V kolikor je mišljeno, da se hkrati s vklopom sirene pošlje SMS, je to z mojega stališča OK,Smo imeli avgusta '23 sirene za splošno nevarnost v poplavah. Glede na to, da je prišlo tudi do izpada elektrike ni bilo ravno veliko možnosti za poslušanje radia ali TVja. V teh primerih je kakšen SMS z informacijami še kako dobrodošel. Seveda, če ni predhodno padel tudi komercialni del telekomunikacij tako kot '14 v žledolomu. Delovanje siren je še vedno pomembno iz vidika splošnega alarmiranja katerim bo SMS prinesel, upajmo, še kakšno infomacijo več. Da se vklapljajo vsako prvo soboto v mesecu me prav nič ne moti. Upam, da ne doživimo jodlanja iz stoplov 2x na dan, pa se odjavi od tistega, če se moreš...
Obveščanje za oranžne in rdeče alarme ni tako napačno, saj imaš ogromno ljudi, ki tega ne spremlja (sploh kakšni turisti ipd.).V kolikor je mišljeno, da se hkrati s vklopom sirene pošlje SMS, je to z mojega stališča OK,
samo, da ne bo slučajno SMS za vsak ARSOv alarm.![]()
Dajmo prosim nehat uporabljat besedo "SMS", ker gre tukaj za povsem drugo zadevo![]()
Poseg v zasebnost je tudi tvoje nabijanje budalaščin tukaj gor...Men se zdi to poseg v zasebnost... koji k... te ima nekdo pravico gnjavit po telefonu brez soglasja
Pa glasen zvok in vibracija...
Folk tak nonstop drsa po telefonih, ni nobene potrebe za še dodaten spam.
Kaj te spet srbi...Javni forum je tvoja zasebnost?
Ti bom kr jest to reku.Aja 4 miljone so dali za tole? Pa 300k vsako leto za vzdrževanje. Google pa apple imata stvar rešeno preko APIja, stvar se vgradi v obstoječ sistem zaščite za par 10k EUR (realno je dela za enega sposobnega programerja za 1 mesec).
(tole je napisano kot trigger da se apolić javi v temo, pa napiše da zakaj nisem še tega naredil če je tolk ajnfoht)
Ti si skoraj osebno vpleten, tako da nimas pravice glasovanja. Upam da ste dobil max. regres da se je vsaj del teh 4 miljončkov dalo še komu ki kaj dejansko dela.Ti bom kr jest to reku.