A tvoja občina meji na Avstrijo ali na Hrvaško?lokalni merkator v vasi ma isto narejeno s tem, da je prostora pol manj. malo več kot za širino vozička je ta koridor.
nova pravila za prehod meje:
Vsak dan prvi - 24ur.com
Vodilni slovenski spletni medij: aktualni dogodki iz Slovenije in tujine, športne novice ter ekskluzivni prispevki iz sveta zabave.www.24ur.com
a to pomeni, recimo, da lahko grem v Graz v Ikeo? sj ne bom hodu sam zanima me. Al morem slučajno v Zagreb ker mi je mogoče par km bližje
edit: a v avstriji so frizerju odprti(ker te storitve v slo ni)
Za storitve, ki jih nimaś na voljo v svoji občini lahko prehajaš občinske meje.A tvoja občina meji na Avstrijo ali na Hrvaško?
Verjetno je hotel povedat to, da je "izrečen ukrep samoizolacije" protislovno.Kaj si hotel povedati s podčrtanim tekstom?
res cudno, da se zadeve v dveh dneh spremenijo. v cet je bil se kolaps, dons je pa ze stanje stabilno.Kacin pravi da ni panike, priporoča da greste mal ven na zrak s kolegi. Prihaja nakupovalna sezona zato je treba trgovine odpreti.
Vsak dan prvi - 24ur.com
Vodilni slovenski spletni medij: aktualni dogodki iz Slovenije in tujine, športne novice ter ekskluzivni prispevki iz sveta zabave.www.24ur.com
Kljub temu, da se je iz četrtka na danes število hospitaliziranih in na intenzivi še povečalo. Res ne drastično, za par ljudi pa vendarle.res cudno, da se zadeve v dveh dneh spremenijo. v cet je bil se kolaps, dons je pa ze stanje stabilno.
in ja, nas ze pripravljajo na odprtje...
tosle nafilat, pa gremo.
Analiza pravi, da bi padlo decembra ampak smo če vsi ukrepi primejo!Kljub temu, da se je iz četrtka na danes število hospitaliziranih in na intenzivi še povečalo. Res ne drastično, za par ljudi pa vendarle.
To je mislil te ki so na protestih petkovih in jih potem policaji pretepejo, potem pa v soboto gredo iskat zdravstveno pomoč.Mi lahko kdo razjasni tole izjavo Kacina:" Kot je dodal, število novookuženih odraža pogosto sobotno dogajanje, ko se testira več ljudi z zdravstvenimi težavami oz. očitnimi simptomi."