Mislim...tam maš delodajalce ki organizirajo piknike, teambuildinge, imajo v pisarnah biljard, pikado...
Edino ce bodo mestni redarji se to poceli, sevesa brez zakonske podlago, sprejeta pooblastila kar tako
Točno tako.
Na Danskem (i Švedskem tudi) so levaki na oblasti. pa je več svobode.
Če bi vedeli, katere vladne odloke in priporočila je kršila (kot sem spraševal v prejšnjem postu) bi nam bolj koristilo, kot info kateri noht ji je izpadel.Ker to, kje se je ona okužila bo pa res pripomoglo, da se bo preprečilo, da se kdo drug okuži. Ker to da ti ne veš, kje se je ona okužila, je ključni moment, ki preprečuje, da bi bil ti na varni strani in da bi se ustavil COVID
Upoštevajoč vse darjan-e, ki razlagajo, da bi (so ga že večkrat) preboleli COVID brez najmanjših problmov, je kar smiselno da se ljudi izobrazi, kaj COVID pravzaprav je.
Resno, kje se vi vse najdete.![]()
Janša je edini predsednik parlamentarne stranke, ki je bil član komunistične partije.Take levake imel bi tudi jaz.
To ni egoizem ampak skrb za prodajo cepiv.![]()
V bogatih državah presežek cepiv, a ga ne nameravajo darovati revnejšim | 24ur.com
Le v tem mesecu je v zahodnih državah na voljo 500 milijonov odmerkov cepiv proti covidu-19, ki jih te države ne potrebujejo in bi jih lahko darovale revnejšim državam, a jih večino, kar 360 milijonov, ne nameravajo. Do konca leta bo na voljo že 1,2 milijarde odmerkov, od tega jih države 1,06...www.24ur.com
Bravo egoizem
Pogoj PCT velja od srede dalje... Zakaj mene že danes na vhodu v knjižnico preverjajo??
Btw, v službi so preverjanje PCT organizirali tako, da moramo vsi podpisat izjavo, da izpolnjujemo PCT. Kdor ne, je prijazno vabljen k prevzemu testov za samotestiranje. To je to.![]()
Pogoj PCT velja od srede dalje... Zakaj mene že danes na vhodu v knjižnico preverjajo??
Btw, v službi so preverjanje PCT organizirali tako, da moramo vsi podpisat izjavo, da izpolnjujemo PCT. Kdor ne, je prijazno vabljen k prevzemu testov za samotestiranje. To je to.![]()
Israeli Ministry of Health listed the following as Stop sign"red countries" with "extremely high Covid risk", due to which it is illegal and criminal offense for an Israeli citizen to visit them:
Bulgaria
Brazil
Turkey
Primerjava z IzraelomMexico
College football just may be what pulls back the curtain on this entire charade.