Tudi pri nas otrok v blagi obliki z vročino in kašljem, žena jo je odnesla precej slabše. Enako februar.Pri nas isto.. Februarja je bilo ogromno tega. Jaz mislim da je virus že prej prišel iz kitajske ampak pač niso testirali... Mogoče je že ogromno evropejcev to prebolelo.
Sej če pogledaš stran NIJZ o gripi boš videl koliko je bilo asimptomatske gripe in rsv ja.Februarja je imela tamala hud gripi podoben virus, ki ga v pediatricni bolnici niso uspeli identificirati (so rekli, da ni gripa, ampak ene vrste virus), v zacetku marca pa hud kaselj, ki je trajal 2 tedna. Oboje je prinesla iz sole in ves, da bi rad vedel, ali je bilo karkoli od teh dveh stvari tole sranje.
Testiranje na proti telesa je nujno, da ugotovimo, ali je prvi val sel ze skozi ali smo sele pri prvem valu.
No kontra mamo tud enga fanatika......do tri šteje....Ta retorika se sliši samo od "rdečih kmerov"...tebi podobni hujskači ste mentalno še zmeraj v času srpa in kladiva...
Renčite pa sploh ne znate razložit zakaj.... Zgleda iz nekega svojega notranjega nezadovoljstva...
Februarja je imela tamala hud gripi podoben virus, ki ga v pediatricni bolnici niso uspeli identificirati (so rekli, da ni gripa, ampak ene vrste virus), v zacetku marca pa hud kaselj, ki je trajal 2 tedna. Oboje je prinesla iz sole in ves, da bi rad vedel, ali je bilo karkoli od teh dveh stvari tole sranje.
Testiranje na proti telesa je nujno, da ugotovimo, ali je prvi val sel ze skozi ali smo sele pri prvem valu.
Dej malo pomisli...Pri nas isto.. Februarja je bilo ogromno tega. Jaz mislim da je virus že prej prišel iz kitajske ampak pač niso testirali... Mogoče je že ogromno evropejcev to prebolelo.
Zato, da vemo, ali gredo preboleli lahko nazaj na delo ali pa bomo tole karanteno vlekli v nedogled s cakanjem na n-ti val oz (vstavi poljubno stevilko) mutacijo.Zakaj je to tako važno? Saj ne moremo vedet kakšen bo drugi val. Zdaj bo pač ves svet v "stand by" vsaj do poletja 2012. Povečale se bodo zaloge opreme in vedno bodo imeli v mislih, da lahko pride do ponovnega sranja.
Vlade bodo pa imele prste na gumbih za hitro represijo državljanov in že vse pripravljeno vnaprej, da ne bo spet čakanja par tednov na ukrepe.
Statistike kazejo, da en kup ljudi prebolijo virus brez kakrsnihkoli simptomov.Zakaj je to tako važno? Saj ne moremo vedet kakšen bo drugi val. Zdaj bo pač ves svet v "stand by" vsaj do poletja 2012. Povečale se bodo zaloge opreme in vedno bodo imeli v mislih, da lahko pride do ponovnega sranja.
Vlade bodo pa imele prste na gumbih za hitro represijo državljanov in že vse pripravljeno vnaprej, da ne bo spet čakanja par tednov na ukrepe.
A si ti malo pomešal in napačnemu odgovarjaš?Statistike kazejo, da en kup ljudi prebolijo virus brez kakrsnihkoli simptomov.
Zakaj ne bi ti ljudje lahko nadaljevali z normalnim zivljenjem?
Zato, da vemo, ali gredo preboleli lahko nazaj na delo ali pa bomo tole karanteno vlekli v nedogled s cakanjem na n-ti val oz (vstavi poljubno stevilko) mutacijo.
Napačnemu sem odgovarjal. Sorry. Prej sem odgovarjal na telefonu, pa sem očitno pritisnil narobe.
Odgovarjal sem darjanu.
Eto, sem uredil.
Statistike kazejo, da en kup ljudi prebolijo virus brez kakrsnihkoli simptomov.
Zakaj ne bi ti ljudje lahko nadaljevali z normalnim zivljenjem?
Dej malo pomisli...
Poglej sranje v Italiji in Španiji. A se ti res zdi, da bi en kup evropejcev to že prebolelo januarja in februarja brez navala na bolnice? Ali se je virus marca odloči, da zdej je pa dost tko na izi, čas je, da začnem s pljučnico![]()