Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.647
1.028
113
49
KR
V glavnem, dokler se ne bo preverjalo PCT pogojev, tako kot je treba, primarno pri necepljenih, mislm, da je brezveze debatirat o testiranju cepljenih. Ker polovica necepljenih jebivetrov in polovica cepljenih jebivetrov, nam gladko ne bo prinesla željenega rezultata.

p.s.: še en vprašanje bajdvej: A ste Darjana banal al kam se je desc zgubu?

• Ljubezen
Reactions: SamSvoj

jonny77

Guru
16. sep 2007
12.173
2.490
113
Pomurje
Pa ne vsi. Enako torej kot pri cepljenih kjer se nekaterim gladko j3be za vse skupaj (in teh ni 1,2mio kot piše jonny77) , spet drugi se pa v primeru nastanka kakšnih simptomov lepo testirajo.
Jonny piše na pamet, tako kot vi pišete na pamet za testiranje necepljenih.

Mi testiramo v službi vse necepljene pred odgovorno osebo in ja testiranje na 1 teden je brez veze.
Moja je bila na hitrem negativna v petek in soboto, v ponedeljek pa končno pozitivna.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.849
17.244
113
Jonny piše na pamet, tako kot vi pišete na pamet za testiranje necepljenih.

Mi testiramo v službi vse necepljene pred odgovorno osebo in ja testiranje na 1 teden je brez veze.
Moja je bila na hitrem negativna v petek in soboto, v ponedeljek pa končno pozitivna.
Ja no shit da pišeš na pamet, kdo bi si mislil, prav zares. Ampak posplošiti tako neodgovorno ravnanje (ki je v nekaterih primerih žal povsem resnično) na večino ali pa kar na vse precepljene je pa enostavno en velik bullshit. Opis (samo)testiranja necepljenih bo pa veliko prej realen kot pa tvoj opis delovanja cepljenih, sploh tista samotestiranja, ki ne potekajo organizirano ampak so prepuščena posamezniku in so bolj kot kakšni resni preventivi namenjena zadostitvi birokracije oz. najnovejšim pravilom igre.

• Haha
Reactions: jonny77

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.647
1.028
113
49
KR
1119k polno cepljenih+340k prebolelih
Če bi upoštevali se stroko, torej preboleli x2 je cifra še višja
No, ne smeš računat 340k prebolelih! Moraš računat kolkim prebolelnikom še velja P pogoj. Men že zdavnej ne več, pa verjetno nisem edin. Zato me je zanimalo od kje 1.5 miljona.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.935
113
Nazadnje smo imeli pri tako visoki okuženosti decembra lani povprečno na 7 dni 50 mrtvih
Sedaj jih imamo povprečno 9 mrtvih.

damirj

Guru
9. maj 2012
5.695
2.654
113
Stroka pa pravi, da zaščita pri prebolelih traja dlje kot pri cepljenih. No če so jim že PCT pogoj po 6m ukradli, vsaj zboleli ne bodo - jih lahko šteješ med zaščitene.

Zdej ti mesas birokratske hruske z strokovnimi jagodami. Nekje neko mejo je blo treba postavit, zdej ali je 6mes ali 6let je stvar debate. Verjetno tudi ne bi bila za vse enaka, ali pac?