Covid-19 Covid 19 Navodila vlade

Hanzi

Guru
27. jul 2007
49.163
7.597
113
pri taščici
Zaradi plačljivega testa?
Ali zaradi neizpolnjevanja pogojev PCT?
Zagotovo zaradi placljivega testa. Ce je nekdo dejansko na dva dni moral opravljat test, je to 150 evrov mesecno!
Zdaj si pa predstavljaj vse dijake in studente ki so se vozili z busi in vlaki in so bili potrebni PCT.
Al cepit, al pa 150 evrov mesecno. Ali pa z avtom v šolo.
Ali pa fejkat potrdilo.
Slovenec ne jamra, najde rešitev.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.754
17.144
113
e260744919da8eb581cf_62646667.jpg
Tole so pa dobr zadel! Mnogi oz. premnogi Slovenci in državljani Slovenije se od leta 2020 dalje prav zares obnašajo kot opice, vlada pa dela :D

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.567
3.635
113
Pokljukar v prvi bojni liniji? Od kdaj so na covid intenzivi v kratkih rokavih? Sem mislil, da gre za ful smrtonosen virus in da se dela v popolni zaščitni opremi. Mogoče je pa tole samo fotošuting na običnem intenzivnem oddelku oz namerno zavajanje.

edit: so že spremenili naslov. Ni več v prvi bojni liniji, zdaj samo še pomaga.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
49.163
7.597
113
pri taščici
Aja se dodatek k PCT
Solski otroci se bodo moral testirat za PCT. Za na avtobus se jim pa ni treba.
In to sedaj, ko je delez obolelih bistveno visji kot septembra.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

Hanzi

Guru
27. jul 2007
49.163
7.597
113
pri taščici
Cepivo in ukrepi delujejo.
Lani smo ob tej stevilki sli v lock down za "14";dni, drugo leto bomo šli na martinovanje v Stožice, gospodarsko razstavisce in halo tivoli.
Samo ne vem se, ali bomo pili mlado vino, ali po infuzijah koktejl zdravil.

Priponke

• FB_IMG_1636783496756.jpg
    FB_IMG_1636783496756.jpg
    27,1 KB · Ogledi: 145
  • Haha
Reactions: Ytbnd

Ted

Guru
8. sep 2007
1.719
589
113
Cepivo in ukrepi delujejo.
Lani smo ob tej stevilki sli v lock down za "14";dni, drugo leto bomo šli na martinovanje v Stožice, gospodarsko razstavisce in halo tivoli.
Samo ne vem se, ali bomo pili mlado vino, ali po infuzijah koktejl zdravil.
Martinovanje z mladim vinom pride v poštev za cepljene, necepljeni pa dobite koktejl zdravil, še malo pa bodo na voljo tudi v lekarnah (pri veterinarju so že na voljo).

• Haha
Reactions: endvatri

brane_new

Guru
10. feb 2008
18.179
2.477
113
Zagotovo zaradi placljivega testa. Ce je nekdo dejansko na dva dni moral opravljat test, je to 150 evrov mesecno!
Zdaj si pa predstavljaj vse dijake in studente ki so se vozili z busi in vlaki in so bili potrebni PCT.
Al cepit, al pa 150 evrov mesecno. Ali pa z avtom v šolo.
Ali pa fejkat potrdilo.
Slovenec ne jamra, najde rešitev.
... ali 0€ za cepljnje!

brane_new

Guru
10. feb 2008
18.179
2.477
113
Pokljukar v prvi bojni liniji? Od kdaj so na covid intenzivi v kratkih rokavih? Sem mislil, da gre za ful smrtonosen virus in da se dela v popolni zaščitni opremi. Mogoče je pa tole samo fotošuting na običnem intenzivnem oddelku oz namerno zavajanje.

1. Tole NI Pokljukar!
2. Tole NI iz časov covid-a!
3. Tole NI Slovenija!

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.438
4.312
113

Minister ma bolj nujne/pametne stvari za delat, ko na intenzivi pomagat! Vsaj v teoriji je tako.

Čista demagogija in manipulacija. Janša je tudi šel v zapor samo zato, da lahko reče, da je eden od "nas". :evil:

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.115
6.122
113
Martinovanje z mladim vinom pride v poštev za cepljene, necepljeni pa dobite koktejl zdravil, še malo pa bodo na voljo tudi v lekarnah (pri veterinarju so že na voljo).
Ynos mode on daj raje na off.
Ker delaš vladno propagando zastonj.

Ce bi famozne maske, testi in vsemogočno cepivo delovalo vsaj priblizno tako, kot ga vehementno promovirajo režimski plačanci, bi do zdaj ne imeli nikjer več nobenega bacila niti ne bi bil nihče okužen. Tako pa smo famoznim vsemogocim cepivom smo tm nek, kot smo bli lani brez.

Kar pomeni samo eno: ničvredno močno preplačana krama, za katero je čist vseeno ali je ali je ni. Kaj ko bi raje opustil vse te oslarije. Nej nosi masko kdor hoče, znotraj, zunaj in tudi v gozdu, pa se spodnice si lahko povezne na glavo, če se mu zdi da bo bolj držalo. Nobenih arbitrarnih testov, samo kdor hoče. Cepi naj se kdor hoče. Bomo 100% na boljšem in sigurno na nič slabšem kot z vso to ničvredno navlako.

Teršek pct

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: jendomen

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.588
11.658
113
kod Džej-Zija
Daj vem, da ti ne bo prodrla razlika med lani in letos, pa vseeno. Reče se ji DELTA. Moraš bit res zabit, da ti v vsem tem času to še kar ne potegne. Ali pa prodajaš prehranska dopolnila.

• Všeč mi je
Reactions: Matey

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.588
11.658
113
kod Džej-Zija
Evo, pišem počasi: cepiva ne preprečujejo okužbe, v veliki večini primerov preprečujejo hujši potek bolezni (če cepljeni ni imunokompromitiran, tu pa je sploh pomembno biti cepljen). Prenosa okužbe cepiva ne preprečujejo najbolje. Pri ekstremni kužnosti, ki jo manifestira delta, se bomo bolj ali manj VSI srečali z njo, brez izjeme. Bolnišnice, predvsem intenzivo, pa polnijo predvsem necepljeni osebki, ki jih je še vedno ogromno, ogroženi so predvsem 60+-letniki. Tu ni nobenega paradoksa, imunoNEkomprimitirani cepljeni so na intenzivi izjemno redek pojav. V tem kontekstu cepiva delujejo.

Večkrat si že povedal, da si razočaran nad AZ. Vprašaj se, če niso morda tvoja pričakovanja napačna. Predvsem ne razumem, da kot cepljen in torej zaščiten zganjaš proticepilsko kampanjo, s tem pa neposredno ogrožaš necepljene. Tu pa RES nastopi paradoks. Ko zaščiten nezaščitenim razlaga, da zaščita ne deluje in je nepotrebna.

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.696
559
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
Ne, ne zganjam proticepilske kampanje. Pravim, da kjub cepljenju bi morali biti previdni, se posebej v prehodu v jesen/zimo.

Sam pises, cepiva ne preprecujejo okuzbe, se strinjam, cepiva so premalo ucinkovita.
tocno to pravim ze vec kot mesec dni, vsa Evropa forsira C pogoj. No, zdej uvajajo ukrepe.
Spet smo zamudili, in to zato ker smo slepo zaupali cepivom.

• Všeč mi je
Reactions: Hanzi

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Jaz ne razumem folka, kaka drama je se je v času pandemije, dokler ne iztrebimo tega virusa do ne-nevarne ravni, na vsakih 6 mesecev cepit. Raje to kot hujše posledice bolezni.

Ko sem bil mulc kot hud alergik, so me vsako pomlad, 4 leta zaporedoma, po 3 krat "cepili" z "vakcino" za desenzibilizacijo moje alergije. S tem da so me takrat vsakič hospitalizirali za par dni, ker niso vedeli, kaka bo reakcija na "vakcino". Nikoli ni bilo sicer nič.
Posledica vseh teh mojih kolobocij je pa, da je moja pomladanska alergija na travne pelode postala obvladljiva z običajnimi tabletami za alergijo, namesto, da bi pristal v šoku z rešilcem v bolnici.

Da ne omenjam raznih diabetikov, ki se morajo bockat vsak dan.

Pa dodatno ne razumem anticepilcev, za katere vem, da so bili na hudih drogah, po parkrat na dan so se bockali z raznoraznimi sranji ...

• Všeč mi je
Reactions: Matey

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.696
559
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
Del populacije se ne bo cepil, pac tako je, nic jih ne preprica

Prav zato ne razumem stroke in odgovornih na oblasti, da niso prej pritisnili na zavoro in raje cakali na cudez

Smo ze debatilirali NL in njihovo precepljenost, no zdej so v delnem zaprtju
Ne vem kaj cakajo v Sloveniji,

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Hja, pritisnili na zavoro? Saj so imeli ročno zategnjeno in gume odmontirane že dvakrat, pa so se vsi pizdili.
Potem je pa prišla ta druga skrajnost, z obljubo, da države in šol ne bodo več zapirali. Sedaj jih pa vsi držijo za to obljubo.
Najebalo bo sedaj zdravstvo, oz. le del njega, ki dela s temi hudimi pacienti. Večina ostalih se bo le šlepala na dodatke.

S tem, da ga medicina tudi sere. Jasno je, da pri COVID-19 ti protokoli, da se cepiva testirajo 5 let, ne gredo skozi. Virus ima svojo časovnico hitrih mutacij, boli ga krščen duš za protokole.
Sedaj bi morali cepit s cepivom za Delta varijanto, ne z originalom za Alfo, pa bi tudi učinkovitost na širjenje okužbe šle skokovito gor.
Ampak dokler so vsi zadovoljni le za zaščito pred ekstremno hudimi posledicami in smrtjo, pač ostajamo na cepivih za 2 leti stare seve.