Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Ali pa če bi se zbudil in zavedal da je 70% iz riti vzeta številka in nič ne pomeni. Te procenti so bili smiselni dokler so ljudje mislijo da lahko dosežejo kritično maso precepljenih, da se virus ne širi več, ampak to s temi cepivi ni mogoče.

Drugače pa lej kaj tvoj ljubljeni vodja dela za tvojim hrbtom, da boš vedel na koga bit jezen:
itak, 2016 so se menli, kako bodo med korona časom 2021 laufali biznise. 2016 so nabavili cepivo in ga nam danes prodajajo. Al kaj hočeš rečt?

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.358
1.355
113
43
Ali pa če bi se zbudil in zavedal da je 70% iz riti vzeta številka in nič ne pomeni. Te procenti so bili smiselni dokler so ljudje mislijo da lahko dosežejo kritično maso precepljenih, da se virus ne širi več, ampak to s temi cepivi ni mogoče.

Drugače pa lej kaj tvoj ljubljeni vodja dela za tvojim hrbtom, da boš vedel na koga bit jezen:
Nevem čigav vodja je. Moj zihr ne. Cepil sm se ker je to edina pametna izbira v boju proti korona virusu. Če bi pa ti mogoče zbudil pa videl kak je real life bi pa tudi mogoče bilo bolje. Verjameš ali ne, imam blizu doktorje, ki jim tudi zaupam. In če so oni cepil froca se bom tudi jaz se bolj brez skrbi kot sm se

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Pogoj PCT velja od srede dalje... Zakaj mene že danes na vhodu v knjižnico preverjajo??

Btw, v službi so preverjanje PCT organizirali tako, da moramo vsi podpisat izjavo, da izpolnjujemo PCT. Kdor ne, je prijazno vabljen k prevzemu testov za samotestiranje. To je to. :)
Tudi mene so in rekli, da za kulturne ustanove velja že od danes. Žalostno pa je, da otroci med 12. in 15. letom, ki se še ne smejo samostojno testirati niti cepiti, nimajo vstopa v knjižnico. :evil:

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Btw, v službi so preverjanje PCT organizirali tako, da moramo vsi podpisat izjavo, da izpolnjujemo PCT. Kdor ne, je prijazno vabljen k prevzemu testov za samotestiranje. To je to. :)
Po zadnjem odloku to ni dovolj. Zaposleni se morajo samotestirati v službi vpričo pooblaščene osebe in se nato zavesti v zapisnik.

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.865
-4.852
113
  • Všeč mi je
Reactions: jendomen

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.492
3.844
113
davorinm.wordpress.com
Poglej priponko 48394

Ciljal sem na to, da je lastnoročna podpisana izjava za normalnega dovolj resna in zavezujoča stvar, da ni nobene potrebe nekih scanov/telefonov/cegelcov kazat.
Se pravi, da je to povsem ustezen način preverjanja pogojev za civilizirane ljudi. Če pa kdo podpisovanje izjave o izpolnjevanju PCT pogoja (brez kazanja QR kod) razume, kot da v resnici ni potrebno izpolnjevati PCT pogoja, pa kaže na drugačne težave (balkan.press)
Bravo. Tvoja objava odlicno povzame stanje balkanskega duha pri nas. Dejansko bi v normalni druzbi to moralo biti dovolj, v nasi pa se razume - ne rabim se testirati.

• Všeč mi je
Reactions: Matey

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.492
3.844
113
davorinm.wordpress.com
Problem je da nov odlok zapoveduje obvezno preverjanje PCT pogoja na vhodu v objekt za stranke in zaposlene in razni podpisi ne veljajo nič. Po novem mora uporabnik/lastnik prostora kjer se zahteva PCT pogoj določit odgovorno osebo, ki pogoje preverja in zaposlenim in strankam odkloni/onemogoči uporabo storitve oz. prisotnost pri delu.

Če inšpekcijski nadzor odkrije nepravilnosti se kaznuje poleg kršitelja še firmo/zavod/.. in odgovorno osebo, tako da verjemite da bo kmalu povsod stal en na vhodu in tole striktno preverjal.
Zakaj je to problem?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.492
3.844
113
davorinm.wordpress.com
Jebiga, temeljitega premisleka pri vodenju epidemije tako nismo navajeni, zakaj bi se zdaj to spremenilo?

Sicer pa, ko je par znancev anticepilcev slišalo za samotestiranje, so začeli kar cepetati od veselja. Jeeee, ne bo se nam treba več testirat. Kaj pa samotestiranje? Ah, tisto bomo pa rekli, da je bilo negativno. Toliko o balkanizmu v naših glavah.
A ni samotestiranje samo za sluzbo? Za vse ekstra dejavnosti pa rabis opravljen uradno hitri test?

erikson

Guru
25. avg 2007
23.145
6.883
113
Pred cepilnimi centri so že vrste.