Covid-19 Covid 19 Navodila vlade

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.935
113
Zagotovo zaradi placljivega testa. Ce je nekdo dejansko na dva dni moral opravljat test, je to 150 evrov mesecno!
Zdaj si pa predstavljaj vse dijake in studente ki so se vozili z busi in vlaki in so bili potrebni PCT.
Al cepit, al pa 150 evrov mesecno. Ali pa z avtom v šolo.
Ali pa fejkat potrdilo.
Slovenec ne jamra, najde rešitev.
Cepljenje je zastonj.
Sam si si kriv če kontra delaš.

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.740
10.227
113
EU
Martinovanje z mladim vinom pride v poštev za cepljene, necepljeni pa dobite koktejl zdravil, še malo pa bodo na voljo tudi v lekarnah (pri veterinarju so že na voljo).
Cepljeni za martinovanje dobite poživitveni odmerek, ostali bomo pili vodo iz (Počivalšek) špricerja.

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
no, torej se toliko slabse, se pravi bi lahko med razvojem prilagodili vsaj na alfo?
ocitno je bla celo beta prej zaznana kot alfa in so najbrz vedeli kaj lahko sledi
Ti misls, da se zadeve kr prilagodijo iz dons na jutr?? Poglej kok skacete antivaxerji, k so ble zadeve testirane sam pol leta. Kok bi sele pol

19. jul 2007
2.949
1.664
113
Del populacije se ne bo cepil, pac tako je, nic jih ne preprica

Prav zato ne razumem stroke in odgovornih na oblasti, da niso prej pritisnili na zavoro in raje cakali na cudez

Smo ze debatilirali NL in njihovo precepljenost, no zdej so v delnem zaprtju
Ne vem kaj cakajo v Sloveniji,
Brez zamere, nakladaš da glava boli.

Seveda se ti bom opravičil, če mi našteješ en ukrep, ki je imel podporo javnosti (pustimo ekstremne idiote ob strani, ne rabimo plebiscitarne podpore), pa ga vlada iz neznanih razlogov predlagala.
Povej, na katero zavoro bi morala pritisnit.

Si kot AndY1 , najprej Lažnjivi Hitri Testi™, čez tri mesece pa najbolj vnet zagovornik testiranja kot ključnega vzvoda obvladovanja epidemije.

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.696
559
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
Da nakladam?
Ze v zacetku oktobra sem pisal, ce ne bo ukrepov bo hudo.

Drgac pa neglede na ukrep bo nekdo proti, ukrepi niso nekaj, da bi javnost odobravala.

kot ze napisano, necepljeni starejsi (60+, 65+, ) naj bodo zaprti, kot so bili otroci in mladina lani

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.438
4.312
113
Da nakladam?
Ze v zacetku oktobra sem pisal, ce ne bo ukrepov bo hudo.

Drgac pa neglede na ukrep bo nekdo proti, ukrepi niso nekaj, da bi javnost odobravala.

kot ze napisano, necepljeni starejsi (60+, 65+, ) naj bodo zaprti, kot so bili otroci in mladina lani
A ti še enkrat prilepim link do covid sledilnika?

Pa si poglej koliko 60+ je necepljenih! Večina že s 3. dozo.

• Všeč mi je
Reactions: Gonzo

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.232
3.717
113
41
Lj
Zakaj jih Janša ne prisili z odlokom, da se cepijo? Udarne enote 2x policist v bojni opremi (kot na protestih) ter 2 medicinski sestri. Hodijo od hiše do hiše in cepijo, če ne pa nočeš odpreti pa dobiš solzivec čez okno.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.560
1.145
113
Obišči stran
Če mi še en reče, da je vladi v interesu rešitev tega sranja ga nekam pošljem...

Primoran danes po otroške maske v Leclerca (so objavili, da so na zalogi). Gužva za popizdit, seveda zato, ker naša ljuba vlada sedaj omogoča brezplačno testiranje, ki ta antiwaxerji lepo izkoriščajo za šetanje po trgovinah...

Leclerc pa na vratih varnostnik, ki samo pogledat potrdilo in "osebno" in je to to. Brez enega skeniranja, ker on pač ve, kdo ma pristno potrdilo...