Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

navlixx

Fizikalc
1. jul 2010
424
131
43
Slovenistan
Okuženi naj bi izgubili tudi čut za vonj in okus.

Astmatiki to vsako leto.

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.705
749
113
Je potrebno v bitko za WC papir?

Za vse tiste, ki jih skrbi, ali so si za čas osamitve priskrbeli dovolj toaletnega papirja, so vedno učinkoviti Nemci razvili poseben kalkulator, ki izračuna, koliko ga zares potrebujete.

• Haha
Reactions: Kamele0N

Floki

Guru
6. sep 2007
10.251
3.268
113

To kar delajo v domovi starejših je napaka. Vsakega okuženega oziroma samo da ima sum na okužbo bi moral takoj premaknit iz doma nekam drugam. Ker se vidi da samo raznašajo virus naokrog (ne oni osebno). Prej ali slej se najde ena strežnica, čistilka, mediniska ali pa še bolj zdravnik ki je površen pri higieni in imamo šmarje pri jelšah ali pa metrliko.

• Žalosti me
Reactions: navlixx

erikson

Guru
25. avg 2007
23.139
6.889
113
65663698.jpg

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.246
3.610
113
Marlbor
To kar delajo v domovi starejših je napaka. Vsakega okuženega oziroma samo da ima sum na okužbo bi moral takoj premaknit iz doma nekam drugam. Ker se vidi da samo raznašajo virus naokrog (ne oni osebno). Prej ali slej se najde ena strežnica, čistilka, mediniska ali pa še bolj zdravnik ki je površen pri higieni in imamo šmarje pri jelšah ali pa metrliko.
Moja je med. sestra v domu upokojencev. Za primer okuženega oskrbovanca imajo pripravljeno 1 sobo v domu z 2 ležiščema. Direktiva države je, da se upokojenca ne seli iz doma, dokler ni tako kritično, da rabi medicinsko pomoč.

• Všeč mi je

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.540
3.622
113
Osebje katero skrbi za okužene nima stika z ostalimi zdravimi oskrbovanci, niti med ostalimi zaposlenimi. Okuženi imajo omejitev gibanja. Praktično dom v domu.

Spajky

Guru
7. jun 2017
2.749
667
113
Obala
...vidim .. nezaščitenih policajev, ki bodo zdesetkali svoje vrste v roku 14-21 dni.
... zato pa bom jest vse dokumente spravil v kuverto in NE bom jim dajal dokumentov - vpogled skozi zaprto šipo ! ... ker imam "non-native" reg.tablico in me bodo ziher ustavli :zardelalter: do poletja večkrat. Tudi zdr.poročilo iz bolnice IZ od letos ! ...
------------------------------------
" ... "The Shit Has Hit The Fan" ! ... Already ? ..." :sprasujemse:

• Wow

navlixx

Fizikalc
1. jul 2010
424
131
43
Slovenistan

On Friday, the World Health Organization (WHO) announced a large global trial, called SOLIDARITY, to find out whether any can treat infections with the new coronavirus for the dangerous respiratory disease.

WHO is focusing on what it says are the four most promising therapies: an experimental antiviral compound called remdesivir; the malaria medications chloroquine and hydroxychloroquine; a combination of two HIV drugs, lopinavir and ritonavir; and that same combination plus interferon-beta, an immune system messenger that can help cripple viruses.

On Sunday, INSERM, the French biomedical research agency, announced it will coordinate an add-on trial in Europe, named Discovery, that will follow WHO’s example and will include 3200 patients from at least seven countries, including 800 from France. That trial will test the same drugs, with the exception of chloroquine.