Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Sicer v tem primeru ne, se pa dogaja da je clovek x mesecev na bolniski ker caka na pregled ki stane nekaj 10 evrov. In ZZZS ne "potegne" da jih bolniska vec stane kot pa takojsnji pregled. In takih bolniskih dni je v slo zagotovo 10+%.
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Verjetno imas v mislih Diflican tablete.
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
A sem komu na rep stopil. Vem da to ni za bolnisko. Na zalost pa vem koliko LET sem bil na bolniski zaradi cakalnih dob. Ja prav si prebral L E T / Y E A R ! Pa nisem star 50+, pa nobene pritozbe na odlocbo o bolniski nisem pisal, na koncu sem sam rekel da je dost te zajebancije okol dohtarjev.
Aja ko bo noht sel dol, pa bo nekaj bolniske. Ce bi zdravniki ukrepal prej(nogo so itak dnevno, tedensko, mesecno pregledoval), mogoce ne bi bila potrebna.
danes zjutraj na rtvslo 1, si oglej prispevek ob 7:45. Mogoce bos kaj pobrala pametnegaCitat:
Uporabnik skorpy pravi:
sem danes spet dobila revijo v roke. te sponke naj bi dajal gor v lassani, pa tudi google jih kar nekaj najde. Mislim, da to ni več taka redkost.
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
danes zjutraj na rtvslo 1, si oglej prispevek ob 7:45. Mogoce bos kaj pobrala pametnegaCitat:
Uporabnik skorpy pravi:
sem danes spet dobila revijo v roke. te sponke naj bi dajal gor v lassani, pa tudi google jih kar nekaj najde. Mislim, da to ni več taka redkost.
Citat:
Uporabnik seba81 pravi:
Hans, kako si pa prišel do enoletnih "počitnic" v kc?