Med drugim zato, ker tisti, ki teste zahtevajo, ponujajo tudi cepljenje. To je pa povsem zastonj.Zakaj pa ne plačajo teste tisti, ki teste zahtevajo?
Med drugim zato, ker tisti, ki teste zahtevajo, ponujajo tudi cepljenje. To je pa povsem zastonj.Zakaj pa ne plačajo teste tisti, ki teste zahtevajo?
Nisem vedel da Pfizer dela sebi izgubo s proizvodnjo cepiv. Zanimivo.Med drugim zato, ker tisti, ki teste zahtevajo, ponujajo tudi cepljenje. To je pa povsem zastonj.
Zanimivo je to kako se znaš ti delati ("delati"?) bedaka.Nisem vedel da Pfizer dela sebi izgubo s proizvodnjo cepiv. Zanimivo.
Kdo pa placa teste šolnikom?Med drugim zato, ker tisti, ki teste zahtevajo, ponujajo tudi cepljenje. To je pa povsem zastonj.
Malo dvomim, da se recimo zdravniki bojijo za svoje službe, pa so preko 80% precepljeni.Verjetno je da se tisti z višjo izobrazbo bolj sekira za izgubo dobre plačane službe, tako da podleže pritiskom.
Tvoj vidik, tvoj krog, tvoji podatki.Koga imam v mislih? Izobražene na splošno, kamor spadate vsi zgoraj našteti pa še kakšni in ste vsi v kompletu zajeti v takpnih raziskavah, zato pa tudi se najdejo med izobraženimi taki, ki podpirajo cepljenje kot taki, ki zavračate cepljenje. In seveda, da tvoj krog zavrača, enaki se družijo z enakimi. Kot zanimivost naj povem, da kar pa jaz poznam bolj izobraženih ljudi (od raznoraznih strank pa do kolegov, ni majhen krog ljudi) pa vsi razen redkih izjem podpirajo cepljenje.
"Našo" politiko cepljenja pa jaz tu ne bi zraven mešal, ker je pa to spet nekaj tretjega, po zaslugi vodilnih vsaj v naši državi zelo zavoženega....
Cepiš se vsaj za sebe, če te že za druge b.k. In tukaj igra vlogo samo zdrava pamet in nobena politika.Bolj izobraženi like gospa Tekavčič iz Ekonomske fakultete, ali dr. Krek iz NIJZ, mogoče cel spekter "old boysov" ki se pri 70-80 letih ne znajo pospravit na smetišče zgodovine.
Mogoče bolje izobražene pri 30ih, ki so pobegnil iz Slovenije in jih težko šteješ v SLO cepilsko parodijo?
Mogoče mene in moj krog, kjer večina z vsaj uni. izobrazbo zavračamo "vašo" politiko cepljenja?
Koga imaš v mislih?
A 20% zdravnikov pa ima nizko izobrazbo, pa nizek IQ?Malo dvomim, da se recimo zdravniki bojijo za svoje službe, pa so preko 80% precepljeni.
Pfizer 1 doza v Petek.Če ni skrivnost, si bil cepljen in s čim?
Ne, te hodijo smučat in v afriko, da lahko nam revežem netestirani prinesejo dobrote sveta.Malo dvomim, da se recimo zdravniki bojijo za svoje službe, pa so preko 80% precepljeni.
Bravo, si dojel iz lastne izkušnjePrav zanimivo, kako sesut sem že, če čisto malo delam. Spreminjam mnenje, očitno ni samo kot 1 dnevna viroza, je precej bolj zaje***a stvar. Mi je kar jasno zakaj se priporoča počitek.
Se pa občasno vmes počutim čisto ok, da že misliš, da je minilo, pa se drug dan spet zbudiš čisto brez moči.
Šola (od ponedeljka dalje). Oziroma šola je mogla nabavit teste za samotestiranje.Kdo pa placa teste šolnikom?
A veš kaj pomeni verjetnost, da si z višjo izobrazbo bolj naklonjen cepljenju kot kažejo raziskave? To pomeni, da obstajajo tudi visoko izobraženi ljudje, ki se s cepljenjem ne strinjajo. Posledično to nikakor ne pomeni, da so vsi, ki se ne strinjajo s cepljenjem nižje izobraženi kot ti sedaj nakazuješ to z manjšino zdravnikov, nizek IQ si pa ti pravkar iz riti privlekel v to debato saj to do tega tvojega posta sploh ni bilo nikjer omenjeno.A 20% zdravnikov pa ima nizko izobrazbo, pa nizek IQ?