti tako v višjem območju ( tam je Huawei Ascend P7, na primer ) in bolj dostopen območju z Huawei Ascend G630, da smo analizirali. Vedno zavedati, da je ta telefon ga lahko jo imenujemo "nizko end", ker nismo našli v nobenem trenutku.

Trden, vzdržljiv, eleganten, z dovolj možnosti, da se ne prestraši nič, z več kot odlično avtonomijo s tem, kar si mislimo telefonske funkcije, za zajemanje multimedia, ne da bi bil pri nobenem, obnaša precej več dostojanstva, brez senzorjev, kot se pogosto pojavlja v spodnje sponke pade ... Ni dvoma: Huawei Ascend G630 je nakup, ki je ne obžaluje. Niti cena niti zaključni nastop. Ja, to je iz plastike. Ja, to postane pretežka za roko in prav gotovo nekaj velikega. Vaš zaslon komaj videl dnevne svetlobe. Vendar so negativne informacije, ki lahko "razumejo" zaradi ravnanja v drugih poudarkov in predvsem zahvaljujoč končno ceno naprave.

Análisis del Huawei Ascend G630 con review a fondo en vídeo HD

Mi ne zanika: mi je všeč veliko. In zato ga priporočamo odkrito. Veste, da lahko kupite na Telstra predplačniško po ceni 129 EUR, tudi ko ga je brezplačno na Amazonu za 189 € . Ne bom razočaral. In če ste se ujeli Telstra in želim, da jo sprostite na, da ne sme biti Triomia hitro samo 7,95 € .
O avtorju ( Avtor profila )
Amaterski in profesionalni «picateclas" pisatelj, sem ljubitelj mobilne odkar sem prišel čez Alcatel One Touch Easy Airtel pred več kot dvanajst let. Ljubim Android in sem imel štiri telefonov s tem sistemom. Sodelujejo na več straneh v omrežju in lahko najdete Bemoob na Twitterju (ivsu), mi je pustil ničesar, prečka svoje misli. In to je grožnja ...
Sorodni elementi

O Bog, kakšna slovenščina!
 

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.277
23
38
Murska republika
Kaj pa potem piše na izdelkih če drugega ne --made in Kina . Ali potem to ni šrot--šrot po naše pomeni da je nekaj stvari skupaj zmletih-- tako to izgleda približno, je pa podjetje Huawei sigurno največje svetovno podjetje z elektroniko in ima svoj položaj na tržišču , morda sem res malo nerodno napisal ampak zopet se vse skupaj dela v istih tovarnah kot ostala roba in tako je to ta ---šrot--
evil.gif
 

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.277
23
38
Murska republika
Ja verjetno je kar precej boljši kot moji prvi Prestigio telefoni za preizkušnjo sem kupil dva in ju pozneje tudi prodal--zguba--in v temah od Prestigia sem lepo opisal kaj se mi je zamerilo in to je da se več čisto n ič ne vlaga v posodobitve, kot je prišlo na tržišče tako je ostalo. žalostno da so to zanemarili.
trenutno se ubadem največ s starejšimi modeli telefonov jih po svoje oživljam in obožujem, to mi je hobi in veselje ter nekaj kar me izpolnjuje, tele novejši pa so za mene preveč skomplicirani in jih samo kupujem in prodajam ko se jih naveličam..
jezen.gif
 

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Kaj pomeni šrot v vaših koncih res ne vem
redface-1.gif
Kaj misliš z "največje podjetje" ? Kvantitativno ali kvalitativno ?