Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

kajpace

Guru
6. nov 2018
5.478
3.605
113
- za tvojim hrbtom...
hmpg.net
Bolj realnost.
Ko boš šel v tujino te bodo tam za 2 tedna strpali v karanteno. Ko boš prišel nazaj, te bomo prav tako. Efektivno posledično turizma ne bo.
Razen če nekdo ne pogrunta magične pilule za male pare in v milijardnih količinah.

No, pa se dajmo hecat:
- Grem iz Brnika z letalom nekam, plačam 1 dan, oni me dajo v hotel za 14 dni v karanteni - problem?
- Pridem nazaj, me dajo v ene toplice za 14 dni v karanteno, ker doma ne gre - problem?
Konec heca...

Turizem je zadeva, ki je letos mrtva... In kdo se sekira? Vlada nekaj govori, na koncu pa, ah...

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.520
2.441
113
Dobro pustimo zdaj korono, gremo k bolj pereči in pomembni težavi, kaj menite na izjavo da poletnih počitnic letos najbrž ne bo? Torej nema letos hrvatov in kafe za 15 kuna. Ste že kaj živčni ali se boste s tem ubadali po praznikih? :valjamse:

• Všeč mi je
Reactions: tomi

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Turizem je zadeva, ki je letos mrtva... In kdo se sekira? Vlada nekaj govori, na koncu pa, ah...

Sekiral se boš, ker bo v nekaterih državah na cestah 30% populacije ali celo več. Pri nas pa morda 15%.
Teh 15% ne bo kupovalo storitev, blaga in drugega, kot doslej.

In potem bo šef prišel do tebe in ti rekel, da je biznis v firmi slab in te odpustil. In boš brez joba tudi ti. Čeprav si v drugi branži.

Kar hodi naokoli, pride naokoli ...

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.877
7.320
113
Uporabnik navlixx je napisal:
»(2) V prodajalnah z živili lahko nakup v času od 8.00 do 10.00 ure ter zadnjo uro obratovalnega časa opravijo izključno ranljive skupine (na primer invalidi, starejši od 65 let, nosečnice). Starejši od 65 let lahko opravijo nakup samo v tem času....

Kako varnostnik ve, katera je noseča? Ali se mora pred njim poscati na tester? :fredi:

enako kot pri zobarju. Pokaže materinsko knjižico...

kajpace

Guru
6. nov 2018
5.478
3.605
113
- za tvojim hrbtom...
hmpg.net
Sekiral se boš, ker bo v nekaterih državah na cestah 30% populacije ali celo več. Pri nas pa morda 15%.
Teh 15% ne bo kupovalo storitev, blaga in drugega, kot doslej.

In potem bo šef prišel do tebe in ti rekel, da je biznis v firmi slab in te odpustil. In boš brez joba tudi ti. Čeprav si v drugi branži.

Kar hodi naokoli, pride naokoli ...

Glej, sem v branži, ki bo letos fajn nasrkala...
Pa kaj naj, jokam? Bomo grebli, poskusli kaj nardit, in, kar je najbolj važno - ne bomo se predali!

Dela je vedno dovolj...

BojanP

200. registrirani uporabnik
24. jul 2007
3.978
2.651
113
Saj za slo turizem to verjetno ne bo usodno. Od turizma slovenci verjetno več denarja odnesemo ven kot nam ga prinesejo? Saj kapacitet je verjetno dovolj? Jaz se ne sekiram, bom pa če ne na morje letos šel kam v hribe in toplice.

Fly

Guru
21. jul 2007
2.699
555
113
Ima še kdo kakšno nepremičnino na Hrvaškem? Kako imate rešeno plačilo položnic?
Upam da bo vsaj za lastnike možen dostop.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.149
4.120
113
Saj za slo turizem to verjetno ne bo usodno. Od turizma slovenci verjetno več denarja odnesemo ven kot nam ga prinesejo? Saj kapacitet je verjetno dovolj? Jaz se ne sekiram, bom pa če ne na morje letos šel kam v hribe in toplice.
Kdo pa pravi, da bos sel lahko iz svoje obcine?

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Bolj realnost.
Ko boš šel v tujino te bodo tam za 2 tedna strpali v karanteno. Ko boš prišel nazaj, te bomo prav tako. Efektivno posledično turizma ne bo.
Razen če nekdo ne pogrunta magične pilule za male pare in v milijardnih količinah.
Če bi me strpali v karanteno v hotelu s 5*, se ne bi pretirano pritoževal. :)