Čak v članku šef pravi da so delavci bedni in da jih bo brez vesti odpustil če se ne cepijo, potem pa da naj bi njemu pomagali te isti delavci. Wtf? A so kapitalisti res tako odtujeni od realnosti?
Čak v članku šef pravi da so delavci bedni in da jih bo brez vesti odpustil če se ne cepijo, potem pa da naj bi njemu pomagali te isti delavci. Wtf? A so kapitalisti res tako odtujeni od realnosti?
Upam da imaš vsaj 2 tipkovnici v rezervi. Ker ti bodo od tega boja tipke hitro crkovaleV sredo se začne boj za malega človeka.
Srečno vsem.
itak, 2016 so se menli, kako bodo med korona časom 2021 laufali biznise. 2016 so nabavili cepivo in ga nam danes prodajajo. Al kaj hočeš rečt?Ali pa če bi se zbudil in zavedal da je 70% iz riti vzeta številka in nič ne pomeni. Te procenti so bili smiselni dokler so ljudje mislijo da lahko dosežejo kritično maso precepljenih, da se virus ne širi več, ampak to s temi cepivi ni mogoče.
Drugače pa lej kaj tvoj ljubljeni vodja dela za tvojim hrbtom, da boš vedel na koga bit jezen:
![]()
Razkrivamo fotografije: Janša in Marčič se nista srečevala samo naključno | 24ur.com
Razkrivamo fotografije, ki kažejo, da se predsednik vlade Janez Janša in podjetnik Andrej Marčič nista srečevala samo naključno, kot je po razkritju fotografij druženja na golfu na Mavriciju dejal Marčič. Še več, Janez Janša, ki na naša vprašanja ni odgovarjal, je bil, kot kaže, leta 2016 kot...www.24ur.com
Kučan je cepljen.V sredo se začne boj za malega človeka.
Nevem čigav vodja je. Moj zihr ne. Cepil sm se ker je to edina pametna izbira v boju proti korona virusu. Če bi pa ti mogoče zbudil pa videl kak je real life bi pa tudi mogoče bilo bolje. Verjameš ali ne, imam blizu doktorje, ki jim tudi zaupam. In če so oni cepil froca se bom tudi jaz se bolj brez skrbi kot sm seAli pa če bi se zbudil in zavedal da je 70% iz riti vzeta številka in nič ne pomeni. Te procenti so bili smiselni dokler so ljudje mislijo da lahko dosežejo kritično maso precepljenih, da se virus ne širi več, ampak to s temi cepivi ni mogoče.
Drugače pa lej kaj tvoj ljubljeni vodja dela za tvojim hrbtom, da boš vedel na koga bit jezen:
![]()
Razkrivamo fotografije: Janša in Marčič se nista srečevala samo naključno | 24ur.com
Razkrivamo fotografije, ki kažejo, da se predsednik vlade Janez Janša in podjetnik Andrej Marčič nista srečevala samo naključno, kot je po razkritju fotografij druženja na golfu na Mavriciju dejal Marčič. Še več, Janez Janša, ki na naša vprašanja ni odgovarjal, je bil, kot kaže, leta 2016 kot...www.24ur.com
Pri normalnemu folku bi to moralo zadostovati, saj bi se zavedali kaj tak podpis in PCT status na splošno pomenita. Ampak...
Tudi mene so in rekli, da za kulturne ustanove velja že od danes. Žalostno pa je, da otroci med 12. in 15. letom, ki se še ne smejo samostojno testirati niti cepiti, nimajo vstopa v knjižnico.Pogoj PCT velja od srede dalje... Zakaj mene že danes na vhodu v knjižnico preverjajo??
Btw, v službi so preverjanje PCT organizirali tako, da moramo vsi podpisat izjavo, da izpolnjujemo PCT. Kdor ne, je prijazno vabljen k prevzemu testov za samotestiranje. To je to.![]()
Prebolevanje velja samo 6 mesecev.Malo slabo racunajo na nijz. Danes se mi iztece 8 mesecev od potrjenega covida in sem se sel cepit, da bom samo enkrat ne dvakrat (znotraj 8 mesecev po okuzbi), ampak mi je ona pupa tam rekla, da morm dvakrat bit. Šmrkla.
Po zadnjem odloku to ni dovolj. Zaposleni se morajo samotestirati v službi vpričo pooblaščene osebe in se nato zavesti v zapisnik.Btw, v službi so preverjanje PCT organizirali tako, da moramo vsi podpisat izjavo, da izpolnjujemo PCT. Kdor ne, je prijazno vabljen k prevzemu testov za samotestiranje. To je to.![]()
Da bi pa denar zahteval od tistih, ki teste zahtevajo mu pa ni prišlo na misel ???
Lahko tudi napovem, da ko bomo doseglo 70% precepljenost, ne bo ukinitve vseh ukrepov - tako kot na danskem.
Da, od jutri naprej. Danes je še 8 mesecev.Prebolevanje velja samo 6 mesecev.
Bravo. Tvoja objava odlicno povzame stanje balkanskega duha pri nas. Dejansko bi v normalni druzbi to moralo biti dovolj, v nasi pa se razume - ne rabim se testirati.Poglej priponko 48394
Ciljal sem na to, da je lastnoročna podpisana izjava za normalnega dovolj resna in zavezujoča stvar, da ni nobene potrebe nekih scanov/telefonov/cegelcov kazat.
Se pravi, da je to povsem ustezen način preverjanja pogojev za civilizirane ljudi. Če pa kdo podpisovanje izjave o izpolnjevanju PCT pogoja (brez kazanja QR kod) razume, kot da v resnici ni potrebno izpolnjevati PCT pogoja, pa kaže na drugačne težave (balkan.press)
Zakaj je to problem?Problem je da nov odlok zapoveduje obvezno preverjanje PCT pogoja na vhodu v objekt za stranke in zaposlene in razni podpisi ne veljajo nič. Po novem mora uporabnik/lastnik prostora kjer se zahteva PCT pogoj določit odgovorno osebo, ki pogoje preverja in zaposlenim in strankam odkloni/onemogoči uporabo storitve oz. prisotnost pri delu.
Če inšpekcijski nadzor odkrije nepravilnosti se kaznuje poleg kršitelja še firmo/zavod/.. in odgovorno osebo, tako da verjemite da bo kmalu povsod stal en na vhodu in tole striktno preverjal.
A ni samotestiranje samo za sluzbo? Za vse ekstra dejavnosti pa rabis opravljen uradno hitri test?Jebiga, temeljitega premisleka pri vodenju epidemije tako nismo navajeni, zakaj bi se zdaj to spremenilo?
Sicer pa, ko je par znancev anticepilcev slišalo za samotestiranje, so začeli kar cepetati od veselja. Jeeee, ne bo se nam treba več testirat. Kaj pa samotestiranje? Ah, tisto bomo pa rekli, da je bilo negativno. Toliko o balkanizmu v naših glavah.
Ampak potem bi moral zapret meje in folk ne bi mogel iti do vikenda na Pagu.Ma...drzava bi vsem dala hrano za 14 dni, policijo, vojsko, gasilce in civ.zascito na ulice in ima da so vsi doma. V 14 dneh je drzava covid free
To bi pingpong naredil, ce bi slo predalec, ze itak so jih na zacetku roboti hrano vozili![]()
To so igralci...Pred cepilnimi centri so že vrste.
Naval na cepilne centre po Sloveniji #video
V Ljubljani, Mariboru, Celju in drugih slovenskih krajih je mogoče opaziti povečanje zanimanja za cepljenje proti bolezni covid-19, kar je najverjetneje posledica skorajšnjega začetka veljavnosti odloka o širitvi obveznosti PCT.siol.net