Hervis??

erikson

Guru
25. avg 2007
25.425
8.757
113
Decathlon ima kar kvalitetne stvari, v trgovinah pa tudi napisano, za koga je kaj primerno. Na spletu imajo trenutno brezplačno poštnino.

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.386
3.873
113
42
Lj

Hervis zapira vse trgovine pri nas, zaposleni ostali brez dela​

O zaprtju vseh trgovin je najprej poročal portal Mariborinfo, na katerega so se obrnili anonimni zaposleni, ki so opozorili na razvoj dogodkov. Za portal so povedali, da so bili zaposleni obveščeni o zaprtju vseh trgovin 31. julija 2026, brez dela pa bo tako ostalo okoli 250 zaposlenih.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
10.369
4.877
113
Kaka konkurenca? saj je ni, oz. je samo Intersport in posebnež Decathlon, ostali že nekaj časa bežijo (Sport Direct, Sport 2000)

hermann

Guru
19. mar 2014
10.083
7.102
113
Hervis je žalost in intersport prav tako. Prideta prav samo toliko, da kakšno stvar pomeriš in potem naročiš drugje prek spleta. Pa še to bolj redko, ker več ali manj ničesar nimajo niti za probat. Decathlon pa v štacunah isto nima praktično nič - dobiš samo, če naročiš, plačaš in počakaš, da pripeljejo iz Francije.

Sem že praktično v celoti online kupec iz tujine.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
10.369
4.877
113
Točno to! Sem tako v Sport Direct ko so še bili v MB poizkušal smučakski komplet in predlagal da mi dajo po njihovi internetni ceni (čez -50%), so rekli da ne morejo in da mi raje pošljejo po pošti domov za ta denar. Sem rekel, da potem so samo še garderoba za pomerjanje in so mi trgovke le nemočno pokimale.
Malo za tem so ukinili trgovino.

• Všeč mi je
Reactions: sajkek in Hanzi

Jabe

Guru
1. okt 2007
16.783
9.007
113
Ze kar nekaj casa imata tako hervis kot intersport vec kot konkurencne cene. Pogledam, kadar gre za par sto evrov in nazadnje sem 2x v intersportu na koncu kupila. Svoj cas so bili pa res nesramno dragi in nesramni pika. Pa se un izvedenc, ki ni se srecal cloveka, ki bi znal pravilno hoditi in teči...

• Všeč mi je
Reactions: Hanzi in irCAR81

hermann

Guru
19. mar 2014
10.083
7.102
113
Prejšnji teden sem šel v obe omenjeni štacuni (pri decathlonu sem že na spletu videl, da ničesar nimajo in mi ni bilo sploh treba tja) za hec pomerjat kolesarske čelade. Zabavna izkušnja, čeprav vem, da za to obstajajo "specilizirane trgovine". Na koncu mi je čelado itak prodal bike24 za ceno pol nižjo od naših "specializiranih trgovin".

BuDi

Guru
6. sep 2007
8.924
5.559
113
A je že kdo predlagal, da bi imeli državno trgovino s športno opremo po pravičnih cenah, podprto z denarjem od davka na rekreacijo? Tako bi slovenski proizvajalci spet dobili mesto, ki si ga zaslužijo!! (Rog, Elan, Planika, Swy...), zaposleni bi obdržali službo, nekatere odhajajoče poslance bi lahko namestili v vodstvo... Pač, da se ne uklanjamo povampirjenemu kapitalizmu za vsako ceno in ohranjamo zdrav duh v zdravem telesu.... no načrt ob odprtju bi bil, da se širijo po svetu od Braslovč do Beograda na Savi... ker taka ideja ne more propast.

:jok:

mistique

Guru
16. jun 2009
16.475
3.576
113
No ja, da imaš v pogodbi 8h delovnik, na šihtu si pa 10h je bil Hervisov pogled na vork/lajf balans.

Za povampirjenost pa je dovolj že to, da imaš vamp in rad piješ pir.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
14.542
8.692
113
Nike-ja že dolgo ni v Hervisu. Verjetno z razlogom. Malo mi jih je žal, Jack&Jones in Benger sem dostikrat kupoval pri njih. Lani tudi čisto po konkurenčni ceni dobil Elanovega gorca. Zdaj še garancije ne bom mogel uveljavit. Škoda...
V Mariboru ostane še samo Intersport, Dechatlon in Sportvision, ki pa je za moje pojme precej okrnjen. Upam da se vsaj vrne Sport 2000.
Hja internetna prodaja kar pobija te štacune. Čeprav meni gre na jetra tako nakupovanje, ker pred nakupom želim stvari pomerit in ne na slepo kupovat.