Ti mešaš meglo in gledaš podatke tako, kot tebi pašejo.šefe, 120 000 je bilo 20 letnic cepljenih?
jaz vedno, ko "kažem" procente, gledam na starostne skupine.
Zakaj je to problem? Saj vsak dan umre na tisoce ljudi kot nesrecen splet okoliscin.
Problem bi bil ce bi bilo takih nekaj %
Saj ga bo lićinaKje je zdaj ta prodana duša od okorna. Naj naredi zdaj novi prispevek.
Ta, ki je govoril na novinarski konferenci je totalni brezsrčni debil.Ne, problem tukaj je, ker se je cepila zaradi PCT in zaradi tega umrla.
Tudi okužiš se ne po lastni izbiri.Ni po lastni izbiri,
Mislim, da se sedaj po 2 letih že dobro ve, kako se lahko zaščitiš, če si paničen človek. Na prvem mestu je cepivo, potem pa primerna maska, potem higiena, potem skafander, potem izolacija.Tudi okužiš se ne po lastni izbiri.
Še več. Nekatere okužijo retardi, ki se požvižgajo na čisto osnovne ukrepe.
Ta, ki je govoril na novinarski konferenci je totalni brezsrčni debil.
"JE PAČ UMRLA"
Izbor besed je bil daleč od vrhunskega, kakopak. V bistvu je bil enako idiotski kot pri tistih, ki trdijo, da smrti zaradi covida niso nič takšnega, ker ljudje pač umirajo, sploh starejši oz stari, druge posledice covida se pa kar ignorira.Se strinjam, da izbor besed ni bil ravno vrhunski.
Koliko denarja ste že zbrali za njo? A ji boste postavili bronasti doprsni kip, kar nekje sred UKC? A ni narodna herojka, da je s svojim življenjem rešila celi dom upokojencev?Izbor besed je bil daleč od vrhunskega, kakopak. V bistvu je bil enako idiotski kot pri tistih, ki trdijo, da smrti zaradi covida niso nič takšnega, ker ljudje pač umirajo, sploh starejši oz stari, druge posledice covida se pa kar ignorira.
Problem te izjave je v tem, da pri covidu pač ni možnost preživetja skoraj 0.V dokumentarcu Okorna je bilo izjavljeno; letalo strmoglavlja, moznost prezivetja skoraj 0. Na letalu je padalo, a ne deluje prav, le 50% moznosti je da se odpre. Verjetno bi vsak skocil s tem padalom. Ali pac?
Glede na to, da odločajo o ZAČASNI ustavitvi odloka jaz menim, da bodo to začasno ustavili. Zakaj pa začasno ap ne vem, očitno se mislijo potem še ennkrat sestati na to tematiko ter bolj podrobno ugotoviti kaj s tem kot da imajo zdaj premalo časa. Morali bi se odločati med dovoljenjem tega in absolutno neveljavnostjo. Tole "začasno" je krneki.S kokicami lahko pričakujemo, kaj bo jutri ugotovilo US glede PC v JU.
Kdo si drzne napovedat?
Jaz pa mislim, da bo nekaj v smeri "zaradi višje sile in morebitnega negativnega vpliva na zdravje, bla bla bla bla, potreujemo več časa, bla bla bla, zato odločanje o tem začasno prelagamo na drug datum, bla bla bla bla".Glede na to, da odločajo o ZAČASNI ustavitvi odloka jaz menim, da bodo to začasno ustavili.
To z letalom je tako hudo neprimerna primerjava, da je vsem jasno, da se gre za tipičen PR v smeri: cepite se.Res, ampak pa tudi padalo se ne odpre le v 50%.
Pritisk anticepilcev je velik, zdaj je pa še una punca umrla in se bodo morda zaradi vsega tega odločilo za začasno nevejavnost odloka o obveznem cepljenju v JU, kasneje pa zadevo dokončno zavrnilo ali pa potrdilo oz. dalo zeleno luč za cepljenje JU.Jaz pa mislim, da bo nekaj v smeri "zaradi višje sile in morebitnega negativnega vpliva na zdravje, bla bla bla bla, potreujemo več časa, bla bla bla, zato odločanje o tem začasno prelagamo na drug datum, bla bla bla bla".