Poglej, ljudje smo različni. In tole, kar imamo, je problem vseh. Rešitve so pa različne.Odlično. Ampak ne govorim o tem.
Cepljenje ni zastojn, ti ga plača tudi tisti, kateri se ni cepil. Ampak to je pretežko tebi razumet.cepili bi se, je zastonj
Brezplačni test ti pa plačuje tudi cepljeni. Vsakič znova. Tebi tudi težko razumet?Cepljenje ni zastojn, ti ga plača tudi tisti, kateri se ni cepil. Ampak to je pretežko tebi razumet.
Fak kolk si faca. Naredu si 20kil smeti in firmo in državo spravil ob jurja da o izgubljenem času ne govorimo...To si ti kr neki izmišljuješ.
Letos sem opravil že cca. 100 hitrih testov - vsi negativni. Takih na testirnih točkah, samotestih doma in na delovnem mestu. Recimo, ravno danes zjutraj sem ga opravil na delovnem mestu, predvčerajšnjim na testirnem mestu pred Merkatorjem in seveda na delovnem mestu v ponedeljek in sredo.
Samo ta teden štirje hitri testi.
Vmes se je pa tamala doma, z mojo pomočjo, samotestirala 2x ta teden.
Zakaj vas tolk boli, če se nekdo odloči za dražjo opcijo? Zakaj bi moral vzeti tapocen izdelek, če imam na izbiro dražji ali poceni?Fak kolk si faca. Naredu si 20kil smeti in firmo in državo spravil ob jurja da o izgubljenem času ne govorimo...
Razumem to, da stanete državo veliko več kot cepljeni, saj se rabite testirat non stop. Hkrati polnite bolnice bolj kot cepljeni in porabljate skupni denar za vaše zdravljenje. In glede na vse skupaj bi bili lahko vsaj tiho, pa vam pamet ne nese niti toliko daleč.Ne, razumem obe strani, zato ne preferiram ne enega in ne drugega. A ti pa to razumeš?
Poglej, ljudje smo različni. In tole, kar imamo, je problem vseh. Rešitve so pa različne.
Omogoči ljudem, da sami izberejo rešitev in ne jih silit v nekaj, česar nočejo zato, ker ti misliš, da samo tvoja (ena) rešitev deluje. Posledice svoje morebitne napačne odločitve bodo plačali pač sami.
Ker dražje ni nujno boljše? Konkretno v tem primeru COVID sigurno ni boljše, rezultate imaš na dlani, limajo ti grafe iz vseh koncev in krajev, ampak ne, boljše je vse tisto, kar teoretiki zarote trdijo, pa je že samo to dovolj, da pogledaš številke. Številke tudi če bi bile da cepivo deluje le 50% še vedno na strani cepiva, gledano skupno vse kolobocije, stroške, itd...Zakaj vas tolk boli, če se nekdo odloči za dražjo opcijo? Zakaj bi moral vzeti tapocen izdelek, če imam na izbiro dražji ali poceni?
Razumem to, da stanete državo veliko več kot cepljeni, saj se rabite testirat non stop. Hkrati polnite bolnice bolj kot cepljeni in porabljate skupni denar za vaše zdravljenje. In glede na vse skupaj bi bili lahko vsaj tiho, pa vam pamet ne nese niti toliko daleč.
Vsak zase ve kaj je za njega boljše, pa lahko iz tvoje dlani vse grafe nalimaš kamor hočeš. Vsak se odloča sam zase in ker se nekdo ni odločil tako kot tebi paše, je zato čudak? Eni ste res biser.Ker dražje ni nujno boljše?
Toliko kot ti revež nakazuješ v zdr. malho si že ven pobral in na dolgi rok boš še več. Seveda ven jemlješ veliko več kot cepljeni. Mene seveda zanima kdo veselo kuri tudi moj denar, še bolj pa me zanima zaradi katerega idiota mi zapirajo gospodarstvo, meje, življenje in šole. Tebe.Si cepljen in si zaščiten. Kaj te boli qurac zdej za nekoga drugega? Ti si na varni strani. Menda.
Porabljen denar ni skupen, ampak gre iz zdravstvenega zavarovanja, katerega pacient plačuje oz ga je plačeval, mnogi doooolga leta. In zdej je problem, da porabi en del tega nazaj? Tebi tudi pamet ne seže ravno daleč.
Vsak zase ve kaj je za njega boljše, pa lahko iz tvoje dlani vse grafe nalimaš kamor hočeš. Vsak se odloča sam zase in ker se nekdo ni odločil tako kot tebi paše, je zato čudak? Eni ste res biser.
Lahko zmerjaš do onemoglosti, samo dejstva so pač taka. Vedno se vplačuje več, kot pa dejansko koristiš, drugače sistem ne funkcionira. Sem mislil, da je to vam avtomehanikom jasno. Vplačan znesek vsak mesec za obvezno zavarovanje je dosti višji od stroška mesečnih testov.Toliko kot ti revež nakazuješ v zdr. malho si že ven pobral in na dolgi rok boš še več. Seveda ven jemlješ veliko več kot cepljeni. Mene seveda zanima kdo veselo kuri tudi moj denar, še bolj pa me zanima zaradi katerega idiota mi zapirajo gospodarstvo, meje, življenje in šole. Tebe.
Ne žalit avtomehanikov, so veliko bolj koristni od tebe, ki se imaš očitno za nekaj več. Revščino, ki jo ti vplačuješ primerjaš s kritjem testov za Covid? Vse ostale zdr. storitve, katere si že in še boš koristil pa pozabljaš? Seveda.Lahko zmerjaš do onemoglosti, samo dejstva so pač taka. Vedno se vplačuje več, kot pa dejansko koristiš, drugače sistem ne funkcionira. Sem mislil, da je to vam avtomehanikom jasno. Vplačan znesek vsak mesec za obvezno zavarovanje je dosti višji od stroška mesečnih testov.
Sicer pa v drobnem tisku obveznega zdravstvenega zavarovanja piše, da zavarovalnica krije vse teste za bilokatero bolezen.
Tvoje frustracije, če se korona vleče, so tvoj problem in na nekoga vplivat, da bo tebi bolje je kretensko. Nažalost živimo v skupnosti in se boš pač moral soočit s tem problemom.