Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

sad

Guru
24. avg 2007
21.749
10.360
113
Malo slabo racunajo na nijz. Danes se mi iztece 8 mesecev od potrjenega covida in sem se sel cepit, da bom samo enkrat ne dvakrat (znotraj 8 mesecev po okuzbi), ampak mi je ona pupa tam rekla, da morm dvakrat bit. Šmrkla.
Danes se je cepila oseba znotraj 8 mesecev (NE zadnji dan, lahko ta ti to igra kakšno vlogo) in ima v certifikatu napisano 1/1, tako da se ne rabi še enkrat cepit. Pfeizer. Sestra je tudi rekla, da od danes ne velja več 8 mesecev in je da je 6 mesecev in bo treba še eno dozo. Druga sestra, ki je pisala pildek, pa je na pildku označila, da ni treba druge doze. Komedija malo.

• Všeč mi je
Reactions: B81

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
treba bi bilo ukinit pct pogoje, pa jih nihče ne bo izigraval.

Sicer pa pct pogoji itak niso namenjeni preprečevanju okužb z virusom, ampak obratno.

Gremo stavit, da bodo odsedaj, ko so zaostrili pct pogoje število okuženih poskočilo.
ja, pa grema stavit, da bo ob še strožjih pct pogojih naslednje leto število okuženih začelo padati pred poletjem, a ne?
itak, da bo začelo zdaj naraščat, ampak ne zaradi pct, kot ti praviš

• Všeč mi je
Reactions: endvatri

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.935
113
Bravo Mirsad. Ti si fenomenalni jasnovidec-
Gremo stavit, da bodo odsedaj, ko so zaostrili pct pogoje število okuženih poskočilo.
E_J5NWeWEAUr3-7.jpg

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.462
9.809
113
Če bi pustili recimo Ržena na položaju, kljub temu, da ni SDS fan, kateri je znal tudi skeptikom razložiti marsikaj, bi verjetno bili danes na 70 ali več % precepljenosti. Mogoče bi bil tudi jaz sam med njimi. Dokler se pa "stroka" dela norca, recimo do nedavnega P 180 dni od okužbe, potem za teden dni podaljšan na 240, razmišljal8 so celo na več, potem pa spet brez kakršne koli obrazložitve nazaj na 180 dni, se samo smejim. In pol smo balkanci, kateri se ne držimo ničesar. :aplauz:
Ja seveda, sam ti si vseen sam svoje sreče kovač.

• Všeč mi je
Reactions: zino

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.829
395
83
Vipavska dolina
Mene to ne moti, če delodajalec plača za test lahko velja samo na delovnem mestu, za privat zadeve se lahko vsak testira ali jih ne uporablja. Upam pa da vse te omejitve se povrnejo tem ki jih predlagajo.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.027
7.182
113
Takrat je bil na uradu tudi srednji razred, zdaj pa se navalilo direkt na najbolj ranljive.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.930
2.471
113
Pomurje
Nič ne bom preverjal.

Fak off imate cepljeni in necepljeni.

Nisem v službi zato, da preverjam zaposlene in kupce.
Vsak ima možnost cepljenja če želi. Če ne njegova volja.
Podpiši papir da si pct in konec.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen
19. jul 2007
2.939
1.658
113
V sredo se začne boj za malega človeka.

Srečno vsem.
Mah ja, za eno veliko množico ljudi se v sredo ne bo spremenilo povsem nič, da ne boš precenjeval moč množice (sicer to ne pomeni, da te nihče, ki sicer izpolnjuje pogoj PCT, ne bo podprl v "boju za malega človeka").

A je bilo v medijih (ne spremljam) kje objavljeno, koliko ljudi, ki se jih to tiče (> 12 let) izpolnjuje PC pogoj?

PS: Recimo tudi jaz, kar se tiče PCT-ja in "srede" sploh ne spremljam (kolikor preletim na Alterju), ker sam in vsi okoli mene izpolnjujemo PCT. Spremljam toliko, da vidim, kako se spoprijemamo s COVID-om, kako ukrepi "pravilni in smiselni, razumni", zavedajoč se, da kljub temu, da če se me ne dotika konkretno, da se me pa posredno. Ni pa kakšne osebne bolečine tukaj.

• Všeč mi je
Reactions: sad

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.181
3.671
113
41
Lj
Cel zahodni svet je lahko 70%+ precepljeni, minimalno ljudi v bolnicah, ljudje se držijo navodil...
Slovenija pa... Eh brezveze... Opice... So superlativ
Jebite se
Ali pa če bi se zbudil in zavedal da je 70% iz riti vzeta številka in nič ne pomeni. Te procenti so bili smiselni dokler so ljudje mislijo da lahko dosežejo kritično maso precepljenih, da se virus ne širi več, ampak to s temi cepivi ni mogoče.

Drugače pa lej kaj tvoj ljubljeni vodja dela za tvojim hrbtom, da boš vedel na koga bit jezen: