Kvas?Sem v branži, ki ima do danes 300% LETNO realizacijo. Plačilo v naprey!
Kvas?Sem v branži, ki ima do danes 300% LETNO realizacijo. Plačilo v naprey!
Jp, radnicki logor.Lahko grem že sedaj... Ah, služba je služba...![]()
Jp, radnicki logor.
Ga imam jaz tudi, pa kaj.Glej, imam dovoljenje, da se gibam po celi Sloveniji.
Zakaj? - Moja stvar, če si fauš, kaj ti naj...
Ah, ne me...
Spolni pripomočki.Kvas?
Kaj pa, če zatrjuje, da je noseča šele pol ure?enako kot pri zobarju. Pokaže materinsko knjižico...
Sam z njim na pag z mijato pa ne boš mogel.Ga imam jaz tudi, pa kaj.
Kaj pa, če zatrjuje, da je noseča šele pol ure?![]()
Kaj bos pa rekel, ko ti bodo prihranke na TRRju pretopili v drzavne obveznice?Sam z njim na pag z mijato pa ne boš mogel.
Danes v Mercatorju isto.Kosem danes v Sparu varnostniku omenil, da rokavice niso več potrebne, je dejal, da ima Spar svoje odredbe in še ni ukinil rokavic.
Rekel bom: ŠE JANEZ! TO MI DELAJ!Kaj bos pa rekel, ko ti bodo prihranke na TRRju pretopili v drzavne obveznice?
V bistvu je tale cenzura voda na mlin vsem, ki poskušajo dokazat, da se nam stvari poskuša prikrit. Tudi anticepilcem, češ, poglej kako so hitro pospravili "resnico".Sem zdržal danes ene 15 minut. Ja ženska ima point - na ravni zemlji z vzhodnjaško/božjo filozofijo. Toliko nebuloz, kot jih je natresla, težko spraviš v 15 minut. Recimo: "nisem strokovnjakinja za viruse in o njih zelo malo vem, ampak sem prepričana in vem,..." in potem nabija o živih/neživih, pa DNA, DNK, pa o borbi telesa proti virusu,...
V bistvu ni čudno, da so intervju v teh časih skinli z neta, prava reklama za necepilce,....
Ce evropske corona obveznice ne bodo sprejete, kje mislis, da bo drzava dobila denar za JS, penzije, socialo, odplacilo obstojecih dolgov?Rekel bom: ŠE JANEZ! TO MI DELAJ!
Resno. Misliš da bo prišlo tako daleč?
Upam da nam letos res rata Slo-roadtrip.Dobro pustimo zdaj korono, gremo k bolj pereči in pomembni težavi, kaj menite na izjavo da poletnih počitnic letos najbrž ne bo? Torej nema letos hrvatov in kafe za 15 kuna. Ste že kaj živčni ali se boste s tem ubadali po praznikih?![]()
Danes v Mercatorju isto.