Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

ncnifrej

Guru
14. avg 2013
2.128
910
113
Gledal prispevek sky novinarja na pop tv iz “centra okuzbe” (Bergamo - ce sem si prav zapomnil). Opazil zupana brez maske ali rokavic,... zalujoce na pogrebu - kako so si podajali tista kovinska vrata (vsi brez rokavic in mask)..
Novinar se je po ulci sprehajal z masko okrog vratu in brez rokavic.. asistent kamere je bil pomoje brez vsega (po barvi koze in las bi rekel domacin)... uspel so pa posnet dva starcka.. pa eno mamco v šalu, za katero nisem cist 100% al se je prvih 10s smejala v sal al al ne..

kapavem.. al jih ni nc izucilo? Alpa je spet trenutek za novo teorijo zarot.. kera je ze zdej aktualna?

Nazadnje urejeno:

Spajky

Guru
7. jun 2017
2.749
667
113
Obala
...prispevek sky novinarja na pop tv? ... trenutek za novo teorijo zarot.. kera je ze zdej aktualna? ...
zavajanje s starimi posnetki in mixi, ker vojska/policija nobenega brez posebnega dovoljenja ne spušča v najhujša žarišča ... tipično za Poop-TV IMHO ...
------------------------------------
" ... "The Shit Has Hit The Fan" ! ... Already ? ..." :sprasujemse:

Peror

Majstr
5. mar 2015
1.678
216
63
Al pa ko je rekel, da jih je 4.000 ozdravelo in naredil zaključek - ali umreš alj pa ozdraviš in, če se prav spomnim, pripisal temu 50% opcij. Precej bolano

Meni osebno je prispevek pretiravanje. Situacija je sigurno podobna, ampak novinar je pa še malo dodal. Mogoče je bolj hotel pritisnik na UK, da naj se le zbudi

navlixx

Fizikalc
1. jul 2010
424
131
43
Slovenistan
Danes
Avstrija, Švica - 1,000
Francija, Nemčija - 4,000
Italija - 5,000, 600 mrtvih
Španija - 6,000, 600 mrtvih
ZDA - 10,000 - to bo še danes rastlo

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
Gledal prispevek sky novinarja na pop tv iz “centra okuzbe” (Bergamo - ce sem si prav zapomnil). Opazil zupana brez maske ali rokavic,... zalujoce na pogrebu - kako so si podajali tista kovinska vrata (vsi brez rokavic in mask)..
Novinar se je po ulci sprehajal z masko okrog vratu in brez rokavic.. asistent kamere je bil pomoje brez vsega (po barvi koze in las bi rekel domacin)... uspel so pa posnet dva starcka.. pa eno mamco v šalu, za katero nisem cist 100% al se je prvih 10s smejala v sal al al ne..

kapavem.. al jih ni nc izucilo? Alpa je spet trenutek za novo teorijo zarot.. kera je ze zdej aktualna?

Ta, da bodo na koncu po svetu nekajkrat manj mrtvih kot lani, ko je razsajala neka druga in takrat nova oblika sezonske gripe (kot se to dogaja vsako leto), in da bodo bogati še bolj bogati, ostali pa še bolj revni, po gospodarskem kolapsu, ki sledi.

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: muho

kelih

Fizikalc
17. jan 2008
374
36
28
Ka je zdaj folk, jaz še zmeraj ne vidim da bi v italiji dnevno umiralo kaj več ljudi kot kadar virus ni bil prisoten?? Vsi vam perejo glavo s to krivuljo, da bo zdravstven sistem prenesel vse bolnike vendar noben graf nima številk?? Po izračunih bi potrebovali karanteno 4000dni ali 11let, da bi zdravstveni sistem prenesel vse bolnike. V Avstraliji že govorijo o 6 mesečni karanteni. Bogat bogatijo in ovce ostanje ovce. Pri nas pa ljudje še prosijo za represijo. krucefiks smo posrečeni

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.935
113
23. marec 2020 ob 22:49
MMC RTV SLO

V Javni agenciji RS za zdravila in medicinske pripomočke so za TV Slovenija potrdili, da so Američane zaprosili za zdravilo in ga tudi dobili. Zdaj ga poskusno že prejema en bolnik, ki je hospitaliziran zaradi okužbe z novim koronavirusom. Zdravljenje še poteka, na infekcijski kliniki pa nestrpno čakajo na rezultate.

Ker remdesivir še nima dovoljenja za promet kot zdravilo proti koronavirusni bolezni 19 in je še na stopnji raziskav, ga ni mogoče prosto kupiti. Zato ga je ameriški proizvajalec doniral Sloveniji.

• Všeč mi je
Reactions: AndY1 in navlixx

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Vprašanje če bojo še kaj dobili tudi če se obnese.

"Today, Gilead abruptly announced that it would no longer provide emergency access to remdesivir, telling the New York Times that “overwhelming demand” left it unable to process requests for the drug through its compassionate use program. Hours later, the Food and Drug Administration gave the drug orphan status. Almost immediately, Gilead’s stock price shot up. Gilead did not immediately respond to a request for comment. The White House, on behalf of Grogan, declined to comment on the record. "

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Ka je zdaj folk, jaz še zmeraj ne vidim da bi v italiji dnevno umiralo kaj več ljudi kot kadar virus ni bil prisoten?? Vsi vam perejo glavo s to krivuljo, da bo zdravstven sistem prenesel vse bolnike vendar noben graf nima številk?? Po izračunih bi potrebovali karanteno 4000dni ali 11let, da bi zdravstveni sistem prenesel vse bolnike. V Avstraliji že govorijo o 6 mesečni karanteni. Bogat bogatijo in ovce ostanje ovce. Pri nas pa ljudje še prosijo za represijo. krucefiks smo posrečeni
Daj ti meni razloži, od česa bodo živeli bogati, če ne bo proizvodnje. Oz. še bolje, s čim bodo bogateli?

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.395
4.314
113
Daj ti meni razloži, od česa bodo živeli bogati, če ne bo proizvodnje. Oz. še bolje, s čim bodo bogateli?

Bogat je nekdo ki ima presežni kapital, torej bo v času gospodarske krize lahko kapital vlagal in kupoval na veliko (pre)poceni zadev. Skratka na koncu krize bo še bolj bogat.

Čisto tipičen primer, če med gospodarsko krizo gradiš hišo te bo prišla parcela ene 50% ceneje, delo ene 50% ceneje, material ene 20-30% ceneje. Skratka cela hiša je zgrajena za par 10.000 EUR manj. Kdo gradi v času gospodarske krize? Nekdo ki je brez službe ali pa z -30% plače zagotovo ne, ker še kredita ne dobi. Če imaš pa 100.000 na lagerju je pa to idealen čas za gradnjo.

matej_

Guru
25. okt 2007
2.214
741
113

še enkrat:
Kje je tistih 1.5mio mask, ko so nas čakale na letališču v Nemčiji? Sta tista 2 tovornjaka že prišla do Slo?

So nesposobni.
Srbi so avion poslali na Kitajsko po opremo, Hrvati so avion poslali po opremo v AbuDhabi. Aja točno mi nimamo avionov :bonk:

• Všeč mi je
Reactions: navlixx

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
tudi mene isto zanima. so nam jih nemci "ukradli"?
falcon pa baje ni bil operativen ko se je to začelo, mogoče sedaj je.