Dejstvo je, da se vračamo v čas Jugoslavije, kjer smo imeli pomanjkanje in je bilo treba v tujino po stvari. Firme nas zapuščajo, ostaja samo javni sektor.
Ampak to so vse tuje firme krive. Kaj pa slabo delajo. Prav jim je. Čisto vse so si same krive. Javni sektor nima tega problema. Bolnice imajo dobiček!... Firme nas zapuščajo ...
.... vazno da se mi baje vracamo v Yogo ker se zapira ena trgovina s sportimi gatami.
Dejstvo je,

Hervis je odneslo to, da ga ni na spletu. Vsi resni trgovci so se že davno temu prilagodili. Tako da ne se bat, ne bo nobene Juge...
So imeli spletno trgovino že dolgo, še jaz sem parkirat naročil. Tako da to ni res.
Najbrž kot kupec? Jaz sem z njimi delal na enem projektu...V enem letu so zaposlili in odpustili (čez noč) direktorja IT in logistike in še kakih 20 ljudi povezanih s kar velikimi projekti (skladišče, logistika skupine, webshop,...).Čudi me, da se ni ta trgovina zaprla že leta nazaj.

Vidim da res. Sem sklepal po jokanju, da jih je nakupovanje po spletu odneslo.
mislim da je to dokaj ustaljena praksa, žal.Najbrž kot kupec? Jaz sem z njimi delal na enem projektu...V enem letu so zaposlili in odpustili (čez noč) direktorja IT in logistike in še kakih 20 ljudi povezanih s kar velikimi projekti (skladišče, logistika skupine, webshop,...).
Na balkanu (bolgarija, romunija itd.) so imeli po šoping centrih lokale, kjer nihče sploh bil ni v njih niti ni vedel kaj se dogaja...posebna firma by all means. Šefetov domači internet je bil vedno no. 1 prioriteta za support. Ali pa kamere v štali![]()
Hudi podjetniki v glavnem.Po moje so mislili razni Amazoni itd. Se pravi folk gre v Hervis pomeriti neko zadevo, potem pa kupijo druge.Vidim da res. Sem sklepal po jokanju, da jih je nakupovanje po spletu odneslo.
Decathlon nima teh težav. Imajo pa seveda koncept popolnoma drug, ogromno svojih dobrih blagovnih znamk itd. Mislim da jih je prej ta konkurenca nesla.Po moje so mislili razni Amazoni itd. Se pravi folk gre v Hervis pomeriti neko zadevo, potem pa kupijo druge.