Covid-19 Covid 19 Navodila vlade

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.567
3.635
113
Z žaljivkami si začel ti.
Očitno ti pa še veliko stvari ni jasno. Se pravi jaz plačujem revščino, ti pa bogatijo v zdravstveni sistem?
Dej se rajši gedor drži, verjamem, da jih znaš držati na pravi strani.
Ne žalit avtomehanikov, so veliko bolj koristni od tebe, ki se imaš očitno za nekaj več. Revščino, ki jo ti vplačuješ primerjaš s kritjem testov za Covid? Vse ostale zdr. storitve, katere si že in še boš koristil pa pozabljaš? Seveda.

To, da živimo v skupnosti pozabljate predvsem vi, ki celoto vlečete v poden na svoj nivo. Še najbolj žalostno pa je, da se vam dobro zdi.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
14.288
4.726
113

Evo to bi lahko razdelili na cepilnih mestih, inekcija pa 6 pak piva..

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.721
4.963
113
Z žaljivkami si začel ti.
Očitno ti pa še veliko stvari ni jasno. Se pravi jaz plačujem revščino, ti pa bogatijo v zdravstveni sistem?
Dej se rajši gedor drži, verjamem, da jih znaš držati na pravi strani.
Vsak tvoj prispevek je žalitev za razumskega človeka, žališ pa itak že non stop, tako, da bodi raje tiho.
Nisem mehanik, če si me že ožigosal, jih pa spoštujem enako kot druge poklice, kateri se tebi očitno zdijo pod častjo. Plačujem veliko več kot ti in trenutno ob predpostavki, da drugih zdravstvenih težav nimamo ti jemlješ ven veliko več kot jaz.

Kje je problem sistema ti pa itak ne bo jasno nikoli.

• Haha
Reactions: spenstar in SamSvoj

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.010
113
Kočevska
Si cepljen in si zaščiten. Kaj te boli qurac zdej za nekoga drugega? Ti si na varni strani. Menda.
Porabljen denar ni skupen, ampak gre iz zdravstvenega zavarovanja, katerega pacient plačuje oz ga je plačeval, mnogi doooolga leta. In zdej je problem, da porabi en del tega nazaj? Tebi tudi pamet ne seže ravno daleč.
Tvoje mnenje je tipično za skrajnega egoista, ki gleda samo na svojo rit, boli ga pa qurac za skupnost. :nigladek:

• Všeč mi je
Reactions: Matey

Ted

Guru
8. sep 2007
1.719
589
113
Medtem Pfizerjeve delničarji planejo v smeh.

Nisi hitri testi zastonj samo za zaposlene, za namene tedenskega samotestiranja in nič drugega ?

Je za one v SP, doo, v podjemni, brezposelni, upokojenci tudi zastonj in gredo lahko s tem testom tudi na Petrol , k frizerju ?
Še dobro da Pfizer ne prodaja hitrih testov?

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.116
6.123
113

Anticepilcem je odklinkalo v Avstriji
Imaš trdega ob novici ?

Zdrave ljudi zapirati.Kam to pelje...na vsak način bi radi demonizirali necepljene...tudi cepljeni po šestih mesecih avtomatsko postanejo necepljeni, če si ne podaljšajo "svobode".

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

CLIO15

Guru
1. nov 2007
14.288
4.726
113
Imaš trdega ob novici ?

Zdrave ljudi zapirati.Kam to pelje...na vsak način bi radi demonizirali necepljene...tudi cepljeni po šestih mesecih avtomatsko postanejo necepljeni, če si ne podaljšajo "svobode".
Kaj se ogroženega počutiš,
Pomoje 123 to sedaj bere in bo predlagal Kreku

Hanzi

Guru
27. jul 2007
49.163
7.597
113
pri taščici
Torej se da živet tudi brez cepljenja? Kdo bi si mislil :D
A ne de ;)
Se ti pa teapasto zdi zjutraj v sluzbi se testirat, popoldne pa enak test plačat da gres k zobarju.
Da tistih ne pisem ko je blagajnik na pumpi lahko cel teden delal na isti službeni test, ni pa smel sam sebi goriva natocit in placat. Ker takrat je bil pa stranka ki je potrebovala QR kodo.

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.232
3.717
113
41
Lj
e260744919da8eb581cf_62646667.jpg