120000 20 letnic je bilo cepljenih?Darjan mode ON
To ni nič. Samo 1 na 120000 cepljenih, pa še ta ni mrtva. Zanemarljivo. Zakaj se sploh pogovarjamo o tem? Saj to je le 0,00083%.
Darjan mode OFF
Ta statistika, je samo o umrlih, kaj pa o težkih reakcijah, ta statistika pa zna biti precej višja. Po covidni cepilni oddelek v Kranju je by the way poln.Darjan mode ON
To ni nič. Samo 1 na 120000 cepljenih, pa še ta ni mrtva. Zanemarljivo. Zakaj se sploh pogovarjamo o tem? Saj to je le 0,00083%.
Darjan mode OFF
Beovička je enak poraz kot vsi ostali, ki so jih postavili za vodje stroke. Nekaj si poizkuša umivat roke sedaj ko spet odmeva en tak hud primer.khm...
Po podatkih nevrološke klinike gre za drugi resni zaplet v Sloveniji, povezan s cepivom proti covidu-19. Oba sta bila pri ženskah, mlajših od 50 let, cepljenih z vektorskim cepivom. Pri prvi bolnici se je zdravljenje zapleta končalo uspešno. Po najnovejših podatkih je bilo z Janssenom, za katerega je predviden en odmerek, pri nas cepljenih 119.799 ljudi.
Celo drugi primer posledic cepljenja pri nas je to, le da prvi primer ni bil tako medijsko pokrit, zato verjetno beovička ni prej predlagala, da se neha cepit?
Darjana ne zanimajo težji primeri korone. Prav tako ne posledice korone. Njega matrajo samo smrti.Ta statistika, je samo o umrlih, kaj pa o težkih reakcijah, ta statistika pa zna biti precej višja. Po covidni cepilni oddelek v Kranju je by the way poln.
Saj dolgotrajno sedenje na avionu, ko si šel po 30 letih končno na dopust v eksotične kraje, tudi. 23 letna sestra kolegice v službi se je sredi dneva zgrudila in umrla od možganske anevrizme (pred Corono in cepljenjem), itd., itd. Jasno je, da se vse to dogaja, vsak dan imaš nekaj možnost, da večera ne boš dočakal.Upam, da se zavedate da lahko eden navaden odvzem krvi v laboratoriju, če imaš smolo, tudi lahko povzroči strdek.
šefe, 120 000 je bilo 20 letnic cepljenih?Darjana ne zanimajo težji primeri korone. Prav tako ne posledice korone. Njega matrajo samo smrti.
Torej se gleda tudi pri cepivih samo smrti ane?
Upam, da se zavedate da lahko eden navaden odvzem krvi v laboratoriju, če imaš smolo, tudi lahko povzroči strdek.
Ti ne gledaš nikamor, ker kar nekaj brezglavo nabijaš neke cifre naokoli po trenutnem navdihujaz vedno, ko "kažem" procente, gledam na starostne skupine
Jaz bi rad slišal strokovnjake govoriti o tem kakšen pregled/test je potreben na človeku PRED cepljenjem, da se ugotovi, katero cepivo bi bilo zanj najbolj primerno (najmanj nevarno). Vem, da bi skočili vsi v zrak, da ni časa tega delat in to stane, ampak jaz osebno tudi plačam, da grem ne vem dat kri in mi povedo, da imam recimo nizke trombocite in vektorsko cepivo ni toliko primerno kot mRNA. Ali pa, da sem podvržen težavam s srcem, torej mRNA ni primeren, itd., itd.
Dodatno me zanima kaj delajo proizvajalci cepiv za to, da bo teh komplikacij čim manj? Delajo kaj na tem ali samo mešajo (če sploh) nova cepiva prilagojena novim sevom, medtem ko jih izboljšava varnosti cepiv niti ne zanima, ker jim nihče nič noče.
ne moreš pričakovati, da od cepiva nihče ne bo umrl. do sedaj bi naj bil to 2. primer, od nekaj čez 1mio cepljenih. je pa žalostno, to je pa res.
In koliko procentov mrtvih v drugih starostnih skupinah?šefe, 120 000 je bilo 20 letnic cepljenih?
jaz vedno, ko "kažem" procente, gledam na starostne skupine.
..Po podatkih nevrološke klinike gre za drugi resni zaplet v Sloveniji, povezan s cepivom proti covidu-19. Oba sta bila pri ženskah, mlajših od 50 let, cepljenih z vektorskim cepivom.
Saj brane, če se ti da, lahko narediš primerjavo posledic cepljenj in kovida, za vsako starostno skupino, oz bi lahko nekdo od stroke to naredil, da vidijo ljudje na čem so, pa se namerno ne, le zakaj ne?
Zdaj pač imamo en primer 20 letnice, je dovolj za statistično ustrzno obdelavo, pa verjetno ne bomo vedeli, ker mislim da se ne ve točno po starostih kdo se je s čim cepil?
Kaj nimaš 'statistike' za starostno skupino? (en primer) SIC...jaz vedno, ko "kažem" procente, gledam na starostne skupine.
Za KOVID, porkaduš.Kaj nimaš 'statistike' za starostno skupino? (en primer) SIC
ti nas pa zabavaš, veš!