Hervis??

majaron

Majstr
28. mar 2009
1.148
485
83
Saj ne da Hervis zapira tdi vse poslovalnice v Nemciji in Hrvaski, vazno da se mi baje vracamo v Yogo ker se zapira ena trgovina s sportimi gatami in supergami.
Vazno da se vracamo v Yugo ker smo 30let gradili samo trgovine na vsakem vogalu amoak v poplavi vse robe ki nam gleda z uses eno zaprejo?
Vazno da se vracamo v Yugo ker danes lahko narocis silcek s kitajske in ti ga v kaselc vrzejo?
Ce bi se vracali v Yugo bi fabrike gradili. Get your facts straight.

kalbo

Guru
7. okt 2013
21.395
11.117
113
Hervis je odneslo to, da ga ni na spletu. Vsi resni trgovci so se že davno temu prilagodili. Tako da ne se bat, ne bo nobene Juge...

mistique

Guru
16. jun 2009
16.497
3.586
113
Čudi me, da se ni ta trgovina zaprla že leta nazaj.
Najbrž kot kupec? Jaz sem z njimi delal na enem projektu...V enem letu so zaposlili in odpustili (čez noč) direktorja IT in logistike in še kakih 20 ljudi povezanih s kar velikimi projekti (skladišče, logistika skupine, webshop,...).
Na balkanu (bolgarija, romunija itd.) so imeli po šoping centrih lokale, kjer nihče sploh bil ni v njih niti ni vedel kaj se dogaja...posebna firma by all means. Šefetov domači internet je bil vedno no. 1 prioriteta za support. Ali pa kamere v štali :valjamse:

tomi

Guru
1. sep 2007
19.758
11.140
113
MB
Najbrž kot kupec? Jaz sem z njimi delal na enem projektu...V enem letu so zaposlili in odpustili (čez noč) direktorja IT in logistike in še kakih 20 ljudi povezanih s kar velikimi projekti (skladišče, logistika skupine, webshop,...).
Na balkanu (bolgarija, romunija itd.) so imeli po šoping centrih lokale, kjer nihče sploh bil ni v njih niti ni vedel kaj se dogaja...posebna firma by all means. Šefetov domači internet je bil vedno no. 1 prioriteta za support. Ali pa kamere v štali :valjamse:
mislim da je to dokaj ustaljena praksa, žal.

sploh kaj se spletne trgovine tiče maš to en krog ljudi ki muva po firmah gor pa dol ... mislim da sem celo 1x jaz bil na hervisu na razgovoru za vodjo online-a ampak to je že dve tri njihove vizije nazaj. :D

hebene stranke so ti iz brick and mortar ko hočejo v online, pa hočejo zadevo vkalupit v svoje poslovanje in kalupe 30 let stare.

mistique

Guru
16. jun 2009
16.497
3.586
113
Pa sej tile niso vedeli kaj hočejo...razen denar. Pol pa kakor ga je kateri "svetovalec" nasral. Takrat je sicer zgledalo dokaj resno, ker so imeli celo nek 2-letni plan in so cele ekipe zaposlili. Nekaj folka je kar vedelo kaj dela. Investirali že kar nekaj denarja v HW in SW,...Ampak balkanska posla v glavnem. Povsod je puščalo. Mislim, da je pomiloščenemu Bahtiju sine speljal ekipo v Modiano in se šel konkurenco... :evil:Hudi podjetniki v glavnem.