Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

bigMIKE

Majstr
19. mar 2012
1.265
153
63
Koga imam v mislih? Izobražene na splošno, kamor spadate vsi zgoraj našteti pa še kakšni in ste vsi v kompletu zajeti v takpnih raziskavah, zato pa tudi se najdejo med izobraženimi taki, ki podpirajo cepljenje kot taki, ki zavračate cepljenje. In seveda, da tvoj krog zavrača, enaki se družijo z enakimi. Kot zanimivost naj povem, da kar pa jaz poznam bolj izobraženih ljudi (od raznoraznih strank pa do kolegov, ni majhen krog ljudi) pa vsi razen redkih izjem podpirajo cepljenje.
"Našo" politiko cepljenja pa jaz tu ne bi zraven mešal, ker je pa to spet nekaj tretjega, po zaslugi vodilnih vsaj v naši državi zelo zavoženega....
Tvoj vidik, tvoj krog, tvoji podatki.

Moji podatki: prvi so se cepili penzionisti (podpiram), drugi posranci/opranci z masko v avtu vsak dan (jih niti ne štekam, beseda podpiram sploh ni point tukaj), in predvsem t.i. pavšalisti/morči loverji/ne.da.se.men.s.tem.jebat).

Kaj porečeš na to? In v največjem števliu so ravno zadnji, ki potem veselo razlagajo kako se "dol" nihče ne drži pravil mask v zaprtih prostorih, kako je pri nas tiranija in sploh so zelo "izobraženi o svetu via 24ur.com".

• Všeč mi je
Reactions: Ytbnd

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Bolj izobraženi like gospa Tekavčič iz Ekonomske fakultete, ali dr. Krek iz NIJZ, mogoče cel spekter "old boysov" ki se pri 70-80 letih ne znajo pospravit na smetišče zgodovine.

Mogoče bolje izobražene pri 30ih, ki so pobegnil iz Slovenije in jih težko šteješ v SLO cepilsko parodijo?

Mogoče mene in moj krog, kjer večina z vsaj uni. izobrazbo zavračamo "vašo" politiko cepljenja?

Koga imaš v mislih?
Cepiš se vsaj za sebe, če te že za druge b.k. In tukaj igra vlogo samo zdrava pamet in nobena politika.

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.622
2.484
113
Prav zanimivo, kako sesut sem že, če čisto malo delam. Spreminjam mnenje, očitno ni samo kot 1 dnevna viroza, je precej bolj zaje***a stvar. Mi je kar jasno zakaj se priporoča počitek.
Se pa občasno vmes počutim čisto ok, da že misliš, da je minilo, pa se drug dan spet zbudiš čisto brez moči.
Bravo, si dojel iz lastne izkušnje

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.935
113
E-7pOWsXoAIL1JF.jpg

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.027
7.182
113
Branimir Štrukelj, tajnik Sviza pa je dejal, da gre za stalno ponavljanje groženj, kaznovanja in ukazovanja. "Ne razumem, kako vlada ne razume, da to ne deluje," je dejal.

Enkrat podprepnil vlade, potem pa kritizira ko vidi odziv javnosti.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.526
16.839
113
A 20% zdravnikov pa ima nizko izobrazbo, pa nizek IQ?
A veš kaj pomeni verjetnost, da si z višjo izobrazbo bolj naklonjen cepljenju kot kažejo raziskave? To pomeni, da obstajajo tudi visoko izobraženi ljudje, ki se s cepljenjem ne strinjajo. Posledično to nikakor ne pomeni, da so vsi, ki se ne strinjajo s cepljenjem nižje izobraženi kot ti sedaj nakazuješ to z manjšino zdravnikov, nizek IQ si pa ti pravkar iz riti privlekel v to debato saj to do tega tvojega posta sploh ni bilo nikjer omenjeno.