You wish.Tole je v bistvu brezpredmetno, ker nekoč bo prišel čas, ko boš lahko napisal samo:
covid hospitalizirani: 10
covid hospitalizirani necepljeni: 0
Ha ha, tvoja izjava je nekako kot takrat ko je minister Poklukar izjavil, da bi imeli v primeru polne precepljenosti hospitaliziranih X covidnih bolnikov. No, že v trenutku izjave je bilo število polno cepljenih hospitaliziranih večje od X?Tole je v bistvu brezpredmetno, ker nekoč bo prišel čas, ko boš lahko napisal samo:
covid hospitalizirani: 10
covid hospitalizirani necepljeni: 0
In ti meni IQ merišTo ni isto. Te tvoje številke so dejansko brezpredmetne. Ampak ti še kar ne razumeš...
Pa a veš, da to komot drži.Ha ha, tvoja izjava je nekako kot takrat ko je minister Poklukar izjavil, da bi imeli v primeru polne precepljenosti hospitaliziranih X covidnih bolnikov. No, že v trenutku izjave je bilo število polno cepljenih hospitaliziranih večje od X?
V napačni luči? Sicer ne vem kaj si ti ob teh številkah predstavljaš, jas sn jih sam iz OPSI prepisal. Nič dodal/komentiral.Jaz sem napisal "nekoč bo". Zdaj ali bodo ali ne bodo nekoč točno take številke, ne vem, ampak ne veš tudi ti ne, tako da je to popolna izmišljotina ne moreš ravno reči.
Jaz tvojim številka ne oporekam, trdim pa, da jih kažeš v napačni luči in so zato kot take zavajujoče ali pa vsaj vzete iz konteksta in zato brezpredmetne. Potem se čudiš, zakaj je polno takih dvomljivcev okoli.
In ti meni IQ meriš![]()
V napačni luči? Sicer ne vem kaj si ti ob teh številkah predstavljaš, jas sn jih sam iz OPSI prepisal. Nič dodal/komentiral.
Ha, trenutno virus najbolj širimo cepljeni. Od kod le rekordi o 47% pozitivnih.
Poznam precej cepljenih okuženih, tudi tu gor še vedno več javljajo.
Ja no, pa ravno cepljeni ki imajo simptome se ne javijo. Torej kdo širi?da smo vse s simptomi tudi dejansko zaznali kot pozitvne in seveda v mislih s tem, da so se vsi s simptomi tudi javili na test (poleg teh, ki se testirajo, ker se morajo).
A necepeljeni s simptomi se pa javijo?Ja no, pa ravno cepljeni ki imajo simptome se ne javijo. Torej kdo širi?
Vsaj HAT teste delajo ane.A necepeljeni s simptomi se pa javijo?