[Formula 1] Novice iz sveta

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
bi banano?
aplauz.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Debilizem novinarjev in vseh, kateri omenjajo to možnost.

to je počasi že res neverjetno....toliko klobas in bedarij kot so spisali letos...groza.
stupid-1.gif

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik JPM pravi:

za alonsa bi ga prodal zihr.
evil.gif

In zakaj bi Frank Williams hotel Alonsa, če pa ze ima verjetno boljšega voznika od njega, ki je tudi team player in ne dela samo sranje kot dela ALonso.

Alonso ima odprta vrata samo pri Renaultu, pa še tja se boji it, ker se boji da bo ob njem dirkal Kovalainen ali pa Piquet Jr.

Nazadnje urejeno:

fittipaldi00

Pripravnik
10. sep 2007
380
9
18
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Debilizem novinarjev in vseh, kateri omenjajo to možnost.

to je počasi že res neverjetno....toliko klobas in bedarij kot so spisali letos...groza.
stupid-1.gif

O nečem je treba pisati. Pač so se novinarji odzvali na komentar Nickija Laude, Patricka Heada al kogakoli že, ki je rekel, da če želijo Nemca v McLarnu, naj pokličejo Schumacherja iz penzije (ker se mu kao že kolca po dirkanju).

Saj je povsod tako, da ne smeš verjeti vsega kar prebereš
ne-ne-1.gif

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ne bodi no neumen
smile-1.gif

Glede na to da ga je novinec deklasiral, ocitno ni Alonso naslednjik Schumacherja za volanom... ampak samo po svojem obnašanju.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.840
6.945
113
Kako si lahko naslednik nekoga, od koga si boljši?

Edino kar se iz letošnje sezona lahko razplete je to, da je hamilton senzacija, ki je še ni bilo.

Ampak jaz pravim, da iz pokavce ne bo kaj dosti. Bomo pa videli, pustimo se presenetit.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Ne...se ne strinjam! Novinarji majo oz. bi vsaj morali met en kodeks in se ga vsaj za en las držat! Pisanje takih debilizmov, katere se lahko ovrže z 100 argumenti proti in katere mora pol zanikat še glavni akter.....BOLNO!

Bom pisal na POP, da so me klicali iz fefafija, da bojo kimija degradiral v testnega voznika in bodo mene vzel...res bi se čudil če ne bi tega objavili...preverjali vsekakor ne bi.
stupid-1.gif

WHITESNAKE

Pripravnik
10. okt 2007
139
0
16
LJ
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Ne...se ne strinjam! Novinarji majo oz. bi vsaj morali met en kodeks in se ga vsaj za en las držat! Pisanje takih debilizmov, katere se lahko ovrže z 100 argumenti proti in katere mora pol zanikat še glavni akter.....BOLNO!

Bom pisal na POP, da so me klicali iz fefafija, da bojo kimija degradiral v testnega voznika in bodo mene vzel...res bi se čudil če ne bi tega objavili...preverjali vsekakor ne bi.
stupid-1.gif

lol
stupid-1.gif

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik darjan pravi:

Edino kar se iz letošnje sezona lahko razplete je to, da je hamilton senzacija, ki je še ni bilo.

Ampak jaz pravim, da iz pokavce ne bo kaj dosti. Bomo pa videli, pustimo se presenetit.

Kot prvo , ne razumem tega da je Alonso boljši kot Schumacher ? Sta kdaj dirkala v enakem dirkalniku ? Alonso je postal 2× prvak z najboljšim dirkalnikom in z veliko mero sreče.

Ampak ce ti reces da je Alonso boljši kot Schumacher, to pomeni da je Hamilton boljsi od Alonsa IN Schumacherja
zmaga.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.345
765
113
Citat:
Uporabnik xXx pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:

Kot prvo , ne razumem tega da je Alonso boljši kot Schumacher ? Sta kdaj dirkala v enakem dirkalniku ? Alonso je postal 2× prvak z najboljšim dirkalnikom in z veliko mero sreče.

Ampak ce ti reces da je Alonso boljši kot Schumacher, to pomeni da je Hamilton boljsi od Alonsa IN Schumacherja
zmaga.gif
In Kimi boljši od Hamiltona, Alonsa in Schumacherja...

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Kdo je boljši je stvar večnih debat. Trenutno so vrhunski vozniki Alonso, Räikonnen, Hamilton in verjetno Rosberg, zelo blizu so Heidfeld, Kubica in Massa, precej potenciala kažeta Vettel in Sutil - morda še Kovaleinen. (ne nujno v tem vrstnem redu)

Vrhunski vozniki preteklosti pa so: M. Schumacher, Hakinen, Senna, Prost (osebno ga ne cenim preveč), Mansell......

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.