Formula 1 sezona 2021

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.018
833
113
Kolk si star? Resno misls, da sta Toto & Ham alfa in omega F1? In da bi RB vracal mesto kar tako v tri krasne? Ja no, pol ce so tko glupi ne bojo dobil prvenstva... Fora je k niso, ti pa sanjas.

Sicer pa brez panike, se je kolk 23,22 dirk? Ce so res tko dobri bo pokol... njami :)
 

SJTV1

eV12
18. jul 2007
18.834
1.061
113
www.adriamedia.si
Jp, hudo je blo za gledat. In zanimivo, zmag niso odnesli tisti NASCAR dirkači, ki sicer tudi na dirt tracku dirkajo (za razliko od mersikatere jokice namreč kup NASCAR dirkačev odela tistih cca 40 dirk, plus še lep kupček dirk v nižjih kategorijah (na isti konec tedna na isti stezi), plus še kup dirt-track in podobnih dirk med tednom.
 
  • Všeč mi je
Reactions: zaseka

sajkek

Guru
16. mar 2008
33.167
8.950
113
NA hitro še pokomentirajmo prvo tekmo Xtreme E. V bistvu je še kar zabavno vse skupaj izgledalo, sem spremljal z eno oko v živo na YT. Je pa res da same grupne dirke se odločijo v prvih 15 sekundah, ker ko enkrah prah rukne je gotovo in je 20 do 30 sekund prednosti. In verjetno ne bo dosti drugače tudi na drugih podlagah, ki sledijo.

 
I

Izbrisan uporabnik 474

Rosberg gre iz F1 v ostale športe in še tam malo poowna, Lujzek pa gre na Tinder (Grinder?), pa še na tem področju mu bolj slabo gre :)
 
  • Haha
Reactions: mosseero

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
19.219
9.456
113
kod Džej-Zija
Ko se je Šumi vrnil, je bil kot dirkač bleda senca mlajšega sebe. Si to hotel slišati? Še vedno je pa znal dovolj in bil dovolj dober, da je bistveno pomagal razviti dirkalnik.
 

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.018
833
113
Darjan: ko je suma za njih vozu si pluval cez njih kak jajc so, daj no... Da mi je met robo k jo ti cvakas. Kaj je suma pr njih naredu? Nic. Ker take entitete kot naj.bi bil se enostavno ne spusti iz rok. Pa so ga prvo rdeci 'zabrisal', pol pa se srebrni, kjer razen Brazilije ni pokazal omembe vrednega. Druga violina.

Pac na sweet talk padas, valda ne bojo rekl, da so ga odpikal ker je slab. Temu se pravi diplomacija. Sam podaljsal mu niso, kar ti vse pove. In ves koga prpelal. No, tega se pa drzijo k klop, mu bolid v crno barvajo in podobne 'bedarije', skratka you name it... ze vejo zakaj, brez skrbi.
 
Nazadnje urejeno:

sajkek

Guru
16. mar 2008
33.167
8.950
113
itak...že tak so avti preveliki, zdaj pa bi se še ona dva razbijala med seboj.
 
I

Izbrisan uporabnik 474

En zanimiv post pod člankom o jokanju Tota, da so jih pravila prizadela bolj kot ostale:

Yet he gives no examples. Sorry Toto but most are now tired of the constant crap spewing from your mouth. It just never ends and when your not spewing, Lewis is spewing. You under handily gave RP a copy cat car to give Aston a step up which timed very nicely with your investment of millions into Aston. A win suddenly came there way adding a bit more value to your shares at the expense of a stand in driver that was about to make the very driver you manage look like a snail. God forbid Bottas value should drop being his manager. And then you increase your investment in Williams conveniently just before they are bought knowing full well if that team is sold if will sell at the new entry fee price of double the amount it was sold for. You constantly keep saying your not the best team but complain the FIA out to get you. We are all tired of your excuses and made up nonsense. You are in a team that was gifted to you in winning form yet all we here is moaning. quite frankly i will be glad when he is out of the sport for good. He has too much control over drivers and too much interest in other teams.
 

sajkek

Guru
16. mar 2008
33.167
8.950
113
to je res, v tistem bolidu se ni znašel pa da ga ebeš. Čeprav je imel svetle trenutke. Potem se je videlo, da je parkrat šel na silo, kar se v povprečju nikakor ne izzide, potem še nekaj več tehničnih okvar.. in potem je vse skup bleda senca...

Podobna zgodba je zadnja leta vettel, ceprav vettel nikakor ne spada v šumi kategorijo.