Mislt se prav nč vedet.Sem pa mislil, da je point cepiva, da ne zboliš...

Mislt se prav nč vedet.Sem pa mislil, da je point cepiva, da ne zboliš...
Zakaj ne bi? Saj je že dolgo znano, da te cepivo žal ne ščiti pred okužbo kot je bilo mišljeno pred časom oz. na samem začetku cepljenja.A mislite da kdo od teh ki so cepljeni bodo priznali če se okužijo navkljub cepivu?
Point cepiva je, da ne zboliš kritično. Pa še to se v majhnem procentu primerov lahko zgodi.Sem pa mislil, da je point cepiva, da ne zboliš...
Znano je že, ampak ljudje zanikajo. Recimo v podjetjih kjer so vsi cepljeni in bo en zbolel, a misliš da bodo šli res v karanteno? Najbrž ne.Zakaj ne bi? Saj je že dolgo znano, da te cepivo žal ne ščiti pred okužbo kot je bilo mišljeno pred časom oz. na samem začetku cepljenja.
Ljudje so velikokrat glupi in zanikajo marsikaj, od tega, da covid obstaja do očitno tega, da je kljub cepljenosti možna okužba. Kakšna je pa resnica pa nekateri (večina) vseeno vemo. Kar se pa karantene tiče - veliko ljudi že do zdaj ni upoštevalo teh zadev in približno enak procent verjetno ne bo upošteval odrejene karantene in ostalih zadev ne glede na to ali gre za cepljene ali pa ne.Znano je že, ampak ljudje zanikajo. Recimo v podjetjih kjer so vsi cepljeni in bo en zbolel, a misliš da bodo šli res v karanteno? Najbrž ne.
Saj pa za cepljene ni karantene. Covid takrat preneha obstajati ...Znano je že, ampak ljudje zanikajo. Recimo v podjetjih kjer so vsi cepljeni in bo en zbolel, a misliš da bodo šli res v karanteno? Najbrž ne.
Me res zanima če ti sploh pustijo v karanteno tudi če bi hotel. V smislu plačane karantene seveda.Saj pa za cepljene ni karantene. Covid takrat preneha obstajati ...
Ki jo sicer lahko fašeš samo v bolnici.
Ja boš šel v karanteno ja...popoldne po šihtu.Me res zanima če ti sploh pustijo v karanteno tudi če bi hotel. V smislu plačane karantene seveda.
Sosed bi moral dopist dati.Me res zanima če ti sploh pustijo v karanteno tudi če bi hotel. V smislu plačane karantene seveda.
Saj če bo isto kot smo lani slišali, potem se ljudje nikoli ne okužijo na delovnih mestih.Ja boš šel v karanteno ja...popoldne po šihtu.
Zdj maš na razpolago ZASTONJ cepivo.Saj če bo isto kot smo lani slišali, potem se ljudje nikoli ne okužijo na delovnih mestih.
Zakaj ne dajo raj zastonj denarja ne cepiva, potem tud delat ne bi rabil.Zdj maš na razpolago ZASTONJ cepivo.
Nč,,,delat boš moral
Res je, tudi v USA imaš sedaj veliko univerz z 95+% precepljenostjo, ker so to dali kot pogoj, ampak okužbe pa se kar neovirano širijo po kampusu.Ana Petrič: “NIJZ se spreneveda in se išče grešnega kozla. Ampak jaz ne bom tiho! Zbolevajo cepljeni ljudje.”
![]()
"NIJZ se spreneveda in se išče grešnega kozla. Ampak jaz ne bom tiho!" - Svet24.si
Ana Petrič je tista direktorica centra za starejše, ki svoje delo vidi kot poslanstvo. Za stanovalce centra v Notranjih Goricah skrbi kot za svoje dedke in babice, zato, da bi ti ljudje kljub koronavirusu živeli čim bolj normalno: »Da bi živeli in ne životarili,« kot rada reče.novice.svet24.si
Daniel, če si zgubil okus/vonj potem bo trajalo malo dlje.
Cepljenje ali vakcinacija pomeni v medicini aplikacijo živih oslabljenih ali mrtvih organizmov ali njihovih toksoidov za preprečevanje nalezljivih bolezni pri sprejemljivih osebah.[1]Point cepiva je, da ne zboliš kritično. Pa še to se v majhnem procentu primerov lahko zgodi.