Jest pa res ne štekam več teh neumornih postov s parkiranimi avti na FB. A vam te fotke res kažejo na to, da se jih 500 gužva na 2 kvadratih? Zihr je več al manj teh FB sharing frajerjev v bajtah doma. A so vam šoping centre zaklenil, pa zdej blok rekreativcem težite? A je sploh kdo pomislil, da je verjetn kr nekej % avtov tud kakšnih profi športnikov, kateri vzdržujejo kondicijo, katera jim daje krh? Ne, vsi smo zdej bedaki, k imamo avto parkiran nekje v naravi in gremo izolirano v hrib?
Najbl me pa pogreje, da je največ #ostanidoma aktivistov, kateri bluzijo, teh, kateri so pred enim oz. parim dnem limal fotke s hribov na FB in Instagram. Ma mrš.
Dokler bom moral na šiht hodt, bom šel tud v hrib. Razen če pač država drugače ne zapove in nas not ne zaklene. Ja?
p.s.: svoje sem povedal in sem prpravlen za šamarje
Najbl me pa pogreje, da je največ #ostanidoma aktivistov, kateri bluzijo, teh, kateri so pred enim oz. parim dnem limal fotke s hribov na FB in Instagram. Ma mrš.
Dokler bom moral na šiht hodt, bom šel tud v hrib. Razen če pač država drugače ne zapove in nas not ne zaklene. Ja?
p.s.: svoje sem povedal in sem prpravlen za šamarje