Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
55.584
7.440
113
V trgovino v drugo regijo ne smeš
Izjema, ki je dovoljevala, da obiščete trgovino v drugi regiji, če je v vaši ni, tokrat ne velja, je povedal Hojs.

Pa še ljudem ni dovolj?

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
55.584
7.440
113
Namesto, da bi vlada "bodrila", da gre folk na obalo, na sonček in svež zrak, vsiljujejo represijo, tako da bo folk silil na smučišča, kjer so manj idealni pogoji.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.625
3.559
113
Saj imaš "svežega zraka samo na obali. Sonce bo po celi sloveniji pa tudi temperaure ne bodo nič kaj nižje kot na obali.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
55.584
7.440
113
Že ja, samo na smučiščih je manj idealno, ni ga čez obalo.
Poleg tega, pa se bodo vsi, ki so imeli plan obalo, zdaj gnetli drugje.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

Floki

Guru
6. sep 2007
10.625
3.559
113
To je pa problem večine slovencev ki mislijo da je slovenija samo Portorož, Ljubljana, Bled , Bohinj in Velika Planina. Mogoče jim je to priložnost da še enkrat v življenju vidijo kje je Goričko, Haloze, Slovenske Gorice, pa Bela Krajina in Koroška. Bo še kakšna instagram slika od tam ne samo iz Cacao v Portorožu.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.587
1.160
113
Obišči stran
To je pa problem večine slovencev ki mislijo da je slovenija samo Portorož, Ljubljana, Bled , Bohinj in Velika Planina. Mogoče jim je to priložnost da še enkrat v življenju vidijo kje je Goričko, Haloze, Slovenske Gorice, pa Bela Krajina in Koroška. Bo še kakšna instagram slika od tam ne samo iz Cacao v Portorožu.

Cacao v Portorožu je zaprt :evil:

19. jul 2007
3.076
1.818
113
Če malo pogledamo našo okolico, trendi ne gredo v pravo smer. Sem za marec že delal "zelenosemaforske načrte". Vseeno upam, da bomo mi to pot izjema pri nadaljnem razvoju situacije (nisem pa prepričan).
Naslednjih 14 dni bo ključnih. :fredi:

coronavirus-data-explorer (3).png

• Všeč mi je
Reactions: Matey

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.650
1.029
113
50
KR
Kakšn počnejo zdej s tem umrlim v Zanzibarju. Ma fakoff idioti. A drgač pa nuben ne umre nikol na dopustu. :bonk:

• Všeč mi je
Reactions: darjan
19. jul 2007
3.076
1.818
113
Sporočiti vam moram, da smo potrdili prvi primer južnoafriškega sev.

Obolela oseba je bila odkrita v mariborski reigiji po povratku iz Afrtike. Epidemiološka služba je odkrila vse visokorizične kontakte ter tako štiri osebe napotila na testiranje in v karanteno, dodatnih šest ravno tako, dve osebi, ki sta se skupaj s prvo osebo vrnili in sta oboleli, pa imata najverjetneje tudi ta sev glede na epidemiološke podatke. Epidemiolgi zagotavljajo, da so na terenu prepoznani vsi visokorizični kontakti, ki so v karanteni, oboleli prepoznani in v samoizolaciji, tako da zaenkrat dodatni ukrepi niso potrebni. Iz previdnostnih razlogov pa smo se z nacionalnim laboratorijem in inštitutom za mikrobiologijo dogovorili, da bomo namesto dosedanjih 10 tedensko sekvencionirali 30 odstotkov