Utrujenost?
Ja utrujenost, vrtoglavica pa po prehojenih 200 metrih dihanje kot da sem pretekel maraton
Utrujenost?
Nikjer. Ti zdaj zapenjaš v definicijo, torej ti o teoriji, jaz pa o praksi. In ja, na začetku je bilo mišljeno oz. rečeno, da te cepljenje obvaruje pred okužbo a se je v praksi pokazalo, da temu žal pač ni tako, se pa zraven v praksi tudi potrjuje, da te cepljenje v večini večini primerov varuje pred hujšim potekom bolezni.Cepljenje ali vakcinacija pomeni v medicini aplikacijo živih oslabljenih ali mrtvih organizmov ali njihovih toksoidov za preprečevanje nalezljivih bolezni pri sprejemljivih osebah.[1]
Kje ti vidiš besedo zboliš kritično?
Japajade.Nikjer. Ti zdaj zapenjaš v definicijo, torej ti o teoriji, jaz pa o praksi. In ja, na začetku je bilo mišljeno oz. rečeno, da te cepljenje obvaruje pred okužbo a se je v praksi pokazalo, da temu žal pač ni tako, se pa zraven v praksi tudi potrjuje, da te cepljenje v večini večini primerov varuje pred hujšim potekom bolezni.
Teenage boys are six times more likely to suffer from heart problems from the vaccine than be hospitalised from Covid-19, a major study has found.
Children who face the highest risk of a “cardiac adverse event” are boys aged between 12 and 15 following two doses of a vaccine
A to kdo iz kugle ve, da bom imel drugače težek potek brez cepiva? Ob 2000 okužbah na DAN pa res zaide kak mlad v ukc to pa res.Daj ne bluzi. Nihče ne spreminja definicije cepiva, jaz samo pišem kako bi to cepivo moralo delovati in kako dejansko deluje - ne tako kot je bilo pričakovano a še vedno pa ščiti. Posledično je uporaba še vedno smiselna, saj v veliki večini primerov preprečuje najhujše.
Ne. To kaže razmerje med cepljenimi ter necepljenimi v bolnici, kjer so pacienti s hujšim/hudim potekom bolezni in tu konkretno prevladujejo necepljeni kar se ne bi moglo zgodit v kolikor bi bilo cepljenje brez učinka.A to kdo iz kugle ve, da bom imel drugače težek potek brez cepiva?
Sam ti si pa res totalno fuknjen.šarc je še mnogo hujši primer ker je uničil celotno svojo vlado v ključnih trenutkih za Slovenijo.
Mu ne uide maximalnih 30 let zapora. Seveda si pa zasluži vsaj dosmrtno keho.
Ali pa razmerje pomeni, da so necepljeni bolj aktivni, se več družijo, več potujejo, imajo več priložnosti da se okužijo, cepljeni, med katerimi je večina starejših pa imajo samo sprehod od kuhinje do spalnice, kjer se težje okužijo.Ne. To kaže razmerje med cepljenimi ter necepljenimi v bolnici, kjer so pacienti s hujšim/hudim potekom bolezni in tu konkretno prevladujejo necepljeni kar se ne bi moglo zgodit v kolikor bi bilo cepljenje brez učinka.
Kar pomeni da je delta sev bolj kužen in manj nevaren.Se v vseh državah kjer so 70+ precepljeni je obolenih skoraj nič v bolnici zaradi covida pa sploh nobenega.
Fakt
Tebi govorim zato, ker si me začel spraševati zadeve, ti pa ne govorim da te (kot 100%) obvaruje ampak da te zelo verjetno obvaruje. Ta statistika je pa zdaj pri delti malce drugačna kot na začetku pri wuhancu in je zadnje čase tudi vedno več mladih oz. mlajših (kot ne starih/starejših) prizadetih s strani covida.Pa zakaj meni govoriš, da me obvaruje, če je ta statistika na starejših in vsake toliko kak mlad.
Trenutno v SLO umirajo zaradi covida samo NEcepljeni. Torej 100 %.Kakšno je pa število umrlih (na intenzivni) ?
Ne drži. Kužen je 2,5-krat bolj kot alfa, ampak na žalost je tudi verjetnost hospitalizacije cca 2x večja.Kar pomeni da je delta sev bolj kužen in manj nevaren.
Seveda, če v mrliškem listu ni kvadratka za "umrl cepljen za kovidom". Pa morajo kaj drugega obkljukat.Trenutno v SLO umirajo zaradi covida samo NEcepljeni. Torej 100 %.