Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.935
113
Sicer pa...njena nadrejena...
Posnetek zaslona 2021-10-09 101505.png

FBLwrghXIAwcBV6.jpg

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.864
17.266
113
A tebe pa ti ljudje, ki sprejemajo bedaste ukrepe nič ne motijo?
A ti dejansko ne bereš mojih postov, kjer jasno napišem svoje mnenje o ljudeh, ki sprejemajo bedaste ukrepe in ukrepih na splošno? Verjetno jih ne, ker bi drugae vedel, da me motijo ali pa zgolj želiš preusmeriti debato iz točno določene zadeve (nepismena in mentalno zaostala delavka na CSDju) na klasično pljuvanje po vladi kot da še ni bilo dovolj napisanega na to temo v premnogo topicih.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.864
17.266
113
Ne vem zakaj se sploh tolio polaga pozornosti pač enim extremom med rajo, ko pa imamo na vladi hujše ljudi pa se vedno ne zapičijo določeni v to.

Če pa tam neka micka napiše bedarijo, pa takoj v luft vsi.
Ja? Kdo se še vedno ni zapičil v hujše ljudi na vladi? Jih lahko navedeš? Mislim, da smo se kar vsi razen bolj ekstrmno naravnanih uporabnikov.

mirsi

Predator
4. jun 2014
9.020
-5.355
113
A ti dejansko ne bereš mojih postov, kjer jasno napišem svoje mnenje o ljudeh, ki sprejemajo bedaste ukrepe in ukrepih na splošno? Verjetno jih ne, ker bi drugae vedel, da me motijo ali pa zgolj želiš preusmeriti debato iz točno določene zadeve (nepismena in mentalno zaostala delavka na CSDju) na klasično pljuvanje po vladi kot da še ni bilo dovolj napisanega na to temo v premnogo topicih.
Ja Ja seveda, v naslednjem stavku pa spet stopiš na stran tistih, ki bedaste ukrepe sprejemajo ter tolčeš in zasmehuješ tiste, ki proti bedastim ukrepom protestirajo. In orgazmiraš, ko jih protestniki dobijo s solzilcem, vodnim topom, pendrekom...dobijo kazen, in potem pripišeš, da bi jih morali še bolj kaznovat in zahtevaš še strožje ukrepe.

• Haha
Reactions: Matey

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.864
17.266
113
:nigladek::obesise:

Če podpiram cepljenje in določene druge ukrepe, hkrati pa se ne strinjam z idiotskimi protestniki in njihovimi nebulozami to niti približno ne pomeni, da me ne motijo nesmisleni ukrepi ter ljudje, ki nesmiselne ukrepe sprejemajo za kar sem večkrat jasno izpostavil, da mi je zelo moteče in da tega ne podpiram niti približno. Ampak to je že pretežka matematika zate ali pa mi z namenom diksreditacije sogovornika enostavno želiš podtakniti nekaj, kar ne drži niti približno.

• Všeč mi je
  • Haha
Reactions: jonny77 in Gavran

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.593
7.264
113
Z ukrepi se ne mores strinjat, ce so pa nezakoniti. Ce bi se, bi pomenilo da ne zagovarjas vladavino prava.

• Haha

mirsi

Predator
4. jun 2014
9.020
-5.355
113
Če podpiram cepljenje in določene druge ukrepe, hkrati pa se ne strinjam z idiotskimi protestniki in njihovimi nebulozami to niti približno ne pomeni, da me ne motijo nesmisleni ukrepi ter ljudje, ki nesmiselne ukrepe sprejemajo za kar sem večkrat jasno izpostavil, da mi je zelo moteče in da tega ne podpiram niti približno. Ampak to je že pretežka matematika zate ali pa mi z namenom diksreditacije sogovornika enostavno želiš podtakniti nekaj, kar ne drži niti približno.
Saj protestniki, ki jih ti tako rad zasmehuješ, tudi v večini podpirajo prostovoljno cepljenje - ne pa cepljenja pod prisilo.
Potem pa poiščete nekega idiota iz množice, ter njegovo govorjenje skušate podtaknit z namenom diskreditacije vsem protestnikom. Da lahko tolčete po njih.

Ja, je res pretežka matematika zame, da praviš da se ne strinjaš z nesmiselnimi ukrepi vlade, hkrati pa polčeš po protestnikih, ki se tudi ne strinjajo z nesmiselnimi ukrepi vlade. In pišeš, da bi jih morali še bolj kaznovat.

• Haha

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.864
17.266
113
:valjamse:

Se pravi po antivaxxerski logiki preživiš pa čeprav umreš? To je že v stilu tiste honde, ki je hitrejša od drugega avta pa čeprav v bistvu ni :cheer:

In WTF je pa s temi davidovimi zvezdami? A po novem anttivaxxerji že sami sebe tako označujejo, da se že na daleč vidi, da imaš pred sabo debila, ki svoj status necepljenja enači s situacijo židov v času druge svetovne vojne? :aplauz:

• Haha
Reactions: Gavran in endvatri

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.593
7.264
113
Takle mamo…