Debata gre o cepljenju proti covidu, kjer ni v mRNA cepivih nobenih virusov.Prvič slišiš, da te pri cepljenju namerno okužijo? Sicer z mrtvim virusom, pa vendar? (osnovni princip cepljenja proti virusom)
Kako to da se spuščaš v debate?
Debata gre o cepljenju proti covidu, kjer ni v mRNA cepivih nobenih virusov.![]()
Tud vektor (AZ, JJ) je dejansko virus, ki je nesposoben reprodukcije in je gensko spremenjen, tko da te na nek način okužijo, da potem začno celice proizvajat nek protein ki potem sproži imunski odziv. MRNA pa to fazo preskoči, če prav vem. Klasika pa dejansko dobiš oslabljen virus Sars cov... Moje laično razumevanje, če me kdo popravi bo dobrodošlo.Prvič slišim, da te (v EU) cepijo z mrtvim virusom, malo pogooglaj kakšna so to mrna cepiva.
Glede na to, da ne veš, da so pri nas cepiva drugače narejena - kako to, da se spuščaš v debato?
Jap, osebno poznam tak primer. Kar nenadoma PCT ni več izpolnjen, pa nihče nič povedal, da se bo to zgodilo.Je pa zdajle ena druga in gromozanska glupost ta vikend prišla na dan. Teli se res zajebavajo z narodom. Vsem, ki so bili cepljeni z enim odmerkom med 6 in 8 mesecem po prebolelosti so čez noč naredili neveljavna covid potrdila. Po medijih ne bev ne mev. Sodelavki je na meji zablinkalo rdeče....pa sej tej niso normalni.
Pa še to samo za pot na Hrvaško.Navto sem ze 1 teden nazaj opozarjal.
Itak pa je 8 mesecev veljalo le v Sloveniji. V tujini ne.
PCT je uporaben samo za to, da ljudi prisiljuje k cepljenju. Glede širjenja virusa je pa škodljiv.PCT ni čisto neuporaben. So ga pa naši seveda izrodili, ker bi radi prisilili ljudi k cepljenju.
Res je vektor virus, a vsaj pri AZ niti ni človeški, temveč opičji. In to ne virus covida, temveč eden od več sto respiratornih virusov.Tud vektor (AZ, JJ) je dejansko virus, ki je nesposoben reprodukcije in je gensko spremenjen, tko da te na nek način okužijo, da potem začno celice proizvajat nek protein ki potem sproži imunski odziv. MRNA pa to fazo preskoči, če prav vem. Klasika pa dejansko dobiš oslabljen virus Sars cov... Moje laično razumevanje, če me kdo popravi bo dobrodošlo.
Imaš kakšen vir? Namreč soseda s Paga padeta v to skupino in sta do pred dveh tednov nazaj neovirano prehajala mejo.Je pa zdajle ena druga in gromozanska glupost ta vikend prišla na dan. Teli se res zajebavajo z narodom. Vsem, ki so bili cepljeni z enim odmerkom med 6 in 8 mesecem po prebolelosti so čez noč naredili neveljavna covid potrdila. Po medijih ne bev ne mev. Sodelavki je na meji zablinkalo rdeče....pa sej tej niso normalni.
Tud vektor (AZ, JJ) je dejansko virus, ki je nesposoben reprodukcije in je gensko spremenjen, tko da te na nek način okužijo, da potem začno celice proizvajat nek protein ki potem sproži imunski odziv. MRNA pa to fazo preskoči, če prav vem. Klasika pa dejansko dobiš oslabljen virus Sars cov... Moje laično razumevanje, če me kdo popravi bo dobrodošlo.
Mene pa bolj zanima, kako se aplikacija prilagodi na sprotne odloke vlade, če vsi zagotavljajo, da deluje offline ????Je pa zdajle ena druga in gromozanska glupost ta vikend prišla na dan. Teli se res zajebavajo z narodom. Vsem, ki so bili cepljeni z enim odmerkom med 6 in 8 mesecem po prebolelosti so čez noč naredili neveljavna covid potrdila. Po medijih ne bev ne mev. Sodelavki je na meji zablinkalo rdeče....pa sej tej niso normalni.
To je recentni dogodek. Tudi jaz poznam en primer, ki ima naenkrat rdeče covid potrdilo.Imaš kakšen vir? Namreč soseda s Paga padeta v to skupino in sta do pred dveh tednov nazaj neovirano prehajala mejo.
A si ti glup ali se samo delaš? Aplikacija prikaže QR kodo, organ, ki jo preverja, pa ugotovi, da ne velja. Ne aplikacija, organ. Štekaš zdaj?Mene pa bolj zanima, kako se aplikacija prilagodi na sprotne odloke vlade, če vsi zagotavljajo, da deluje offline ????
Ne vem, če se prav razumemo. Domnevam, da je sodelavka imela sprintano QR kodo, policist pa jo je poskeniral s telefonom in mu je javilo, da PCT pogoj ni izpolnjen.A si ti glup ali se samo delaš? Aplikacija prikaže QR kodo, organ, ki jo preverja, pa ugotovi, da ne velja. Ne aplikacija, organ. Štekaš zdaj?
To ni nobena skrivnost. V nastavitvah aplikacije je vidno, da pogleda za posodobitvami pri vsakem zagonu. V posodobitvah so pa pogoji za veljavnost QR kode in javni ključi organov, ki izdajajo to kodo.Ne vem, če se prav razumemo. Domnevam, da je sodelavka imela sprintano QR kodo, policist pa jo je poskeniral s telefonom in mi je javilo, da PCT pogoj ni izpolnjen.
Kar pomeni, da se je spremenil RULE v aplikaciji v vmesnem času. Kar pomeni da, ali se je posodobila aplikacija za preverjanje PCT pogoja, ali pa aplikacija sprašuje online RULE engine za veljavnost PCT pogoja, glede na podatke v QR kodi.
Sem mislil, da so PCT pogoji dogovorjeni na nivoju EU in da si jih ne more vsaka držav izmišljevati po svoje. Vsaj tako se spomnim.
Ker so ti podatki v QR kodi in jih pač izpiše. Naša pa ne sme izpisati …Ker smo ravno pri aplikacijah za preverjanje: slovenska samo posveti zeleno - brez imena in priimka, švicarska mi izpiše še ime priimek in rojstni datum. V čem je fora?