Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.515
7.262
113

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.935
113
Screenshot_20210928-200112_Samsung Internet.jpg

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.996
-5.230
113
Ma saj ne bodo ugotovili povezave med smrtjo in cepivom, pa bo vse lahko spet po starem.
Je pač ena izmed 4400-tih.
Najbrž je jemala kontracepcijo.

Nazadnje urejeno:

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Ne razumem zakaj, sej cepivo je pa ja varno, vsaj tako so še do nedavnega zatrjevali?
Vsakega življenja je škoda, še posebej če te nekdo na tak način (če je res in če je povezano) spravi s tega sveta.
ne moreš pričakovati, da od cepiva nihče ne bo umrl. do sedaj bi naj bil to 2. primer, od nekaj čez 1mio cepljenih. je pa žalostno, to je pa res.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.515
7.262
113
Ampak zakaj bi se 20 letnik cepil, ce je zgleda enako sans da umre zaradi cepiva, al pa kovida.
Oz zgleda da od cepiva vec, ker jih je manj cepljenih, kot kovidnih

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.840
404
83
Vipavska dolina
Jaz nič ne pričakujem, če bi naši "znanstveniki" gonili vsaj nekaj od začetka do konca bi jim mogoče celo verjel, ob takih bedarijah kot jih kvasijo zadnje leto in pol pa, ne vem, mene ne prepričajo. Vem, pri vsakem se lahko pojavijo težave, konec koncev je vsak človek unikum, niti dva od 8 miljard pa še nekaj kar nas je nista identična. Ampak zakaj so še par dni nazaj silili, sedaj pa ne bi več cepili z njim, a če se najde še en z Pfizerjem, en z AZ, kaj bodo potem? Skomignili z rameni in ustavili cepljenje? Kljub vsemu pa še vedno gonijo svoj PCT ki bi ga radi spremenili v PC, no kmalu bodo tudi P odleteli in bo treba zgolj C. In če se (bognedaj) zgodi še kakšna tragedija, do kje bodo šli?
BTW
Podjetje kjer delam je poizkušalo nabavit prav tole Janssen cepivo, ker je veliko povpraševanje ravno zaradi zgolj enega pika. Me zanima če bodo še poizkušali. In pa še, ena oseba je dejala naj bi bil tale Janssen zgolj 40% uspešen napram Delti, ostala pa okrog 60%. Nov sev ki naj bi se pojavil na Siciliji pa jih gladko "odpravi" vse skupaj. Ne bom pa pisal katera oseba je, ker če napišem zgolj njegovo delovno mesto se točno ve za koga se gre. Zdaj ali mi verjamete ali pa ne je pa na vas.
Sodelavec kateri se je cepil prejšnji teden z njim je moral podpisat da je zdrav, kako hudiča pa naj jaz vem ali sem zdrav ali nisem ko pri dohtarju nisem bil že par let, pa tudi covid fasal vmes...

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.996
-5.230
113
Podjetje kjer delam je poizkušalo nabavit prav tole Janssen cepivo, ker je veliko povpraševanje ravno zaradi zgolj enega pika. Me zanima če bodo še poizkušali. In pa še, ena oseba je dejala naj bi bil tale Janssen zgolj 40% uspešen napram Delti, ostala pa okrog 60%. Nov sev ki naj bi se pojavil na Siciliji pa jih gladko "odpravi" vse skupaj. Ne bom pa pisal katera oseba je, ker če napišem zgolj njegovo delovno mesto se točno ve za koga se gre. Zdaj ali mi verjamete ali pa ne je pa na vas.
Sodelavec kateri se je cepil prejšnji teden z njim je moral podpisat da je zdrav, kako hudiča pa naj jaz vem ali sem zdrav ali nisem ko pri dohtarju nisem bil že par let, pa tudi covid fasal vmes...
Janssen je 50% bolj uspešen od ostalih cepiv za pridobitev pct pogoja, to je razlog, da se ljudje raje cepijo z Jansenom.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen in javr