Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.137
5.082
113
Nuku`Alofa
Drugač pa kalbota povprašte, kolikor sem zasledil je maher za kruhopeko.
Nekaj je omenjal spravljanje v vodo in hladilnik, kjer se mende kvasovke množijo naprej in maš lahko "neskončni kvas".

Tole preverjeno deluje, jaz pečem na ta način

• Všeč mi je
Reactions: Matey

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.935
113
Kitajci na 2 val ? Najboljš da jim spet doniramo nekaj milijonov mask.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.371
1.421
113
Je to možno da nekdo razmišlja z glavo ?

Starejši brez dokumentov ne bodo mogli v trgovino:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.535
16.847
113
  • Haha
Reactions: cappy in Kamele0N

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.535
16.847
113
  • Všeč mi je
Reactions: Romzi in Malecky

B81

22. jul 2007
38.669
11.615
113
Kolonializem ne more biti izgovor, poglej srednjo in južno ameriko pa tudi veliki deli Azije so bili kolonije, pa vsi nekako skrbijo vsaj zase.
Rezultat vseh milijard "človekoljubne" pomoči Afriki so skoraj izključno le nove milijarde lačnih, druge koristi pa ni. Edina pot je ukiniti vso pomoč v dosedanji obliki in jih naučiti skrbeti zase - tone in tone hrane zelo efektivno uničujejo lokalno pridelavo. Najlepše je ležati v senci, čakati na pomoč in štepati nove in nove lačne otroke.
Veliko lazje bi blo seveda dodajat kontracepcijo v hrano, kot pa gledat se vec lacnih kako umirajo. Ampak eni talenti imajo tisto prvo moznost za genocid.

• Všeč mi je
Reactions: Gavran

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.710
752
113

Očitno bo spremenjeno upokojenci > starejši od 65 let

2.a člen

(1) Za prodajalne z živili iz prve alineje prvega odstavka prejšnjega člena (-prodajalne, ki v pretežni meri prodajajo živila vključno s prodajo kmetijskih pridelkov na kmetiji, o.p.) se določi obratovalni čas od vsaj 8.00 ure (lahko tudi prej) in najmanj do 18.00 ure.

(2) V prodajalnah z živili lahko nakup v času od 8.00 do 10.00 ure opravijo izključno ranljive skupine (npr. invalidi, upokojenci, nosečnice). Upokojenci lahko opravijo nakup samo v tem času ter zadnjo uro delovnega časa prodajalne z živili.

Vlada želi zaščiti ranljive skupine, zato lahko nakupujejo zjutraj (8:00-10:00), ko je zrak še čist.
Vse lepo in prav, dokler ne pomislimo, da so trgovine lahko odprte že pred 8:00. :evil:
popravek na popravek...

• Všeč mi je
Reactions: bpfc

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska

novice.svet24.si

Svet24.si - Starejši v trgovino le še z dokumenti
Potrošniki, starejši od 65 let, bodo morali od petka ob vhodu v trgovino svojo starost dokazovati z osebno izkaznico ali drugo listino, s katero se dokazuje istovetnost oseb, je danes sklenila vlada.
novice.svet24.si
novice.svet24.si

Pena na usta in po tipkovnici nekaterim čez 3... 2... 1...
Predlagam, da nas spuščajo noter samo v spremstvu staršev. :cool:

• Všeč mi je
Reactions: navlixx
5. apr 2015
1.472
780
113
Ksz
Teme o koroni so ratale že tak bedne. Lepo ostanite doma in počnite kej pametnega kot pa pametovat povsod. Cel fb in Alter, povsod je vse puno teh pa drugačnih člankov o koroni in 5G in vsemu. Vsega pocas že poln krščen duš. Zase se brigas, spoštuješ karanteno in to je to. Najboljše s pirom v roki...

Rispekt :beertoast:

To mora postati #challange in čelenđaš smetano alter-ja :)

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Kaj vse doživi človek na vsakodnevnem sprehodu:
Srečam starega sošolca, ki mi prikolesari nasproti. Nosi neki home made nagobčnik iz rjuhe. Vprašam ga, kaj straši s to coto. Pravi, da ga varuje pred virusom. Nato mi čisto resno razloži, da je cunjo namočil v arniko, jo posušil in da sedaj na njej pocrka vse živo. :valjamse:
Nato grem skozi hosto in sredi hoste mi pride nasproti babnica s črno ruto čez gobec.:jok: Sem se jo bolj ustrašil, kot medveda.
Kot je že nekdo zapisal, svašta rodi pi..., samo para neče.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
....v prispevku navaja smrti zaradi samomorov, drog,....itd.....vsega zelo veliko ampak.....zaradi vsega tega skupaj npr. NY ni nikoli ohromel, zmanjkovalo pristora v mrtvašnicah, zmanjkovalo hladilnikov za trupla, ki jih ne uspejo pospravit do časa,....poleg tega vseh smrti zaradi virusa nimajo niti evidentiranih, ker ne uspejo vseh niti v bolnice spravit......tako da....

Preštevali bodo(bomo) na "koncu".

Nič ni kaj ohrumelo, napovedi in blebetanje župana so se izkazale za zelo zgrešene.

Odstopanje od njegovih nebuloz:

1586464676999.png

• Všeč mi je
Reactions: 8888