Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.840
404
83
Vipavska dolina
Tisti ki so se v zadnjih 14 dneh bi lahko rekel da jih je več kot 90% ravno zaradi tega. Tisti ki se je zaradi skrbi za ostale ter svojega zdravja se je cepil že poprej.
Jaz sem še vedno mnenja, kdor se želi naj se cepi, ampak zgolj zaradi svoje želje. Vsiljevanje zaradi raznoraznih zadev, nisem pristaš tega.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen in javr

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.262
3.617
113
Marlbor
Pred kom? Vojska pred morebitnim agresorjem (kljub temu, da bolj kot ne "nimamo za burek" proti praktično komurkoli), policija pa varuje življenje in premoženje vseh državljanov in vzdržuje splošen red in mir, zadnja leta pa varujejo tudi mejo pred ilegalnimi migranti (pustimo kako uspešno ampak jo). Kako pa policija izgleda v akciji se je pa lepo videlo na protestih slaba 2 tedna nazaj.
BTW - a to si tako na instant preklopil v tisto levičarsko mantro "vojske v bistvu sploh ne potrebujemo" ali dejansko ne poznaš nalog policije in vojske?
A nacisti že prodirajo v Slovenijo? Je treba prvo domoljubne domobrance pospravit, potem se pa lahko še proti zunanjim agresorjem borijo.

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: jendomen in Matey

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.515
7.262
113
Minister za obrambo Matej Toninpravi, da so s težavo seznanjeni. "Pri teh klicnih centrih smo tudi vpoklicali nekdanje uslužbence, sedanje upokojence, da bi v tem vmesnem obdobju pogodbeno sodelovali s temi klicnimi centri, ker imajo znanje," je dejal.

Haha, torej ravno rizicen folk bi rinli nazaj, zdrave pa v izolacijo

• Všeč mi je
  • Wow
Reactions: jendomen in javr

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.758
17.152
113
A nacisti že prodirajo v Slovenijo? Je treba prvo domoljubne domobrance pospravit, potem se pa lahko še proti zunanjim agresorjem borijo.
Kaj to spet bedarije sprašuješ... dobro veš, da so nacisti že zdavnaj prodrli v Slovenijo, so v vladi in vodijo cepilni genocid.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.118
6.123
113
Panzergruppe Süd z Guderianom je na Karavankah.
Fallschirmjäger-ji bodo z junkersi in heinkli naredili letalski desant na Grasuplje.
Zapovrh se bodo iz Hofer/Lidl trgovin nenadoma pojavili ss wafen komandosi z mg42, mauzericami in panzerfausti.

Matejy, kje imaš PuŠkO ?

Ocena SV v miru je -2 , v vojni 1, ali kako že (pred c19) ?

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.515
7.262
113
khm...

Po podatkih nevrološke klinike gre za drugi resni zaplet v Sloveniji, povezan s cepivom proti covidu-19. Oba sta bila pri ženskah, mlajših od 50 let, cepljenih z vektorskim cepivom. Pri prvi bolnici se je zdravljenje zapleta končalo uspešno. Po najnovejših podatkih je bilo z Janssenom, za katerega je predviden en odmerek, pri nas cepljenih 119.799 ljudi.

Celo drugi primer posledic cepljenja pri nas je to, le da prvi primer ni bil tako medijsko pokrit, zato verjetno beovička ni prej predlagala, da se neha cepit?