Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.868
17.269
113
Mene bolj skrbi, kako so lahko na socialnih in ostalih upravnih enotah, zaposleni ljudje, kateri ne znajo slovensko, ker tole tud prbližn ni slovenščina!?!?
Morda so takšni tam zato, ker se bolj "poštekajo" z "brati in sestrami" (oz. v njenem primeru lahko tudi brez narekovajev) iz bivše juge. Glede na njen zapis bi ji pa prej pripisal kakšno delo za tekočim trakom ali pa v čistilnem servisu kot pa delo v CSDju za kar bi načeloma moral imeti "malo" več komunikacijskih sposobnosti kot je tole, da se mentalnih razsežnosti sploh ne dotaknem. Pa s tem nikakor ne mislim tovrstnih delavcev zaničevat, daleč od tega, ampak pač nismo vsi za vse.

• Všeč mi je
Reactions: p4pe

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.647
1.028
113
49
KR
Khm, poglejta raje kaj je na vladi, pa gremo od tam dol
Kaj bluziš zdej s kretensko vlado ? Tak človek, kot je ta butara, neb smel nikjer delat, kjer se dela s strankami. Pa naj bo to orto cepilka/cepilec ali orto anticepilka/anticepilec. A zaradi butaste vlade bi pa ti, npr. kot direktor, zaposlil za delo z ljudmi bušmana, k zna samo "clickat"?

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.647
1.028
113
49
KR
Mislim pa, da je tole fake, ker skor ne verjamem, da so taki ljudje zaposleni na CSD ali pa kjerkoli v javni upravi, kjer se dela s strankami.

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.252
3.747
113
41
Lj
Vodi se z vzgledom. Tudi če je Janez prišel iz naroda lopovov, mora postati boljši in ostalim pokazati, da se da.

• Všeč mi je
Reactions: darjan

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.868
17.269
113
Če do sedaj v 30ih letih ni tako vodenje z vzgledom upelo še nikomur, kako bi to lahko uspelo nekomu za katerega nekateri menijo (menite?), da bi bila še dresirana opica boljši vodja države in to kljub temu, da je že Šarec lepo pokazal, da to ne drži? Takšne želje so žal že v štartu obsojene na propad oz. nerealizacijo. Glede na to, da je pa politika ogledalo ljudstva in da je to ljudstvo v Sloveniji kar ...hmm... "zelo zanimivo" potem je povsem absurdno pričakovati, da se bo pa iz takšne množice povzpelo neko nasprotje.
Sicer pa vlada nima prav nič s takšnimi talenti kot je gospa Šehić-Jakić in ostalimi zaposlenimi na CSDju, ta naš CSD je problem povsem svoje sorte.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.132
6.124
113
Kje si pa ti videl metanje granitnih kock v zadnjih dneh? - Js sm videl samo metanje solzilca in špricanje z vodnim topom.
Tako za info, vodni top lahko brizga vodo in ali solzilec.

video 2:15

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.935
113
kot je Šehić-Jakić CSD
Posnetek zaslona 2021-10-08 213441.png

• Všeč mi je
Reactions: Matey

javr

Guru
6. dec 2011
2.021
1.194
113
Ne, ni spadala med rizične ampak je pa imela takšno zdravstveno stanje (če se prav spomnim nekaj z jetri in krvjo), da pa ni ravno vseeno s čim se cepi. Tukaj je potem v igri fail vlade in stroke, ki so preslabo definirali kaj je (ne)priporočljivo za koga in enako fail z njene strani, da se o tem ni pozanimala sama tako kot se nas je veliko ostalih ampak če ti je v interesu zgolj hitro priznan PCT potem pa smo kjer smo. Danes je folk lahko po cele dneve na internetu po raznih FBjih, IG in ostalo ampak, da bi se pa ob očitni nesposobnosti vlade še sam malo pozanimal glede cepiv pa pri nekaterih očitno ni časa.
zakaj bi se nekdo, ki nima nobenega namena potovati v tujino, zanimal za cepivo proti trebušnemu tifusu, rumeni mrzlici, otroški paralizi, ... ? Zakaj bi se kdorkoli zanimal za cepivo ki ga ne rabi ? Zato ker ti vlada z odlokom 15.09.2021 onemogoči normalno življenje ki si ga imel pred 15.09.2021 do te mere da te prisili v cepljenje ? Ok; vklopiš radio, TV, "cepiva so varna in učinkovita , zaupajmo stroki, cepimo se, tveganje je 1:1.000.000.000, itd itd itd", ga ni ki bi vedel ali povedal kaj slabega o cepivih, prvih 10 zadetkov na internetu so teorije o podkožnih sledilnikih in 5G antenah katerim se itak vsi smejijo, resne razprave so zakopane pregloboko v internetu da bi jih iskalnik našel med prvih 100 če sploh, itak te zanima samo PCT-papir - ok, all clear, gremo ! Dva tedna kasneje pa - ?

• Haha
Reactions: Matey

javr

Guru
6. dec 2011
2.021
1.194
113
Opa, kaj pa če vse res?
"Neverjetno. Povsod drugod po EU se je sodna veja oblasti trudila pomagati reševati zdravje in življenja ljudi," pa se je na odločitev vrhovnega sodišča odzval predsednik vlade.
Sodna veja oblasti maksimalno pomaga vladati vladi z odloki ker o odlokih odloča s polletno zamudo. Razen če gre za njihove lastne riti - odlok PC v državni upravi. O odloku z dne 15.09.2021 pa bodo tako odločali enkrat marca. Če.

• Všeč mi je
  • Haha
Reactions: Matey in Gonzo

mirsi

Predator
4. jun 2014
9.023
-5.354
113
:valjamse:

Noro kaj je vse to zaposleno na CSDju. :obesise:
Mene ne moti, če imajo zaposleni na CSD neke svoje poglede na virus in epidemijo, oni v ničemer ne vplivajo na moje življenje, in tudi na ukrepe ne. Če so blesovi so pač blesovi. Itak pa je tole fejk.

Bolj je zaskrbljujoče, da imajo zgrešene poglede na epidemijo tudi v vladi, ki pa krepko vplivajo na naše življenje, ker oni sprejemajo ukrepe kot npr. ne smeš se cepit če nisi testiran, testirat se pane smeš če nisi cepljen, potem kopico ukrepov, ki so dopoldan drugačni kot popoldan, ki se sprejemajo ob 22h prek tweeterja, potem blesavi ukrepi, maske sredi noči v gozdu (aerosoli), ne smeš jest rogljička zunaj.....
A tebe pa ti ljudje, ki sprejemajo bedaste ukrepe nič ne motijo?

• Všeč mi je
Reactions: javr

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.596
7.264
113
Ne vem zakaj se sploh tolio polaga pozornosti pač enim extremom med rajo, ko pa imamo na vladi hujše ljudi pa se vedno ne zapičijo določeni v to.

Če pa tam neka micka napiše bedarijo, pa takoj v luft vsi.