F1 sezona 2025

Najbolji

Guru
20. feb 2008
5.342
1.125
113
Po moje pa bo se lepo stevilo let ostal ikona oz. G.O.A.T. sporta in ti bos zaradi tega se naprej mentalno trpel. Po moje... kako bo bomo pa videli.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.793
7.296
113
To je čisto nepomembno glede njegovih predstav pri ferariju. Zaradi tega ne vozi nič hitreje, kvečjemu počasneje ker ima verjetno mentaliteto da je goat in da se ne rabi nič prilagajat in da se bo že ferari njemu, medtem pa puši na stezi in se bori za mesta oko 15.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.793
7.296
113

zanimiv komentar spodaj:

Interesting stories emerging about Hamilton's setup being changed between practice and quali and not everyone being told about it. It might be the same 'sabotage' story from Merc, but I would like to know more about it. There is a lot of info on X about it, but I can't find an article.

Mogoče se ferari hoče rešit lujza, ko vidijo kako slab je? Mogoče imajo "načevljal" klavzulo; if wc >= 3 dump the hoe.

DOHC

Majstr
4. sep 2007
2.057
465
83
A si gledal dirko? Piastri je sam reku da hoče 2 postanka, ker se je v tistem trenutku to zdela boljša taktika. Tudi ostala top mostva so se odločila za taktiko 2 postankov. Norris je tvegal ker ni mel kaj za zgubit in se je ko ga je ekipa vprasala ce hoče 1 postanek odlocu da ja. Eni se ne zavedate da so v ekipi 2 tabora in dirkajo eden proti drugemu in sprejemajo takticne odlocitve. Dej dejansko spremljaj formulo ena in ne bit en pateticen fanboy k ne ve kaj gleda
Sem. In nikjer ne trdim da je kaka zarota al pa neki da se zhebe oscarja, čeprav je še lani Zac govoril kako bo lando nekoč njihov champ in Lando gor in lando dol.... Patetičen fanboy lol. Če bi vedu ker fanboy sem, bi vedu da sem čarls fanboy. Landota je pa rešilo to da je slabo štartal in kot si rekel ni imel kaj za zgubit. In tko je lando prišel na boljšo strategijo, ker če pa kej se pa ve da na Hungaroringu je track position key.

DOHC

Majstr
4. sep 2007
2.057
465
83
Po moje pa bo se lepo stevilo let ostal ikona oz. G.O.A.T. sporta in ti bos zaradi tega se naprej mentalno trpel. Po moje... kako bo bomo pa videli.
Vsak ki je kadarkoli kaj ukvarjal z motošportom in kdaj celo dirkal ve, da ni najbolj enostavno če menjaš komplet opremo katere si bil prej navajen. V F1 je pa še ogromno stvari v ozadju od inženirjev, mehanikov itd itd..... In vstopit v ekipo v kateri je pa že en establišd driver je težko, ne glede na to kdo si. In pričakovano je bilo da bo čarls lojza pral, res bi blo unbelievable če bi bilo obratno. Ampak da je pa tok zadaj je pa kr mal žalostno. Bi človek reku da se bo mal hitreje privadil, v bistvu je bil pa začetek sezone boljši. Po sprint zmagi je bil kr hype. Upam da se res Ferrari osredotoči na naslednje leto in lahko čarls pa lojz kej nardita.

Jamaican_Lion

Majstr
24. nov 2011
438
313
63
Kingston town
Sem. In nikjer ne trdim da je kaka zarota al pa neki da se zhebe oscarja, čeprav je še lani Zac govoril kako bo lando nekoč njihov champ in Lando gor in lando dol.... Patetičen fanboy lol. Če bi vedu ker fanboy sem, bi vedu da sem čarls fanboy. Landota je pa rešilo to da je slabo štartal in kot si rekel ni imel kaj za zgubit. In tko je lando prišel na boljšo strategijo, ker če pa kej se pa ve da na Hungaroringu je track position key.
Lol, napisal si....McLaren ze drugo leto zapored dal PIA slabso strategijo. To se bere kot da nalasc ze 2 leti drkajo Piastrija.....pol pa se nadaljujes kaj je Zak reku. Ce nisi tako mislu si pa definitivno tako napisal. Ampak mam filing da pac nisi razumel zakaj se gre in si nekaj sklepal ker je med fanboyi splosno sprejeto da MCL daje prioriteto Norrisu. Jebi ga alter PROji veste vse