Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

navlixx

Fizikalc
1. jul 2010
424
131
43
Slovenistan
Rokavice v trgovinah še vedno obvezne
Obstoječi odlok še vedno določa obvezno uporabo rokavic v trgovinah, pravi uradni govorec vlade Jelko Kacin. Ministrstvo za zdravje pa že pripravlja njegovo spremembo, ki bo namesto uporabe obvezne uporabe rokavic določala obvezno razkuževanje rok.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Kosem danes v Sparu varnostniku omenil, da rokavice niso več potrebne, je dejal, da ima Spar svoje odredbe in še ni ukinil rokavic.

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Sem zdržal danes ene 15 minut. Ja ženska ima point - na ravni zemlji z vzhodnjaško/božjo filozofijo. Toliko nebuloz, kot jih je natresla, težko spraviš v 15 minut. Recimo: "nisem strokovnjakinja za viruse in o njih zelo malo vem, ampak sem prepričana in vem,..." in potem nabija o živih/neživih, pa DNA, DNK, pa o borbi telesa proti virusu,... :bonk:
V bistvu ni čudno, da so intervju v teh časih skinli z neta, prava reklama za necepilce,....
V bistvu je tale cenzura voda na mlin vsem, ki poskušajo dokazat, da se nam stvari poskuša prikrit. Tudi anticepilcem, češ, poglej kako so hitro pospravili "resnico".
Bolje bi bilo, da bi se RTV "distancirala" od izjav omenjene gospe in bi pojasnili da njena prepričanja niso v skladu uradno priznanimi medicinskimi dognanji.
Kot se to dela v normalnem okolju. Cenzura je iz enih drugih časov.
Mimogrede, nisem še uspel poslušat.

• Všeč mi je
Reactions: McGiver

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.149
4.120
113
Rekel bom: ŠE JANEZ! TO MI DELAJ!

Resno. Misliš da bo prišlo tako daleč?
Ce evropske corona obveznice ne bodo sprejete, kje mislis, da bo drzava dobila denar za JS, penzije, socialo, odplacilo obstojecih dolgov?
Ves koliko je denarja samo od pogonskih goriv, ki si zdaj skiraj na 0? Kje je se ostalo.