Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Citat: Uporabnik Valhalla pravi:
Ali kdo najde podatek velikosti Fabie Combi. Ali je že blizu velikosti Octavie 1? Pomojem je in po dolžini medosne in po zunanjih merah.
Fabia Combi: 2470 / 4257
O1 Combi: 2512 / 4513
4 cm pri medosni in dobrih 25 cm pri celotni dolžini, Octavia ima precej daljši previs preko zadnjega kolesa.
alter mode on: clio grandtour je lepši in cenejši, poleg tega tce motorji v nasprotju s tsi niso imeli nikoli problemov z verigami. Ali je to audi 50 z drugo značko?
Ja te škode imajo zgodovino polizdelkov za nore dinarje
Se spomnim nekih 7 let nazaj, ko sva z babo hotla nabavit nekega opimpanega roomsterja, pa so nama dali za test fabio 1.6 sport in razložili, da je to itak praktično isti avto. No jajca so koštala 16 (šestnajst) jurjev in sva jih po 10 minutah vrnila nazaj, ker avto ni šel nikamor in vse kar sem si zapomnil je bilo tuljenje 1.6 motorja. Malo slabše kot clio storia za 2x več denarja.
Pač vsak malar ima svoje oči in mene je nova Fabia zelo lepa!
Mam pa še pri hiši staro Fabio 2001, 240.000 še zadnji češki motor na ketno in laufa ona kot urica!
Ko singerica,si htel rečt ... no,ampak resno.če staneta Fabia in rapid priblizno isto,a ni pol boljše rapid,ki je večji.pa ne zdaj o kakovosti materialov v čehu ....
Imam 16 let starega Pro'ceeda s 83k km, vozim se nič, avto dela kot urca, od novega pri hiši. Ponudila se mi je priložnost za nakup Fabie Combi 2019 1.2 tsi s prb. isto km od 1. lastnika, cena 5-6k. So tej motorji ok, na kaj je treba pazit pri teh Škodilakih?
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.