Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.027
7.182
113
Poleg tega pa namesto da bi recimo na 20% se upostevalo, bo posledicno skoraj povsod neupostevano, ker kontrole ne bo mozno imeti.
Edino ce bodo mestni redarji se to poceli, sevesa brez zakonske podlago, sprejeta pooblastila kar tako

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.027
7.182
113
Saj, ampak da bi vec bilo takih, se tudi zdaj lomijo kopja na navadnem delavcu.
Ni mu lahko, prav smilijo se mi tisoci, porinjeni v kot :/

• Všeč mi je

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.865
-4.852
113
Ker to, kje se je ona okužila bo pa res pripomoglo, da se bo preprečilo, da se kdo drug okuži. Ker to da ti ne veš, kje se je ona okužila, je ključni moment, ki preprečuje, da bi bil ti na varni strani in da bi se ustavil COVID
Upoštevajoč vse darjan-e, ki razlagajo, da bi (so ga že večkrat) preboleli COVID brez najmanjših problmov, je kar smiselno da se ljudi izobrazi, kaj COVID pravzaprav je.

Resno, kje se vi vse najdete. :bonk:
Če bi vedeli, katere vladne odloke in priporočila je kršila (kot sem spraševal v prejšnjem postu) bi nam bolj koristilo, kot info kateri noht ji je izpadel.

• Všeč mi je

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.027
7.182
113
  • Žalosti me
Reactions: Robert

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.027
7.182
113

"Vsaka smrt zaradi covida-19 je popolnoma nepotrebna"​

Seveda, zaradi kovida ja, ampak teh je malo, ponavadi so s kovidom.
Retorika stroke je ze na taksnem nivoju da je folku kr slabo ko jih poslusajo. Ni cudno da je nastal odpor do cepljenja

• Všeč mi je
Reactions: tsunami in jendomen

sousis

Guru
16. nov 2019
1.652
1.106
113
Pogoj PCT velja od srede dalje... Zakaj mene že danes na vhodu v knjižnico preverjajo??

Btw, v službi so preverjanje PCT organizirali tako, da moramo vsi podpisat izjavo, da izpolnjujemo PCT. Kdor ne, je prijazno vabljen k prevzemu testov za samotestiranje. To je to. :)

• Všeč mi je
Reactions: darjan

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.865
-4.852
113

Bravo egoizem
To ni egoizem ampak skrb za prodajo cepiv.

Če ti meni podariš npr, srajco ki jo ne rabiš, potem jo jaz ne bom kupil v trgovini. (prodana ena srajca)
Če pa jo vržeš proč, bom pa slejkoprej prisiljen, da kupim novo. (prodani dve srajci)

• Všeč mi je
Reactions: tsunami in jendomen

B81

22. jul 2007
38.664
11.611
113
Malo slabo racunajo na nijz. Danes se mi iztece 8 mesecev od potrjenega covida in sem se sel cepit, da bom samo enkrat ne dvakrat (znotraj 8 mesecev po okuzbi), ampak mi je ona pupa tam rekla, da morm dvakrat bit. Šmrkla.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.251
3.268
113
Pogoj PCT velja od srede dalje... Zakaj mene že danes na vhodu v knjižnico preverjajo??

Btw, v službi so preverjanje PCT organizirali tako, da moramo vsi podpisat izjavo, da izpolnjujemo PCT. Kdor ne, je prijazno vabljen k prevzemu testov za samotestiranje. To je to. :)

Pri nas s to razliko da ne rabiš nič podpisovat, tisti ki niso testirani samo prinesejo račun. Sicer pa s temi nimamo več problemov, tisti trije ki še niso P&C se sami precej bolj držijo ukrepov kot ostali, jih ne rabiš nič opozarjat, prej obratno.

• Všeč mi je
Reactions: Matey